Бихте ли приели жена с дете?

• 20 006
  • 960
  •   1
Отговори
# 480
  • над кукувичето гнездо
Бе тая Гал Гадот малко на кофти траверс ми прилича.

А аз все се чудя едно... Защо мъжете харесват дълги женски крака? В смисъл, какво, като са дълги? Какво променя това в практическа насоченост? Или е само естетика?
Не завиждам, харесвам се точно такава, каквато съм, просто ми е чудно от какво се обуслява това привличане (дори, ако ще от еволюционна гледна точка).

# 481
Марго Роби между другото май доста качи покрай бременността. Та с повечко килограми и дете, и тя вече не се класира Joy

Нея редовно я качваха и преди това с папарашки снимки в "извънснимачна" форма.

И на мен ми е по-естетично хора с дълги крака. Може и нещо на подсъзнателно ниво да е, защото пък при заболяванията с нисък ръст обикновено са къси крайниците, а торсът нормално развит.

# 482
  • София
Симетрия на тяло, пропорции, хубав ген.
На подсъзнателно ниво смятат, че ще се възпроизведат с нея.
Както ние гледаме ръст, пропорции, глутеус Mr. Green

# 483
Умерено издължените крайници и при двата пола носят усещане за грация, елегантност, хармония.

# 484
Като обобщение на темата

Нека купонът да започне сега Simple Smile

# 485
  • София
Не знаеш ли в коя тема си?

Вчера подпали чергата, днес едва ли ще ти се получи.

# 486
Е не всеки път се получава, даже и на най добрите Simple Smile

# 487
  • София
Тогаз не се напъвай с глупави картинки за преуспелия нърд и така тиканите от теб "грешни избори".

# 488
  • София
На чисто естетическо ниво смятам, че плъзгайки поглед по дълги крака, мъжът си фантазира как тези крака ще се увият около него и разбира се за това, което се намира на края на тези крака. Колкото по-дълги, толкова повече възможност има да се вихри фантазията Wink

Рф, това е мечтата на всеки мъж, ама много малко са се опаричили и разхубавили след толкова години Satisfied Иначе Наруто беше готино аниме, бая го гледах едно време (нищо общо със снимката де, само дето мадамата си направи дете с този, който си харесваше, а русия момък си има друга жена и деца. После имаше някакво продължение с децата им. Ама анимето е за нинджи, не за любовни драми Joy)

# 489
Като обобщение на темата

Нека купонът да започне сега Simple Smile

Келнер ли е станал мъжът?

# 490
  • Out of the Mix
Хаха, Лъвичка.
Амии, в контекст на вчера, сякаш за повечето мъже проблемът ще е не, че е с дете вече, демек "бракувана", "не става", и че е с 15-20 кг. отгоре, защото ни е ясно, че ще ги свали, а това, че те не са я "заплодили" преди това, демек "късметлията" е бил друг. Relieved

Сериозно, ако трябва - не смятам, че има нормална жена, която ако напълнее, а преди това е била "хубавка", да не иска да влезе отново във форма, защото тя е свикнала на това, а и за здравето й дългосрочно ще е по-добре, тя ще се чувства по-добре, оттук и мъжът й с нея, но знаем, че има мъже харесващи "наляли" жени, та всички щастливи.
Квинтесенция.

Със сигурност и ти ще влезеш в топ форма доколкото те познавам.InnocentAnimal Sheep

# 491
Ами обикновено когато мъж срещне жена с дете, той не я е познавал на 20 г., а се е запознал с нея на 35 например. Тоест  не е имал шанс с нея на 20 по простата причина, че не я е познавал.

Тя, естествено, е виновна за това, нали? Grinning

# 492
...
А аз все се чудя едно... Защо мъжете харесват дълги женски крака?
Някои от мъжете. Други акцентират на големи цици. Трети искат добре оформено дупе и въобще не държат на цици и така нататък. Разнообразие и добре, че го има.

Едва я прочетох тая тема, на моменти гнусна.

Сериозно, ако трябва - не смятам, че има нормална жена, която ако напълнее, а преди това е била "хубавка", да не иска да влезе отново във форма
Има, някои междувременно са се сдобили със здравословни проблеми, възпрепятстващи връщането на предишната форма, други са се успокоили, че са свършили "основната житейска задача" и няма нужда да се мъчат пак с глад и упражнения Wink. Мъжете пък как се отпускат след брака ...

# 493
Ами обикновено когато мъж срещне жена с дете, той не я е познавал на 20 г., а се е запознал с нея на 35 например. Тоест  не е имал шанс с нея на 20 по простата причина, че не я е познавал.

Тя, естествено, е виновна за това, нали? Grinning
Над 35-40 вече ясно, че повечето сме с деца, а и не съм убеден, че тези без над 40 са по добрият избор в много от случаите.
Аз също бих си търсил жена с дете ако се случи да изляза на пазара, ясно 30 годишните повече биха ме привличали, ама дори и да ми върже някакси не си представям да приема добре уикендите и почивните дни вместо да идем на спа, екскурзия или нещо друго, да се занимавам с децата ми.
Всъщност от там идват проблемите, че се търсят и се искат мъже без деца ( кой какво би направил е друга тема, фактически обаче не видях някоя от активните потребителки в темата да е с мъж с деца). Които доста често се дърпат или ако не знаят какво е с деца бързо дават назад като видят за какво става въпрос.И това не ги прави мунчовци, ганьовци и всичко останало изброено.

# 494
Обикновено, събирайки се с някого, те води привличане, някаква химия, готин диалог, чувство за хумор и тн, а ако тръгнете по срещи лека полека идва влюбването. Или, ако средата ви събира (колеги, клиенти и тн). И тогава никой не седи по списъче да отмята "м, 2 кила отгоре, тази не става", "дете на 7 г и 4 м, мне", "живее в имот на баба си, а не си го е купила сама, хикс". Води те хубавото чувство, когато си с този човек и искаш да го запазиш. Аз не съм срещала на живо човек, който искрено да е харесал друг човек и да седи да се назландисва (дано думата се пише така Grinning ) на някакви пречки по списък с критерии.

В днешно време все по-рядко се срещат мъже като моя баща, например, които теглят пълна баста на децата си след развод. Твърде вероятно е детето да прекарва голяма част от времето си с бащата и даже така майката има повече свободно време отколкото докато е омъжена. И си намират партньори като стой та гледай - с деца или без. Даже говорим за нормални жени, не "топа" и не мега яките мацорани, а най-обикновени поддържани, но средностатистически жени. Пред мен куп примери за хармонични семейства, в които децата се гледат без някакви предразсъдъци, че после се правят и общи деца, и тн.

rf22, това ми е малко повърхностно със спато и екскурзиите. Ми, да - няма да идете уикенда, в който децата са при нея, ще идете следващия. Голям прас. То, защото без деца си напълно свободен от един момент нататък и с никого и нищо не се съобразяваш. Аз лично последно бях толкова напълно фрий като студентка. Пък и те растат, имат си тук таме и баби, и техни уикенди с приятелчета, и едва ли би изпуснал наистина хубава компания, с която ти е кеф да си изкарваш времето, защото има дете.

Общи условия

Активация на акаунт