Бихте ли приели жена с дете?

• 21 482
  • 960
  •   2
Отговори
# 420
Представям си как някой казва на жена си: "Скъпа, навремето имах избор между теб и Ганка. И двете бяхте еднакво привлекателни за мен, но аз избрах теб, защото Ганка имаше дете, а ти не." Joy

Обаче, ако се разведе с настоящата си жена, вече спокойно може да се върне при Ганка (ако е свободна), защото и двамата ще вървят с тежести Simple Smile))

Някои хора са готови да правят големи компромиси със себе си. Няма лошо, всеки си преценя каква тежест може да носи.

Джеси Алба е прясно разведена и има три дечица. Дали бих я поканил на кафе? Със сигурност. Дали бих я завел на Банско? Вероятно. Дали бих я праснал? По-скоро не, не искам да ми реве в леглото колко й тежи развода. Дали бих и гледал децата? Няма шанс.

# 421
Айдеее, вече и Джесика Алба отписа българския мачо... После защо се затрива нацията ни. 😂😂😂

# 422
Горката, откъде ще вземе пари да ги изгледа тия дечица! Pensive

# 423
  • Между гори и планини
Спокойно, Джесика Алба никога няма да разбере за съществуването ти 😂

# 424
Аз мисля, че дори жените в темата не пускат сълза, че tigodzilla1 не ги иска, камо ли знаменитост отвъд океана. 😂

Много ще се изненадам, ако този потребител някога има жена, деца и т. н. Но то не е задължително. Simple Smile

# 425
Аз мисля, че дори жените в темата не пускат сълза, че tigodzilla1 не ги иска, камо ли знаменитост отвъд океана. 😂

Много ще се изненадам, ако този потребител някога има жена, деца и т. н. Но то не е задължително. Simple Smile

Честно казано щом не прави готини филми, и на мен ми е все тая за нея. И въобще не ме интересува кой ще й гледа децата. Предпочитам мацка без деца, с която да можем да се излежаваме безгрижно до следобед. Мисля, че ми схвана мисълта. Иначе нищо против фетишите на другите мъже.

# 426
С това отношение към жените не само в тази тема ще имаш да я чакаш тази мацка. Добронамерено го казвам. Simple Smile

PS. Все ти е тая, ама я споменаваш сам, а аз дори не знаех, че е разведена с три деца. 😂

# 427
Защото не четеш Звездни компромати, миличка.

# 428
  • София
Излежаването следобед става много лесно като децата са на училище, а на възрастните им съвпадне графика за почивка. Само дето не е излежаване....

# 429
Еее, ще я има, за всеки влак си има пътници, но тя пък нали ще поиска техни деца, и пак излежаването отиде на кино... Joy

# 430
  • София
Ревоукър, напълно е нормално да не искаш жена с дете, поради ангажимента. В това не виждам нищо нередно, всеки си преценява силите и желанието. Но пак казвам, в много постове (не казвам твои, не съм си правила труда да помня), усещам посланието "щом е имала (наглостта едва ли не) да роди на друг, мен да не ме занимава". И ми е интересно мъжете осъзнават ли го това и дали рефлектират върху него. Иначе разбира се, че е въпрос на избор дали да бъдеш с такава жена, но лошото отношение е съвсем друго нещо. Най-малкото, по мнението пак на мъже от форума, тая жена си е изпълнила женския дълг и дълга към държавата, значи заслужава малко уважение Laughing
Не знам мен за моето мнение ли ме питаш, или защо другите мъжчета така "отсичат" (не форумните, по принцип)?

Аз съм лидер човек, индивидуалист, с ясна позиция и критерии, мнение формирано от опит, факти и житейска "проба-грешка" в повечето случаи на други хора; гледам себе си, моята паничка, хората около мен, другите не ме интересуват, дотолкова, доколкото да не ми се бутат, да не ми се пречкат, и да не ми "разбъркват паничката", с една дума всеки да си е в балончето. Ако съвпада с моето, ок, ще има комуникация, кой знае може и диалог, може и нещо повече, зависи от човека отсреща и обстоятелствата.

Не споделям и нямам нищо общо с описания от теб "модел на поведение и мислене", манталитетче, даже ме дразни, но те са куп неща в болното ни общество, като цяло.

Защо си мисля, че втори път питайки ме нещо в главата ти се "заражда презастраховане", ако случайно останеш самотна майка (не ти го пожелавам никога, бъди щастлива и да остарееш с човека до теб, ако това искаш, ако и двамата го искате) какво "би било", но ти си умна и знаеш, че нещата биха били много различни от това да си сингълка в късните 20, ранните 30.Simple Smile

Ревоукър, питам мъжете в темата , доста си споделиха мислите. Не разбрах точно твоята позиция, но пак казвам, за мен е нормално един сингъл да не търси партньор с дете (въпреки че след определени години става все по-трудно), но ако изпитва нуждата да хули разделените с деца, значи обслужва някакви собствени дефицити.

Иначе не се презастраховам, нито мисля за раздяла, нито ме притеснява бъдещето Laughing Аз попринцип драми нямам с връзките, сега дори по-малко, защото съм си сбъднала каквото съм искала Relaxed

# 431
Еее, ще я има, за всеки влак си има пътници
Горката.

# 432
  • Между гори и планини

Честно казано щом не прави готини филми, и на мен ми е все тая за нея. И въобще не ме интересува кой ще й гледа децата. Предпочитам мацка без деца, с която да можем да се излежаваме безгрижно до следобед. Мисля, че ми схвана мисълта. Иначе нищо против фетишите на другите мъже.
Да ти имам самочувствието 😂
Много бих искала да видя колко ли пък си неустоим, висок, снажен, образован, материално подплатен, за да си с всички тези претенции.
Накрая да не се окажеш Дани Де Вито с бърз кредит и ехо в хладилника, и диплома за средно образование.

# 433
Той, ако беше такъв, досега да я намерил тази мацка вместо да се отваря на жени с мъже и деца, които като приключат да цъкат тук, ще идат при семействата си. Той къде ще иде? Simple Smile

# 434
  • София
В квартирата с мухите.

Аз съм сготвила супа топчета на детето...

Общи условия

Активация на акаунт