Бихте ли приели жена с дете?

• 20 035
  • 960
  •   1
Отговори
# 435
Само не разбрах за какво ще я води Алба в Банско и то без да я такова.
И какво е това излежаване до следобед, някаква депресия ли има налична? Или се работи нощни смени? Бягство от реалността може би.

# 436
  • Столичанин ама не в повече :D
[

Всъщност, това ми беше едно от предположенията - тип мислене, тя направила грешен избор, сега аз ще тегля последствията, ама ха! Разбира се, това е едно много комплексарско мислене, игнориращо комплексността на отношенията между хората и стоварваща цялата отговорност върху изборите на жената. И под него прозира ревност и завист, че друг се е размножил, а уж по-добрият избор (в неговата глава) е останал непредпочетен и се бори за нечии "огризки". Пак казвам, няма лошо един мъж да не иска да се обвързва с жена с дете, но тук говорим за начин на мислене и отношение към такива жени, с които никой не го кара да е, което говори за човека, който го има... И най-вече, че той също не е добър избор, колкото и да се дъха Wink
И защо да е комплексарско, като в много голяма част от случаите е точно така?
Значи ето една история, не лично моя, но съм я срещал безброй пъти.
Харесваш някоя момиче, но тя се плющи с някой от вървежните типове от квартала/ училището, които ясно - типичните лоши момчета. Естествено по късно се оказва сама с дете от въпросния и вече понадебеляла и позавехнала хубостта и от всичките проблеми с избранника и се сеща за тебе и че трябвало да ти даде шанс навремето. Ми хубаво, ама друг се е възползвал навремето, друг и е направил дете, сега иска от тебе да я приемеш в новата реалност.
Ми не, не е егоистично да откажеш или поне да се чувстваш прецакан. Квото и да си говорите тук,бързи неща са факт. Не всеки би приел особено ако има по добри опции.
А то това ми се беше случило с една приятелка беше започнала отношения с някакъв, който и казах, че не е за нея и беше една от причините да се скараме и няколко години по-късно като се засякохме се оказа, че си отглежда сама детето, щот тоя и посягал бил ревнивец, че и до съд стигнали, излизахме на кафе, и после и писах, че искам да си останем само приятели, отговори ми че се радвала, щот и било писнало от досадници, ама на следващия ден ме беше блокирала. Laughing

# 437
Рядко пиша в такива теми, ама тук много се ядосах. Не съм разведена, но ако бях и някой потенциален 'силно влюбен' ми ги наговори такива бих му била шута на момента. Нито ще правя компромиси, нито ще го убеждавам в това, колко ще му е прекрасен живота с детето, защото знам, че няма да бъде. Единственият критерии за една бъдеща връзка ако децата са малки и се очертава да живеете заедно докато растат ще бъде "ще приемат ли децата новия човек", а не ще ги приеме ли той. Мъжът и жената са възрастни, имат глави на раменете и изборът е в техните ръце. Децата са тези, които нямат право на избор с кой ще живеят - харесала се майка им с някой си и им го натриса да им е втори баща, пък те нямат право на мнение, само се надяват 'да ги приемел с времето'. Освен това всички знаем, че тия деца ще минат през пубертет, в който дори на собствените им родители ще им се стопят лагерите, камо ли на доведените. Вероятно ще има много изказвания от рода на "ти не си ми родител, не можеш нищо да ми кажеш" и подобни драми. Ако този мъж не е влязъл във връзката с някакъв вид привързаност или поне добро чувство към тези деца и разбиране към етапите от растежа им, с ясна предварителна идея до къде се простират пълномощията му като втори родител по отношение на възпитанието им, вероятността това да завърши с пълен крах е огромна. И виновни за травмите на децата от това неуспешно съжителство ще са единствено и само на двамата възрастни - хората, които е трябвало да претеглят ситуацията и да вземат рационално решение ще я бъде ли тази връзка или не.
Така че въпросният господин да си събира багажчето и да си намери жена без деца. Мъже за секс много и за кратко. Съпрузите също не са вовеки както си разбрала щом си се разделила с бащата на децата. С децата ми обаче искам да имам  хубаво доживотна връзка и да не им нанасям излишни психологически травми, че 'не ги приема' някакъв случаен чичко. И със сигурност не искам като остарея да чуя 'ти едно време избра господин Х пред нас, ходи си сега при него, ние не те приемаме"

# 438
  • Out of the Mix
Лъвица, моята позиция отдавна съм я споделил.
Никого не съм "хулил", или сочил, обиждал за избори, а поставям и задавам ясни и конкретни въпроси. На някои се отговаря. На неудобните, не, нормално, някои се припознават и се "изчовъркват".
С възрастта и годините много неща се променят, принципно.
Сигурно дефицити, да си ги запълват и лекуват.
Лесно няма. Но можем да си го правим, от нас зависи.
И аз нямам драми.
Само така, все така да си. Simple Smile

# 439
Така че въпросният господин да си събира багажчето и да си намери жена без деца. Мъже за секс много и за кратко. Съпрузите също не са вовеки както си разбрала щом си се разделила с бащата на децата. С децата ми обаче искам да имам  хубаво доживотна връзка и да не им нанасям излишни психологически травми, че 'не ги приема' някакъв случаен чичко.
Ще се заям тук, защото това са интересни фантазии. Как ще е пристанал при теб, след като той не иска жена с деца? Съмнявам се някой мъж с такъв начин на мислене да се нахендри при тебе, че и чак да го подканваш да си събира багажчето.
Иначе сигурно е здравословно за децата майка им да преживява втори пубертет с излишък от мъже, които да я задоволяват закратко. Ще са горди с мама. Екстра травми след хипотетичния развод.

# 440
Ти ела се похвали барем с 2 връзки по над 5 години и дете, пък после казвай кой какво и кого ще иска и няма да иска.😂

# 441
  • София
Дума на деня е “мъжчета” ❤

# 442
Неговата песен е изпята. Нали установихме, че е набор 88. Демекна 37. Без жена и деца и с инфантилно комплексарско мизогинистично мислене. Няма шанс в реалс и го знае и си избива комплексите при лелите. Хаха успех

# 443
  • София
Между другото, имам една приятелка с две тийнейджърки. Та един такъв, колкото Годзилчо я взе, купи апартамент, направиха трето. Доколкото можах да разбера, оня е говорил нещо напряко на дъщерите, та моята приятелка се раздели и с него.
И пак има гадже... С трите.

# 444
О, децата по принцип са много онеправдани по рождение, като се замислиш. Ми то не си е избрало и биологичния баща, горкото. Никой не го е питал за мнение.
Не стига това, ами и майка си не е избрало. Пак никой не го е питал. Ужас.
Даже всъщност за пастрок/ мащеха не е лишено от възможност да се изкаже. Но за биологичните - греда, никой не ти е искал мнението. Wink

# 445
Rockstar, това си фетиш за някои хора - да получат готово семейство на бърз каданс, за което да се грижат и да закрилят. За мен това се базира на някакви травми. Просто биологично не е заложено в мъжката природа.
Идва си с много трудности и компромиси за "външния" човек.
Затова казах, че идеалният вариант е и двамата да са самотни родители и да си гледат децата заедно.

Неговата песен е изпята. Нали установихме, че е набор 88. Демекна 37. Без жена и деца и с инфантилно комплексарско мизогинистично мислене. Няма шанс в реалс и го знае и си избива комплексите при лелите. Хаха успех
Искам да се държиш по-мило оттук нататък.

# 446
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Има ли нещо по-смешно от мъж, който във всяка тема се държи грубо, а скача като ощипана мома, ако му отвърнат? Жалка история.

# 447
  • София
Мъжче Heart

На Revoker му благодаря!

# 448
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ти си добре с възпитанието, но ще трябва да те изкараме за малко от литературния клуб и пиано школата.
В другата тема, с майката, която й се ходи на дискотека с приятелки, ще им пиша да те вземат с тях. И ще кажа на баща ти, че вечерният ти час се отменя. Само за тази нощ обаче, окей?
Дискотечното мамче и приятелката й са печени, ще наваксваш бързо и ще наредим живота ти, защото в момента е видно, че ти липсва баланс и си изпуснала важна част от съзряването си като жена. Не искам да се притесняваш, ще поправим това.

# 449
Тоя няма ли да го баннат вече? 😂

Общи условия

Активация на акаунт