Бихте ли приели жена с дете?

• 20 017
  • 960
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас

Joy мъка, мъка..

# 466
Не знам в момента какво й е за харесване на Анджелина Джоли - жената физически и психически е пълна руина. Да не говорим колко озлобена и промита и с колко зависимости.
Освен някой фейм факър или жиголо, иначе не знам кой нормален мъж би искал да се занимава с нея.

# 467
  • Бургас
Мъка, мъка - както казах Joy
Иначе, имам приятелка с три деца я искат, ама тя се дърпа.

# 468
Спокойно, жена от ранга на Джоли и в сънищата си няма да видиш, недей се пени. Simple Smile

PS. Помисли си за латентната хомосексуалност, която ти споменах, няма нищо срамно в нея.

# 469
  • Между гори и планини
Анджелина и Джесика си преместиха китките от мъка 😂

# 470
Спокойно, жена от ранга на Джоли и в сънищата си няма да видиш, недей се пени. Simple Smile

PS. Помисли си за латентната хомосексуалност, която ти споменах, няма нищо срамно в нея.

Какъв пък й е ранга? Ботоксирана анорекстична наркоманка, сякаш Тим Бъртън я е скалъпил.
Върви в комплект с разни транс дечица от всички раси, пълен фрийк шоу.

Само хора с нисък интелект се прехласват към разни измислени звезди (доказано е). Ако това ти е идеала, ние сме два различни свята.

# 471
Спри се, че ще се задавиш от злоба.

# 472
О, децата по принцип са много онеправдани по рождение, като се замислиш. Ми то не си е избрало и биологичния баща, горкото. Никой не го е питал за мнение.
Не стига това, ами и майка си не е избрало. Пак никой не го е питал. Ужас.
Даже всъщност за пастрок/ мащеха не е лишено от възможност да се изкаже. Но за биологичните - греда, никой не ти е искал мнението. Wink
Тук си много в грешка. Всяко дете над 10 години при развод се изслушва при кои родител иска да живее. Така че законът е дал право на децата да имат мнение за родителите си. Отделно от това ми е много любопитно да видя ако 15-16 годишният ти тинейджър не желае да те види, как е го изведеш насила с полиция защото съдът ти е присъдил дни с децата. Аз познавам разведени родители поради алкохолизъм на бащата, при които голямото дете поддържа контакт с бащата, а по-малкото не иска да го доближи дори - очевидно не е защото майката забранява свижданията на бащата с децата, а защото възрастните са уважили мнението им. И преди да сте казали, че това са частни случаи при развод, да припомним и делото на Рафи, при което детето беше изразило мнение дали иска да остане с не разведените си родители или не. Не е завършило това дело още, но доста време съдът уважаваше мнението на детето и не го връщаше при родителите му. Така е очевидно и за собствените си родители децата имат право на мнение по закон, не само за пастроците.
П.С. ясна ми е позицията, че с децата живееш до време и трябва да имаш другар за след като пораснат. Личното ми мнение е, че ако за себе си ще трябва да избирам между това да си разваля връзката с децата, защото е имало голям конфликт с пастрока им (от типа зарежи детето, за да сме заедно) или да съм в добри отношения с децата, но сама, ще избера второто. И двете са кофти, но връзката с децата ми е по-важна

# 473
  • По света и у нас
Еми колкото по голям Брад Пит-а, толкова по-голяма развалината след него. Той не изглежда да е голямо цвете, какво се учудвате?

# 474
Ели, имах предвид, че детето не избира дали да се роди в семейството на Асан и Айше, живеещо в барака, или в семейството на бизнесмен, който не си знае парите. Съдбата където отреди, там се ражда.
После уж може да избира, но като минах последно през Лъвов мост, видях едни деца да просят - колко да са избрали това.

Пък и предполагам има доста случаи, когато родителите не се избиват кой да вземе децата, когато родителите са от трън, та на глог, а опции да отиде при някакви други кой знае какви прекрасни условия няма, тъй че децата са си по подразбиране много зависими от съдбата. А докато са бебета или малки деца, хептен.

Нормалната жена по принцип със или без деца не си избира простак, тъй че да трябва детето да й отваря очите (или да прави дори жертви, за да остане с простака). Това са някакви отклонения.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 07:04 от Lorelada

# 475
Ами избори. Нали така.
Както казах хора сме и грешим.
Ето, отворил си е очите и е поправил грешката.

А не, не.Като започнах да си  отварям очите (и устата ) ме изпратиха да си ходя SmileySmiley .

Цитат
Не, Сън, можеш да напишеш цяла дисертация на тема връзка с една конкретна разведена жена Wink

И аз така си мислех, но се като се поразрови човек малко в интернет се намират буквално хиляди подобни истории (включително и от български сайтове) и от двете страни, та май не е толкова изолиран случай.Нещо им има на актуалните разведени към днешна дата.

Естествено, че ще те изпратят да си ходиш, като се правиш на тежък, без покритие. Никоя не иска някакъв, дето ходи на почивки с бързи кредити и си крие финансовия батак.

# 476
  • Out of the Mix
Тезгяха ли сме отворили, сергията? Rolling Eyes

Щом е така, давайте насам Марго Роби, Дакота Джонсън, Гал Гадот и Кристана Локън, ама на 24 от Терминатор 3, може ли? JoySunglasses
Последните две са ми височки принципно (1.80 са, че като сложат ток, уха кракът ще е магистрала), но са много красиви, и не може да си кривим душата. Relieved

# 477
На лексикон и детски розови сънища се е обърнала темата.
В живота има по-секси персонажи.
Маните ги тия картинки популярни. Деца.

# 478
  • Out of the Mix
Не съм загубил "детското" в себе си. Relieved
"По-секси" е относително-субективно понятие.

# 479
  • София
Марго Роби между другото май доста качи покрай бременността. Та с повечко килограми и дете, и тя вече не се класира Joy

Общи условия

Активация на акаунт