Бихте ли приели жена с дете?

• 20 132
  • 960
  •   1
Отговори
# 390
Ох, горките мъже, много ясно, че ще ви нападат, когато пишете такива глупости:
Лори, сигурно си прекрасна, но този който ви е разхождал по-скоро е искал да опознае теб, пробвал се е е така, между другото, опипвал почвата да види с теб ще се получи ли "нещо интересно", а не че му се е "играело на семейство", особено ако е бил "ерген".

Не можеш да отречеш, че не е същото "преди" и сега, и че дълбоко в себе си знаеш, че ще ти е много трудно да намериш "свестен", и всичко да е ок.
Че на всичкото отгоре и невярно се оказа спрямо тази потребителка.

Само се чудя дали и навън говорите така на хората, или само тук, защото има голям толеранс? Май е второто. Мишкарска работа.

# 391
  • Между гори и планини
Аз други качества гледах в мъжът. Не дали има дете или не. Ако моят имаше, пак бих го избрала за мой спътник, точно заради тези качества които притежава. Как едно дете ще ми усложни живота? По скоро другият родител го прави.

# 392
А мъжете като излязат от брак с дете, излизат ли с обременености или само за жените се отнася?
Joy
О не мога Joy В живота е невъзможно да срещнеш толкова о****френи на едно място... Може би само в някоя специализирана болница.

Е, все едно не четеш форума и не ходиш по улицата. Повечето бягаме с 200 от мъже с деца, не се свеним да го оповестяваме публично и се разбираме и си ръкопляскаме една на друга.

Мъжът с дете при него не е точно мъж, особено ако е заел майчинска роля. Вечер новата ли ще извежда или ще храни детето? Като вземе заплата мигли, нокти, балеажи и парцал ли ще плаща или ще хрантути бездънното гърленце от предишната връзка?

Когато мъж се осмели да пише тук, че не иска жена с дете, той става жалък, олигофрен, тъп, Ганьо, злобен, нещастен, мухльо, кретен, шушумига итн. Обаче, повечето мъже това пишат 🤣. Face it с достойнство!

Повечето от нас сме избрали бездетни мъже за бащи на децата ни. Защо мъжете да са длъжни да приемат това, от което ние самите бягаме?
Ей, пак Невена Yellow Heart

# 393
  • София
Крис, аз например написах комплексарска история и комплексарско мислене, ама ето че някой прочел директно комплексар Wink Иначе има по-устати потребителки, факт, ама има разумно като ви се пише, все тая.

Невена, и на теб подчертавам, проблемът не е в неискането, а в нападките и квалификации по адрес на такива жени. Които липсват от същите, когато се появи разведен мъж с деца (даже съфорумци такива има), пък иначе ние сме имали двойни стандарти Wink

# 394
  • София
Хайде, като да не им знаем фундаменталната нагласа и чувство за превъзходство.

Не им угодихме на тия пет ХУ хромозоми тук и това е Joy

И аз съм гьонсурат и ми е все тая какви ги говорят. Аз не се припознавам в техните приказки, гледам да съм обективна.
Все пак съм фея Joy

# 395
  • Paris, France
AIDA, ми нека си пишат! Поне виждаме какво мислят мъжете. Сигурно и на тях не им е приятно като квалифицираме мъже като такива и онакива.

Аз други качества гледах в мъжът. Не дали има дете или не. Ако моят имаше, пак бих го избрала за мой спътник, точно заради тези качества които притежава. Как едно дете ще ми усложни живота? По скоро другият родител го прави.

Много си права. Фактите са, че бездетна си избрала мъж без деца. С едно дете пак си избрала мъж без деца. На теория приемаш и това е прекрасно, но на практика влизаш в статистиката на болшинството жени, които създаваме по-лесно връзка с мъж когато той не обгрижва чуждо дете и няма да живеем с негово дете. Това виждам и наоколо.

# 396
  • Далечният изток
Всяка жена коментира личностните качества на мъжа, а не това има ли дете или няма.
Мъжете точно обратно. На първо място явно критерият е жена без деца и както казват "обременености". Дали иначе е читава или не, няма значение. Всъщност щом е парясница с дете не е читава. Точка.
Мда, различни теми четем.

# 397
Баща ми има дете от предишен брак, събрали са се с майка ми и са направили мен. Тя изобщо не е гледала дали той е с дете или не, на нея аз съм й първо и единствено дете. Така е и с най-добрата ми приятелка, и с още много познати... Както и имам познати жени, които след развод и дете са си намерили мъж, понякога правят и второ дете и си ги гледат заедно.

Светът е шарен. Жалко е да се обсъждат грозно хора, които са намерили щастието си, вместо всички да гледаме своето собствено. Simple Smile

# 398
Rf, имаш мнения, с които съм напълно съгласна.
Но тук удари тъпомера с начин на мислене.
На останалите шушумигчовци няма какво да обяснявам, няма да схванат, но ще опитам да ти дам един пример, който да осмислиш.
Представи си сега, че както смяташ, че си избрал най-доброто за теб, влюбен, разум, ум, външност, имоти, сиси или там каквото е добро за теб, живеете си, имзте деца, и хооооп - човекът започваш да го виждаш в друга светлина. Покрива се, започва да бяга от отговорности, не желае да се развива, ти искаш да разшириш бизнеса си или да започнеш нов, да се преместите на друго място и да ви е много по-удобно и така нататък. Да има перспектива за вас, децата ви най-вече. Ще останеш с този човек ли? И нщма да ти е ок, ще си намериш любовница, но ще креташ. Загубеняшко ми се види на мен.
Отделно, ако обстоятелствата и за двама ви се стекат така, че се промените и всеки един от вас се влюби в друг човек, вземете че си изневерите и воала.
Не е до лош избор на човек, а до обстоятелства.
Нито мъжете ми са били лош избор, а детето без коментар.
Мисля, че няколко пъти написах, че това се отнася за изначално лоши избори каквито всички сме виждали, а някои сме и попадали на такива кофти хора.
Тук обаче конкретния пример който дадох бръкна в мозъка на някои потребителки и от там се почна.
Иначе ясно, че след определена възраст -35-40 и нагоре повечето свободни на пазара са с деца, а и лично мнение ми е, че дори са по добрият избор в сравнение с 40+ годишни моми и ергени като гледам такивата около мен и от двата пола.
Обаче очакванията на някои жени след провалени връзки поради изначало лош избор и някои други причини, че едва ли не всеки мъж им е длъжен, така не се случват нещата. Използваните обиди и други квалификации си е за тяхна сметка, няма да ги коментирам повече.
Добре че е Невена да го каже право куме в очи, че все едно не ги четем тия неща по другите теми

# 399
  • Между гори и планини
Невена, аз толкова се влюбих от пръв поглед в моят мъж, още преди да знам с деца ли е, без ли, че въобще не съм го и мислила. За сметка на това беше с диагноза, че не може да има деца ( която опровергах). Някой и това би го спряло.
Въобще, обичаш ли някого, как точно имането на дете би променило чувствата ти? Или обичаш, или не.

# 400
Всяка жена коментира личностните качества на мъжа, а не това има ли дете или няма.
Мъжете точно обратно. На първо място явно критерият е жена без деца и както казват "обременености". Дали иначе е читава или не, няма значение. Всъщност щом е парясница с дете не е читава. Точка.
Въобще не е така - всеки гледа първо личните качества. Да ги наречем обобщено "привлекателност".
И сега ако ергенът има избор между две привлекателни жени, но едната с дете, а другата без - коя от двете ще избере?
Ако няма избор, отиваме в ситуацията "приема", "примирява се", "прави компромис" и т.н.

Вие изкарвате, че мъжът дори да има избор, трябва да избере жената с деца, защото тя е едва ли не априори по-привлекателна от тази без (по горното определение). А това не е така. Еднакво вероятно е от две случайно избрани жени тази с дете да е повече или по-малко привлекателна от тази без. Затова статистически най-правилно е да приемем, че са еднакво привлекателни.
Освен ако не ми докажеш, че самият факт, че жена е родила дете я прави по-привлекателна.
Баща ми има дете от предишен брак, събрали са се с майка ми и са направили мен. Тя изобщо не е гледала дали той е с дете или не
А с него ли е живяло предишното му дете, или с майка си? Защото има голяма разлика. Обикновено детето си върви с майката.
Дори и с нея да е, има много жени, които си правят сметката - вкл. и тук сме ги чели - как тяхното дете не трябвало да дели ресурси (текущ доход, грижи/време, и наследства/имоти) с чуждо дете.
Ако нямате нищо против децата на мъжа от друга жена, ОК ли е той да направи 1-2 и по време на брака - нали няма да живеят с вас, ами с майките си?
Като е ставало дума тук за такива казуси, олеле-майко. Иначе нито памперси са ги карали да сменят на чуждото дете, нито да му готвят и да го водят на уроци - ама един ден нали се появява в удостоверението за наследници, та възниква органична неприязън на първично ниво (борба за ресурси).

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:50 от chris78

# 401
Невена е тотално аут оф спейс в тази тема.
Не търси защита сега.
Каза ви се - избор всеки има право на всякакъв.
Мен да си ме чел да кажа, че мъжете с дете са нефелни и Трабва еди какво си.
Ако е пич, кефи ме, сексуален е, и с 2 и с 3 деца- добре дошъл.
Но някой муйко да ми обяснява, че ми правел услуга и компромис,  айде няма нужда.
Да си държи златния в гащите и да го крепи за някоя дето ще му търпи женомразството и комплексите.

# 402
chris78, достатъчно споделих за семейството си и не смятам, че е нужно да го правя жертва на такава безсмислена дискусия. Пак ще кажа: живейте си живота вместо да гледате чуждата паничка.

# 403
  • Далечният изток
Добре, РФ, хайде дай поне един пример, че някои жени след провалени връзки поради лош избор, очаквали "че едва ли не всеки мъж им е длъжен". Един пример ще ми е достатъчен. Искам да видя как стигна до тези изводи.

Напротив, Крис, нищо подобно никоя не е изкарала. Казахме ергените да си избират моми, без да се занимават с разведени жени с деца. Никой не ги кара изобщо да ги поглеждат. Не знам защо тръгнахте масово да ни обяснявате как и защо не са читави разведените жени с деца, как правили грешни избори и едва ли не повече те мъже не трябва да имат.

# 404
  • Paris, France
Невена, аз толкова се влюбих от пръв поглед в моят мъж, още преди да знам с деца ли е, без ли, че въобще не съм го и мислила. За сметка на това беше с диагноза, че не може да има деца ( която опровергах). Някой и това би го спряло.
Въобще, обичаш ли някого, как точно имането на дете би променило чувствата ти? Или обичаш, или не.

Обичаш, обичаш, обаче когато съжителството тежи, се разделяш. Вярно е, че хората се разделяме не само заради наличието на дете, но детето си е голяма отговорност и фактор.

Е, твоят мъж като е мислел, че не може да има деца е било нормално да се ориентира към жена с дете и така да не се разделят поради нейно желание да има дете. В конкретния случай не виждам почва за конфликт.

Не помня колко пъти съм се влюбвала, но бързо се освествах като видя, че съжителство не би ми било приятно.

Общи условия

Активация на акаунт