Бихте ли приели жена с дете?

• 20 067
  • 960
  •   1
Отговори
# 375
Лелее, в какво се е превърнала тази тема? Каква е тази злоба и неадекватност? Какво е това грозно ровене в чуждите животи? Силно се надявам мъжете от темата в реалния живот да не се държат така.

# 376
  • Между гори и планини
Sun, не съм чела и не знам казуса.

# 377
Имам приятели, които не желаят да се обвързват с жени с деца. Никога не съм ги критикувала за това или да им давам акъл как според мен е разумно да действат. Уважавам правото им да предпочитат жени без деца. Те, от своя страна, никога не са коментирали негативно моя живот, избор и преценки. По-скоро сред моя приятелски кръг има хора вече на възраст без деца, и има някаква благородна завист в тях, че аз си имам детенце. Мисля, че биха искали и те вече да си имат, но или не са срещнали човека, или по друга причина нямат. Така че съвсем не мислят детето ми за грешка, или по-скоро и те биха желали да бяха "сгрешили" като по-млади.

# 378
Лелее, в какво се е превърнала тази тема? Каква е тази злоба и неадекватност? Какво е това грозно обсъждане на чуждите животи? Силно се надявам мъжете от темата в реалния живот да не се държат така.

Просто тук се изсипва есенцията на мъжката и женската природа. Без залъгалки и завъртялки, щото не делим нищо тука. Остави на хората в реалния живот да угодничат.
Изключително уважавам този форум и участниците му, защото хората си изявяват мислите и разбиранията без да захаросват.

Имам приятели, които не желаят да се обвързват с жени с деца. Никога не съм ги критикувала за това или да им давам акъл как според мен е разумно да действат. Уважавам правото им да предпочитат жени без деца. Те, от своя страна, никога не са коментирали негативно моя живот, избор и преценки. По-скоро сред моя приятелски кръг има хора вече на възраст без деца, и има някаква благородна завист в тях, че аз си имам детенце. Мисля, че биха искали и те вече да си имат, но или не са срещнали човека, или по друга причина нямат. Така че съвсем не мислят детето ми за грешка, или по-скоро и те биха желали да бяха "сгрешили" като по-млади.

Тук се направи разчет на това защо един мъж не би приел жена с дете изцяло в тона на дискусията. А не че някой иска да те критикува персонално или да съди изборите ти в миналото. Това си е твоят живот и си го живееш както на теб ти харесва. Ти специално ми правиш впечатление на балансирана жена с приятна комуникация, така че съм сигурен, че някои мъже биха направили изключение от принципите си за такива като теб.

# 379
tigodzila1, това, че ти и тук, и в реалния живот си злобен и нещастен човек, не значи, че и другите са така.

# 380
  • Далечният изток

Страхотно.Обаче сега можете да прочете няколко теми от последните седмици по форума и да видите , колко много жени обвиниха един мъж (мен конкретно) как си е позволил да гледа чужди деца като свои.Та да питам Ганьо ли съм?
Ти самият се обвиняваше май. За това не ти е виновен форумът. И там обсъждахме конкретното държание и отношение към теб на конкретната жена. И се обсъждаше това, че ти много дълго време си бил заслепен от червените лампи и не си ги отчел като такива. Отношенията са между теб и жената. Тя и да нямаше деца, пак щеше да е същата най-вероятно и ти пак щеше да бъдеш използван.

# 381

Страхотно.Обаче сега можете да прочете няколко теми от последните седмици по форума и да видите , колко много жени обвиниха един мъж (мен конкретно) как си е позволил да гледа чужди деца като свои.Та да питам Ганьо ли съм?
Ти самият се обвиняваше май. За това не ти е виновен форумът. И там обсъждахме конкретното държание и отношение към теб на конкретната жена. И се обсъждаше това, че ти много дълго време си бил заслепен от червените лампи и не си ги отчел като такива. Отношенията са между теб и жената. Тя и да нямаше деца, пак щеше да е същата най-вероятно и ти пак щеше да бъдеш използван.
Гледал й е децата и пак го е прецакала. Много по-зле от Ганьо.
Отваряйте си очите, пазете се малко бе, хора...

# 382
  • Пловдив

Само за протокола, Аз не съм се обвинил в нищо.Иначе за останалата част от коментара сте абсолютно права!Ама пуста му любов.....както и там бях казал.В такива връзки всеки очаква повече от другият и затова сам се вкарах в тази ситуация.Ама ей го днес .......самолет съм , мога да напиша и  защитя дисертация на темата връзки с разведени:laughing:LaughingLaughing

# 383
  • Далечният изток
Ами избори. Нали така.
Както казах хора сме и грешим.
Ето, отворил си е очите и е поправил грешката.

# 384
  • София
Не, Сън, можеш да напишеш цяла дисертация на тема връзка с една конкретна разведена жена Wink

# 385
Тази госпожа на Сън поне 2 потребителки му казахме, че не става.
--
Много кривите реалността, както ви изнася. И е комфортно за мъжкото ви его и психика.

# 386
  • Пловдив
Ами избори. Нали така.

А не, не.Като започнах да си  отварям очите (и устата ) ме изпратиха да си ходя SmileySmiley .

Цитат
Не, Сън, можеш да напишеш цяла дисертация на тема връзка с една конкретна разведена жена Wink

И аз така си мислех, но се като се поразрови човек малко в интернет се намират буквално хиляди подобни истории (включително и от български сайтове) и от двете страни, та май не е толкова изолиран случай.Нещо им има на актуалните разведени към днешна дата.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:19 от Sun2000

# 387
Крис, ами значи не се отнася за теб Wink
Отнася се и за мен, колкото и за останалите 5-6 мъже в този форум (може би това е една от причините да не са много мъжете тук - защото са чест обект за нападки).
Те не казват примерно директно "ти си глупак". А когато аз напиша "аз правя Х" те казват "хората, които правят Х са глупаци".
Така че шушумигите, комплексарите, мухльовците и всички други цветисти изрази, които сме чели в този форум, се отнасят и за мен - но аз съм сравнително дебелокож, така че продължавам да си пиша тук.
Както колегата каза, тук е ценно, че всички сме анонимни и не се опитваме да се представяме за нещо, което не сме, така че не захаросваме нещата, а ги казваме както ги мислим.

# 388
  • Paris, France
А мъжете като излязат от брак с дете, излизат ли с обременености или само за жените се отнася?
Joy
О не мога Joy В живота е невъзможно да срещнеш толкова о****френи на едно място... Може би само в някоя специализирана болница.

Е, все едно не четеш форума и не ходиш по улицата. Повечето бягаме с 200 от мъже с деца, не се свеним да го оповестяваме публично и се разбираме и си ръкопляскаме една на друга.

Мъжът с дете при него не е точно мъж, особено ако е заел майчинска роля. Вечер новата ли ще извежда или ще храни детето? Като вземе заплата мигли, нокти, балеажи и парцал ли ще плаща или ще хрантути бездънното гърленце от предишната връзка?

Когато мъж се осмели да пише тук, че не иска жена с дете, той става жалък, олигофрен, тъп, Ганьо, злобен, нещастен, мухльо, кретен, шушумига итн. Обаче, повечето мъже това пишат 🤣. Face it с достойнство!

Повечето от нас сме избрали бездетни мъже за бащи на децата ни. Защо мъжете да са длъжни да приемат това, от което ние самите бягаме?

# 389
  • Далечният изток
Ами избори. Нали така.

А не, не.Като започнах да си  отварям очите (и устата ) ме изпратиха да си ходя SmileySmiley .
Сега нека мъжете започнат с нападките. Аз ще замълча...

Неве, ти друга тема ли четеш?
В една друга ти извадих конкретни цитати на господата, изтриха ме и я заключиха. Сега честно казано нямам намерение да си губя времето в ровене и цитиране и накрая пак да ме изтрият...

Напълно приемам желанията на ергени без деца да търсят моми, неомъжвани, неразвеждани, без деца.
Стига изказванията им "за" посочените жени да се изчерпваха до това и коментарите против с включени обиди към тези, които не са от търсените да не преобладаваха.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:27 от AIDA_N

Общи условия

Активация на акаунт