Бихте ли приели жена с дете?

• 20 087
  • 960
  •   1
Отговори
# 345
Аз не съм написал някъде, че става въпрос за всички жени, дадох една конкретна история, в която очевидно някои тук се припознаха. Личи си по използваните обиди и квалификации. Това са реакции когато човек бъде настъпан по болното си място, иначе мен да ме наричате льольо, олигофрен и там още квото беше използвано няма как да ме засегне, защото аз не съм такъв, просто реакция на слабост и липса на аргументи насреща

# 346
  • Между гори и планини
Аз съм съгласна - да , един мъж е бил грешка в живота ми. Но яко някой нарече грешка детето ми, ще го дават по новините като безследно изчезнал!

# 347
  • Далечният изток
Няма как човек, който прави изказвания, че жена, родила дете, в един момент изборът на мъж се оказал неуспешен и тя поправила тази грешка като се разделила с него, и бъде наричана с разни епитети и особено детето ѝ да бъде определяно като грешка и обременености, да не е олигофрен...

# 348
Приятелки тъкмо 3 имам самотни майки и във щастливи връзки. Но мъжете са читави. Рядкост са, но ги има.
мога да кажа, че се намират нормални мъже, които приемат и деца. И не бих твърдяла, че се избиват на опашката, докато си чакат реда, но ги има.
Значи, след като тези мъже са рядкост, а не мнозинство, не е ли редно да наричаме останалите (като нас тук във форума "нормални", а не ганьовци, комплексари, и т.н.?
То това е дефиницията за нормалност - ние сме като повечето, а другите са рядкост.
А мъжете като излязат от брак с дете, излизат ли с обременености или само за жените се отнася?
Ми да - ако го отглеждат и живеят с него. То се вижда и те колко мераклийки имат да правят ново семейство с тях. Вие бихте ли - към неомъжваните млади жени се обръщам? Имаше тука едно младо момиче, персонал7 май беше, преди като обсъждахме подобни теми тя каза "ми аз бих взела мъж, който има дете, защо не?". Но само го каза - не го е направила. Като дойде някоя, която го е направила, тогава го признавам. Има и такива, то е ясно - ама за да предпочетат "обременения" пред някой свободен, сигурно са си имали причини, те си знаят какви.

# 349
  • Между гори и планини
Аз пък бих взела мъж с дете. Ако обичаш някого, няма значение. И приемен родител бих станала и осиновител. Сърцето когато е голямо, може да обича много деца и да не ги дели на свои и чужди грешки.

# 350
Няма как човек, който прави изказвания, че жена, родила дете, в един момент изборът на мъж се оказал неуспешен и тя поправила тази грешка като се разделила с него, и бъде наричана с разни епитети и особено детето ѝ да бъде определяно като грешка и обременености, да не е олигофрен...
Можеш да си спестиш драматизациите, всички знаем за какво става въпрос, да не говорим пак за другата тема какво се изписва от жени.

# 351
  • София
Аз пък не видях в другата тема, където мъж с деца се опитваше да се пласира, мъжете да му намилат как бил втора ръка, как като е направил грешен избор, ще си тегли последствията, как жените не се редели на опашка за разведени чичовци с деца Wink Вместо това пак се коментираха жени 15 и повече години под възрастта на господина Wink Та айде стига вече сте ревали за двойни стандарти Wink

# 352
  • София
Аз също бих взела мъж с дете. Ама поотраснало, от 1 клас нагоре.

# 353
Аз пък бих взела мъж с дете. Ако обичаш някого, няма значение. И приемен родител бих станала и осиновител. Сърцето когато е голямо, може да обича много деца и да не ги дели на свои и чужди грешки.
Да бе, и аз бих, ама не съм, а и ти не си, нали?

Най-малкото е некоректно да наричате с разни епитети тази група мъже, които очевидно са мнозинство.
Много от вас дадоха примери "ама аз имам една приятелка, която..." или даже "аз имам 3 приятелки, които...".
Добре, ама всяка жена има 50-100 и повече приятелки, та ако 3 измежду тях са в тази ситуация, не може да се нарекат техните мъже "нормални", а останалите - ганьовци и комплексари.
Нормално ще стане, ако някой ден повечето жени отглеждат децата си с други мъже. Тогава сигурно за останалите ще се казва "тая пък живее вече 20 години с първия си мъж, и децата си отгледа с него, гледай каква задръстенячка."
Може и аз да доживея да го видя, като гледам накъде е тръгнал света. Но дотогава - нормалното е това, което ние с другите мъже тук описваме, а останалото е изключение, някой прави компромис, някой "приема" ситуация, която не му е първи избор.

# 354
  • Между гори и планини
Нямам 50 приятелки, със сигурност. Останалите имат стабилни семейства. Писах само за тези които са или самотни майки, или разведени.
И от 100 кладенци вода да донесеш пак няма да изглеждаш читав! Господ е велик и не е позволил тази глупост да се размножи!

# 355
  • София
Крис, бъркаш норма и нормалност. Ако в дадена страна преобладават престъпниците, това ще е норма, но не и нормално. А и аз пак да кажа, лично аз не смятам някой за Ганьо, защото не иска да има връзка с жена с дете, а поради нуждата да квалифицира такива жени и да демонстрира лошо отношение. В крайна сметка, след като няма да се събира с такава, какво му пречи тя със съществуването си?

# 356
  • Пловдив
Оставам с впечатление ,че се води някаква борба дали някой би взел или не.

Основният въпрос, който би трябвало всеки такъв в тази ситуация да си зададе е:
 "Мога ли да се справя в нея?Мога ли да си потисна егото , чувствата , емоциите, когато се наложи (в такива връзки се налага много често) Мога ли да се съобразявам, в на пръв поглед обикновенни ситуации"

Иначе аз бих , аз не бих , нищо не означава.

# 357
  • София
То е станало нормално, Крис.
В близкото обкръжение има само две съхранени семейства /15-20г/.

Нормално е и за децата вече. Съвсем спокойно говорят - брат ми от баща ми, приятеля на майка ми, жената на баща ми и т.н. Като някаква нормална информация го снасят, въобще няма драма.

# 358
Явно за много хора е "Да видя какво е най-доброто на пазара (до което мога да се доредя)." А за други е "От този човек ми се подкосяват краката и затова искам да съм с него, независимо дали има деца или не, дали има собствено жилище или не, дали е висшист или не (например)." И това не е компромис, а просто го приемаш какъвто е.

# 359
Да бе, и аз бих, ама не съм, а и ти не си, нали?

Най-малкото е некоректно да наричате с разни епитети тази група мъже, които очевидно са мнозинство.
Много от вас дадоха примери "ама аз имам една приятелка, която..." или даже "аз имам 3 приятелки, които...".
Добре, ама всяка жена има 50-100 и повече приятелки, та ако 3 измежду тях са в тази ситуация, не може да се нарекат техните мъже "нормални", а останалите - ганьовци и комплексари.
Нормално ще стане, ако някой ден повечето жени отглеждат децата си с други мъже. Тогава сигурно за останалите ще се казва "тая пък живее вече 20 години с първия си мъж, и децата си отгледа с него, гледай каква задръстенячка."
Може и аз да доживея да го видя, като гледам накъде е тръгнал света. Но дотогава - нормалното е това, което ние с другите мъже тук описваме, а останалото е изключение, някой прави компромис, някой "приема" ситуация, която не му е първи избор.
Аз ги разбирам - трудно е да приемат мъжкото мислене за нормално при положение, че хората около тях им нахлузват розовите очила и живеят в измамна реалност. Идват тука трима-четирима мъже, изказват директно мнение и те са смразени от безсърдечността им. Разбираемо и, аз съм шокиран от някои мнения тук, но се опитвам да ги разбирам и да се поставя на мястото на другата страна.
Относно квалификациите - всеки, който не могат да сломят е Ганьо, комплексар, нарцист и там прочее термини, които си ги измислят да се успокояват.

Явно за много хора е "Да видя какво е най-доброто на пазара (до което мога да се доредя)." А за други е "От този човек ми се подкосяват краката и затова искам да съм с него, независимо дали има деца или не, дали има собствено жилище или не, дали е висшист или не (например)." И това не е компромис, а просто го приемаш какъвто е.
Пазарът си е пазар. И да се влюбиш в някоя мрежа с картофи, пак ще трябва да се доредиш и да я купиш.

Общи условия

Активация на акаунт