Бихте ли приели жена с дете?

• 20 728
  • 960
  •   1
Отговори
# 450
  • Out of the Mix
Мъжче Heart

На Revoker му благодаря!
Пак заповядай.
С теб само любов се прави, нищо друго.
Топла си, и аз съм топъл. HeartJoy

Не знам за теб, аз на моменти с глас се хиля, стените ехтят.

Има потребителки "мъж" не може да ги усмири, какво остава "мъжче", може би мУж. Smile

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 20:05 от Revoker

# 451
Има си и фетишисти, да.
Но то такова сладкишче го надушваш. Взимате си, давате каквото искате и кой откъде е.
Хората не се събират с други заради единия фетиш.
Това ми напомни мъжа на Бри (любима моя персонажка от Отчаяни съпруги). Как тя си го прикриваше и обичаше до последно, докато не установи, че той обича да го унижават строги господарки. Тааааа, кои сме ние да съдим хората кое е добро или лошо, травма или удоволствие.

# 452
Искам да се държиш по-мило оттук нататък.

Хсхаххахаахбаха Joy Joy
Ми няма. Пък.
Никва милост за комплексарите, които не си стоят тихичко в ъгъла.
Ай бЕги

# 453
  • София
То не става с искане. Милото отношение се заслужава, обикновено със съответното мило отношение. Не знам кой сериозни си мисли, че ще дойде тук да се опитва да командори жени и те ще му козируват. Общо взето получавате това, което давате. Не знам с какъв акъл очаквате нещо различно.

# 454
Точно така. Каквото повикало, такова се обадило.
За едни си богиня, за други вещица.
Как става? Не знам. Магия. Simple Smile

# 455
  • По света и у нас
Майко мила 190 коменара за една нощ...
Обяснете ми моля, господата от форума, като не търсите БГ-Мама за секс и взаимоотношения, защо сте се забили 5 мъже в женски форум да си лафите с жени с деца?
Какво намирате в нас тогава? Що не отидохте в БГ-Баба, да е по мъдро лафчето, ами тук сте се кльопнали да дискутирате с кандидат-професорките по живота.
Защо?? Това е въпроса на века!

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 22:01 от PriMadonna

# 456
Аз също се чудя. Може би в реалния живот не получават достатъчно внимание или са се опарили от някоя жена, затова сега всички жени са им криви и еднакви и тук си "отмъщават"...

# 457
# 458
  • Paris, France
Майко мила 190 коменара за една нощ...
Обяснете ми моля, господата от форума, като не търсите БГ-Мама за секс и взаимоотношения, защо сте се забили 5 мъже в женски форум да си лафите с жени с деца?
Какво намирате в нас тогава? Що не отидохте в БГ-Баба, да е по мъдро лафчето, ами тук сте се кльопнали да дискутирате с кандидат-професорките по живота.
Защо?? Това е въпроса на века!

Е, реално въпросът е отправен към мъже. bg-mamma отдавна не е само за майки. Има всякакви раздели, даже татковци (имаше. Наскоро не съм проверявала дали още съществува). Добре е да има и мъжки, но и женски мнения.

Майките с деца какво ги интересува аз какво приемам? Ясно е, че тях няма да приема или не съм човекът, когото те биха искали за връзка.

По твоята логика и аз съм за бг-баба. Ми не ща пък. Добре ми е тук.

# 459
  • Out of the Mix
Радателката и защитничката на мъжката "диаспора" във форума - Невена. Joy

Неве, имаш от мен букет от 100 EUR и парфюм по избор. SunglassesBowtieFlowers Bouquet

Не знам, аз лафя с дами, които ценят и се радват, дори изискват мъжката "перспектива".

Мога да изброя, но няма смисъл. Relieved

# 460
  • София
Екстра са си мъжете, вижте как ни веселят.
Времето отлюспва гротеските, с останалите сме си семейство Joy

# 461
Неве, звучиш като баба понякога, да.
Не те знам дали е от травмата ти от детството с разведените ти родители или дългия живот в чужбина, но ние тук все още сме си живи, влюбваме се, в нас се влюбват. Не сме на касти, не сме асексуални, живеем си добре.

# 462
  • Paris, France
Неве, имаш от мен букет от 100 EUR и парфюм по избор. SunglassesBowtieFlowers Bouquet

💐👍.  Похвалих се на ММ. Пита не може ли вместо букет, един парфюм и за него. Викам, ще питам. С питане до Цариград се стига.

И малка поправка - защитавам справедливостта, не мъже или жени.

Basila, няма как разводът на родителите ми да ме е травмирал, защото не ги помня женени и заедно. А и много си харесвах живота с разведената майка. За останалото - всеки си е башка луд. Да си баба не е обида. Мене бабите и дядовците ме умиляват, защото ги свързвам с грижа, летни ваканции, Слънчев бряг, глезене. Баба не е обида, ако и на някои да им звучи така. Живея си с любовта на живота и не се влюбвам от късните 20г, та няма връзка с възраст. Женените сме отдавна привързани и нямаме очи за други мъже. Ако бях сама, може би щеше да е различно.

# 463
Цитат на: tigodzila1
[/quote
Ще се заям тук, защото това са интересни фантазии. Как ще е пристанал при теб, след като той не иска жена с деца? Съмнявам се някой мъж с такъв начин на мислене да се нахендри при тебе, че и чак да го подканваш да си събира багажчето.
Иначе сигурно е здравословно за децата майка им да преживява втори пубертет с излишък от мъже, които да я задоволяват закратко. Ще са горди с мама. Екстра травми след хипотетичния развод.
Аз ли нещо не съм разбрала или ти? Мислех, че темата е точно за жена, която си намерила ново гадже и то иска сериозна връзка, ама само нея без детето и. И хич не са фантазии- ако ще се впускам в сериозна връзка ще е само с човек, които се разбира с детето и то с него. Ако не се разбира с детето ще е само за секс. Ако ми остави ултиматум да с зарежа детето, за да стане връзката сериозна, ще си кажем довиждане веднага. С детето се запознава само сериозен кандидат, а не всеки под ръка за секс. Така децата не разбират, че "мама кара втори пубертет" и няма нужда да са "горди с нея". Освен това никой не е казал, че мама не може да има само един приятел за секс, а трябва да кара втори пубертет с върволица мъже, нали?

# 464
Да си баба не е обида. Мене бабите и дядовците ме умиляват, защото ги свързвам с грижа, летни ваканции, Слънчев бряг, глезене.
Уикенда имах гости и трябваше да се метнем до Кауфланд да вземем нещо за вечеря. С момиченцето, което беше с мен си се бяхме хванали за ръце и наближихме възрастна елегантна двойка, които също се бяха хванали за ръце, и ни се усмихнаха лъчезарно като се разминавахме. Много отдавна не ми се беше случвало да видя възрастна двойка във София без клошарски вайб и с позитивно излъчване. Така че точка за бабите и дядовците тук.

sunlight_eli, с уточнението звучи окей за мен.

Общи условия

Активация на акаунт