Бихте ли приели жена с дете?

• 20 077
  • 960
  •   1
Отговори
# 330
За някои развод или раздяла и отглеждане на дете като сам родител е най-смисленото решение.

Естествено, че отказваш, когато човекът не те кефи. Това пък що трябва въобще да се коментира?!
Ами да, но всяко решение си идва със своите последствия. За мен чуждо дете означава автоматична дисквалификация за нещо сериозно, освен ако нямам и аз деца, които водя с мен във връзката и да си ги отглеждаме заедно. Доня Дафина Черешова е дала добър пример.
Има си безброй информация какви неудобства води това да отглеждаш дете, на което не си биологичен родител.

Много ги възприемате мъжете като благотворителна организации. Едва ли не трябва да ви приемат задължително с всички недъзи и обременености. Айде малко по-сериозно, всеки си гледа интереса, освен ако не е тотален балък (изключвам обстоятелства като смърт на партньор, невъзможност да имаш свои деца и т.н.).

# 331
Значи точно за това говоря, много грешен първоначален избор, за който със сигурност е имало много индикации по начало, но льольото е този, който ви го казва. Ми хубуу, ама не съм аз този с грешните избори, така че по леко с обидните квалификации.

# 332
Тигодзила, мисля, че и жена без деца може да те гледа като благотворителна организация, ако ти имаш пари, а тя не. Simple Smile Ем, пожелавам да не се случва.

# 333
  • София
Разбира се, че ще искам най-доброто за себе си.
Аз, ако съм го била намерила с бащата на детето си, съм щяла да съм с него.
Това, че някакви хора се натискат цял живот да правят постоянни компромиси с всичко, не само от време на време, не е мой проблем.
Добре, че живееш в 21-ви век, че ако беше в някой предишен трябваше да ходиш при владиката да се молиш да даде развод, а той не дава освен ако мъжът ти не те бие или си пропива парите. Така просто защото си намерила друг, по-добър за теб - вика нищо чедо, ще търпиш, както господ е търпял на кръста Wink

Това ми беше друго предположение - че не му се рискува с "наглярка", която имала самодеяността да зареже мъжа си, ама не защото не е читав, а защото намерила по-добро (как е станало, като никой не ги иска жените с деца, не знам Joy). Че тя нали утре и него ще зареже, като види, че не става? Да си знаят мястото жените и да търпят Laughing

Към въпроса "Бихте ли приели жената с дете?- Да
след това възниква въпросът
Жена с дете ще впише ли в акта за раждане мъжа, който не е биологичния баща?

Аз като говоря за ревността и завистта, не приказвам Laughing

Пак казвам, никой не е задължен да се събира с жена с дете... Но за да ги плюете, има друга причина Wink

Рф, проблемът на онази е бил, че се е връщала към "лошото", ама и ти все се връщаш към нея, поне в мислите си, а тя също е "лошо". Приемаме, че една жена, направила лош избор, щом си е тръгнала, значи е направила добър избор. А и често лошите избори са в следствие на лоши обстоятелства, което не прави човекът лош. Но дори да е лош, проблемът е той, не детето. Затова пак казвам, това оплюване на тези жени за мен си е баш комплексарска история. Съвсем друго е да кажеш, за мен това са сложни отношение и не искам да се забърквам в такива. Пито-платено.

# 334
Тя щото твоята като ти бодне рога и ти няма да си нечий лош избор, нали?
Или ти на нея.
Не се изхвърляй, че животът е много добър хуморист.

# 335
  • Между гори и планини
Значи точно за това говоря, много грешен първоначален избор, за който със сигурност е имало много индикации по начало, но льольото е този, който ви го казва. Ми хубуу, ама не съм аз този с грешните избори, така че по леко с обидните квалификации.
Вземи се спри, че ставаш смешен!

# 336
  • Далечният изток
Много хора правят грешки. Още не са се родили напълно безгрешни, които да хвърлят първи камъка.
По-важното е да осъзнаят, че са грешки и да ги поправят.

# 337
Тя щото твоята като ти бодне рога и ти няма да си нечий лош избор, нали?
Или ти на нея.
Не се изхвърляй, че животът е много добър хуморист.
Значи никой не е застрахован от такъв сценарий, за това говоря за изначално лош избор. Когато си личи какъв е отсрещния, но вместо мозъка се използват други органи за взимане на решения. Знам че много боли да го чуеш ( нямам предвид теб), но е самата истина. И го казвам като някой също попаднал на кофти първа връзка продължила с години ама не съм излязал от нея с дете и други обременености.

# 338
  • Между гори и планини
Бъди истински мъж и сподели това мнение в подфорум - Родители отглеждащи сами децата си

# 339
  • София
Някой питаше назад - приятелката ми е с много успешен трети опит, ама наистина успешен.
Тя имаше успешно развитие в профилиран бранш, разви го макар децата и сега жъне.
Мъжа не пада по- долу, движат се в една посока и пет години по- късно любовта им расте.
Та, при нея от трети опит Wink

# 340
  • Далечният изток
А мъжете като излязат от брак с дете, излизат ли с обременености или само за жените се отнася?
Joy
О не мога Joy В живота е невъзможно да срещнеш толкова о****френи на едно място... Може би само в някоя специализирана болница.

# 341
Бг мама е магнит за самотните мъже. В пряк и в преносен смисъл.

# 342
Бъди истински мъж и сподели това мнение в подфорум - Родители отглеждащи сами децата си
Аз проблем с тях нямам, че да им пиша. Можеш да прочетеш заглавието на темата, сега че отговорите не ти харесват на тези към които е отправен въпросът е лично твой проблем.
А мъжете като излязат от брак с дете, излизат ли с обременености или само за жените се отнася?
Joy
О не мога Joy В живота е невъзможно да срещнеш толкова о****френи на едно място... Може би само в някоя специализирана болница.
Можеш да прочетеш какво сте писали всичките в съседната тема за мъж с дете.
Лично мое мнение - да, обремененост е за нова връзка особено с по млада жена без деца.

# 343
  • Далечният изток
Ми аз писах вече, че там става въпрос за един конкретен мъж и какво мисля конкретно за него.
Уж жените обобщавали, а мъжете в тази тема не спряхте с обобщенията за всички жени с грешките им да родят деца.

# 344
  • София
И го казвам като някой също попаднал на кофти първа връзка продължила с години ама не съм излязал от нея с дете и други обременености.

А можеше да си Wink И то много лесно, предвид че щом забременее, жената взима решенията. Видно и ти не си правил добри избори, просто си извадил късмет.

Общи условия

Активация на акаунт