Бихте ли приели жена с дете?

• 20 749
  • 960
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Нормално е когато мъжът е активен участник в бита и гледането на децата жената да запази красотата си и да цъфти. А една щастлива, цъфтяща жена не си оставя мъжа ей така без причина.

# 241
Аз пък познавам такива. Топ жени. И без бавачки, прислужници, икономи. Пари? Талант? Не.
ИНтелект, последователност, енергия, цели в живота, умение да поддържаш себе си и да избираш. Да се учиш, самопознаваш и развиваш. Да не си патка заспала с две думи.
Изключвам себе си, да не излиза реклама.

# 242
ОМГ
Че аз сега, като свободна майка, имам в пъти повече време за себе си. Много време. Цялото време на света!!!!
Пп. Все ми е тая топ ли съм, или калашник... Важното е, че съм АЗ, свободна. Приемал ли ме някой си... Хахаххахаха whatever

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 06:31 от maiathebee

# 243
  • София
Леле, Мая, спането! Само то ми стигна да разцъфна. Колкото и да работя, каквото и да правя, знам че си имам моята спалня, в която може да се завра и за 12 часа, ако искам...

# 244
Не всички мъже будим жените си в 5 сутринта щото не са сложили праните гащи на правилното място. Разбирам разочарованието ти, но мисля вече мина достатъчно време да преодолеем "мъжете са свине".
Към Мая ми е поста.

# 245
Момичета, ако си топ, си топ с всеки мъж, както и без него. :>

# 246
  • Out of the Mix
Да, Базила.
Но много жени не са, защото се държат различно с всеки, т.е. може би са им грешни изборите, а Мая със сигурност никога не е попадала на нейния си човек, само може да й пожелаем да живее, както иска и да е щастлива, но да е сигурна, че има и други. Сега вече дали някога ще срещне, ще се получат нещата, е съвсем отделен въпрос.

# 247
Никой няма право да ми държи сметка колко време за какво било минало. Още повече някакъв си в анонимен форум. Може да ме прескачаш. Мерси.
Към рфто ми е поста.

# 248
Да напомним за пореден път, че разделени родители не значи "детето няма баща и майката опъва сама". Нормалният баща и след раздялата помага. Докато детето е при него, майката си почива, пътува, такива работи.

Все пак мъжете помислете - ако случайно (не дай боже) се разделите с майките на децата си, ще изчезнете ли от живота на децата? Те без баща ли ще останат? И няма "Ма ние няма да се разделим!!!" Ако тя се влюби в друг и настоява за раздяла, все ще се разделите, колкото и да не искате. И тогава децата?
Предполагам все пак ще останете грижовни бащи и ще ги вземате, а тя ще хубавее. Joy

# 249
Има една стара мъдрост: за какъвто си се омъжила, с такъв ще се разведеш. Много вярно. За живота с бившия ми мъж нищо лошо не мога да кажа.

# 250
Абсолютно вярно, ФрауДана! С какъвто се събереш, с такъв ще се разведеш.

# 251
  • Out of the Mix
Lore, бащата на твоето дете взима ли го уикендите, за да можеш ти да хубавееш с някой млад любовник, или айде да не си като Базила с 10-15 г. по-млади, но около твоите години, м? Rolling EyesSimple Smile
Отговора сякаш го знам.

Иначе си права, детето е солидарна отговорност на двамата родители, и всеки от тях би трябвало да се грижи.

# 252
  • Paris, France
Lorelada, работата на баща ми беше свързана с дълги пътувания, а майка ми си намери работа много далече от обичайното му местоживеене. Тя и доста се местеше и пътуваше. Няма да ти казвам колко училища съм сменила, понякога на всеки 2 години, а понякога и всяка година, често със смяна на език. Няма как при това положение и двамата родители да гледат детето. Добре, че имаше баби и роти детегледачки, защото работата на майка ми беше и нощна понякога. За да участват и двамата родители трябва да обитават едно и също населено място и двамата да имат и време, а и желание.

Най-добрата ми приятелка разцъфна и се разхубави след развода. Първоначално я сваляха дъртаци, които не предлагаха повече от плащане на детегледачка докато излиза с тях на ресторант. Като се тунингова и си взе детегледачка, спря да показва, че гледа дете, да видиш какви мъже за чудо и приказ взе да си намира. Никой от новите, обаче, не би приел да живее с детето и, а да нямат свое. Говоря за ергени. Много разведени жени с деца стават man magnet. Виждах го като мома.

Хубавеещите с баби и детегледачки имат и високи претенции и много бързо се отказват от следваща връзка. Като mayathebee си искат свободата и удобството минава на първо място като изискване.

# 253
Revoker, тя кара ваканциите при него. В различни градове сме, затова така сме се организирали. Когато не е на училище, е там.

# 254
  • Out of the Mix
Значи мама има време да хубавее.
Радвам се за теб, Лоре. Simple Smile

Неве, Неве, всичко е супер, ама все "уговорки и сметки".
А ти ми изглеждаш романтичен човек.

Искам двама души да се срещнат и да си кажат "уау", нищо няма значение, другото ще се натъмани.
Да, ама нещата виждаме, че не стават така, защото колкото сме по-умни, сякаш и ставаме рационално-практични.
Въпреки че мен жена може да ме впечатли и ми се случва, за което много се радвам, че съм запазил това в мен. Говоря за чувството вътре в теб.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 21:37 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт