Бихте ли приели жена с дете?

• 20 002
  • 960
  •   1
Отговори
# 525
  • Между гори и планини
Вероятно, а тук го раздават - не бих погледнал Анджелина Джоли 😂
Нека мечтаят, те мечтите са безплатни 😂

# 526
По-скоро някакъв вид реваншизъм и опити за превъзходство.
Сега, аз какво да правя, че някои жени сме от позицията да избираме и не ни дреме кой как и като какви ни определя.
Когато мога да си позволя избор, без значение добър или лош, това по-скоро ме прави категория и половина пред тези, които са решили, че правят само най-добрите избори. 😁

# 527
И аз така - не бих купила сградата на посолството на Катар в Париж, точно срещу триумфарната арка, щото не ми се мият толкова прозорци, пък и много шумно, нали... Вервайте ми.
Вероятно, а тук го раздават - не бих погледнал Анджелина Джоли 😂
Нека мечтаят, те мечтите са безплатни 😂

# 528
И все пак, Рф, ти си този, който редовно споменава бившите, които очевидно са били грешки и също толкова очевидно ти е отнело много време да се откъснеш от тях, и още не си ги забравил Wink Та реално в цялата схема ти си този, който е гонил "лошото момиче", просто си извадил късмет да не забременее (с едната даже не знам беше ли спал изобщо, тази на която си бил отдушник). Та малко става присмял се хърбел на щърбел. Между другото да отбележа, коментарам тези истории, единствено защото ти свободно ги споделяш във форума.
А защо си мислиш, че е било късмет?
Кажи ти заради късмет ли роди първото си дете на 36 или там колкото си?
Иначе да, права си, едната ми бивша си беше лошо момиче, тръпката и купона с нея бяха на макс, но много бързо я прецених, че не искам тва нещо в къщата си. А не е като тя да не е искала и най невинно да ми е задавала въпросчета за брак и бебета. Така че точно аз знам за какво става въпрос.
Другата беше много далеч от лошо момиче, всъщност точно обратното и няма нищо общо с темата, така че няма нужда да я споменаваш.

# 529
  • София
Ма си злобар, що за въпрос?!

# 530
Обаче наистина толкова злоба и мъка на едно място, колкото е в тази тема, скоро не бях виждала. Simple Smile

# 531
Вярно като на пазар за роби е в темата. Аз не вярвам, че някой съвсем сериозно ще срещне жена, с която всичко му щраква и си умира от кеф, смеят се, прави му деня да светне и ще предпочете кака Пенче, с която са по-статични нещата, ама е с 3 см по-висока и няма деца. А да нацелиш човек, с когото наистина ви е готино заедно и си пасвате не става всеки ден, не става с всяка и не става по параграф с критерии.

Понеже споменавате червените флагове - еми и онази тема си е малко с общи приказки (освен в очевидните части за насилие, алкохолизъм, хазарт и тн) - ако ти пасне някой по 100 неща, няма да го резнеш за някоя тъпотия от рода на косми някъде си. Grinning

# 532
А да нацелиш човек, с когото наистина ви е готино заедно и си пасвате не става всеки ден, не става с всяка и не става по параграф с критерии.
Така е.

Честно да ви кажа, според мен в темата просто става дума за хора с ниска емоционална интелигентност и голямо его. Гледат на жените като на потенциални трофеи за пред другите хора, а не като житейски партньори, с които да са заедно в хубаво и лошо. Интересно е, ама да не са ти в къщата, както се казва.

# 533
Вярно като на пазар за роби е в темата. Аз не вярвам, че някой съвсем сериозно ще срещне жена, с която всичко му щраква и си умира от кеф, смеят се, прави му деня да светне и ще предпочете кака Пенче, с която са по-статични нещата, ама е с 3 см по-висока и няма деца. А да нацелиш човек, с когото наистина ви е готино заедно и си пасвате не става всеки ден, не става с всяка и не става по параграф с критерии.
Всяка майка отделя приоритетно време и чувства за детето си - това вие бг-мамите най-добре го нзаете. Освен това съвременните жени имат и работа, и дом, и много други неща, за които да се грижат, и жена, която отглежда дете сама ще може най-много един път на седмицата да се среща с него и да му "прави деня да светне".
Така че Пенка, която може да е една идея по-малко лъчезарна от Ганка, но няма деца от други мъже преди него, може да се окаже по-добра за него, понеже може да му отделя времето и чувствата си приоритетно.

Ти май нямаше още деца, сега чакаше? Като родиш ще видиш - пожелавам ти да са здрави и кротки. Моите бяха сравнително здрави и послушни, въпреки това постоянно има нерви и стрес като ги водиш на градина, а те не им се ходи; като са болни; като искат да им купиш нещо, което ти не смяташ за подходящо; като са получили тройка в училище; и в десетки и стотици други ситуации.
И сега мъжът-ерген като си представи тези ситуации, и това с дете, което дори не е негово, изведнъж привлекателността на момата Пенка може да му се вдигне рязко, сравнена с тази на жената с деца.

# 534

Понеже споменавате червените флагове - еми и онази тема си е малко с общи приказки (освен в очевидните части за насилие, алкохолизъм, хазарт и тн) - ако ти пасне някой по 100 неща, няма да го резнеш за някоя тъпотия от рода на косми някъде си. Grinning

А тук при мен както не препоръчват цялостна депилация на интим, не знам Simple Smile)))

# 535
Има много мъже-ергени, които са бездетни и въпреки всичко се хващат с "детни". На тях не им пречи. Може би въпрос на капацитет.

# 536
Всяка майка отделя приоритетно време и чувства за детето си - това вие бг-мамите най-добре го нзаете. Освен това съвременните жени имат и работа, и дом, и много други неща, за които да се грижат, и жена, която отглежда дете сама ще може най-много един път на седмицата да се среща с него и да му "прави деня да светне".
Така че Пенка, която може да е една идея по-малко лъчезарна от Ганка, но няма деца от други мъже преди него, може да се окаже по-добра за него, понеже може да му отделя времето и чувствата си приоритетно.

Ти май нямаше още деца, сега чакаше? Като родиш ще видиш - пожелавам ти да са здрави и кротки. Моите бяха сравнително здрави и послушни, въпреки това постоянно има нерви и стрес като ги водиш на градина, а те не им се ходи; като са болни; като искат да им купиш нещо, което ти не смяташ за подходящо; като са получили тройка в училище; и в десетки и стотици други ситуации.
И сега мъжът-ерген като си представи тези ситуации, и това с дете, което дори не е негово, изведнъж привлекателността на момата Пенка може да му се вдигне рязко, сравнена с тази на жената с деца.

И после като се появят децата с Пенка и почнат да се затлачват нещата, щото Пенка баш не това, което ти се е искало, рязко Ганка с поотрасналите деца става пак по-привлекателна. Ама късно е либе за китка.

# 537
  • София
Аз па на младини, бях готова да се омъжа за всичките ми гаджета! Всичките ги обичах и ми се виждаха перфектни. За по дългите връзки говоря.

# 538
И после като се появят децата с Пенка и почнат да се затлачват нещата, щото Пенка баш не това, което ти се е искало, рязко Ганка с поотрасналите деца става пак по-привлекателна. Ама късно е либе за китка.
И пак приемаш, че Ганка по някаква причина е по-качествен човек от Пенка, без да знаем нищо друго и за двете, освен че едната има деца, а другата няма. Валидна причина за подобно допускане не виждам.

Да вземем като пример някакво произволно качество, например "дълги крака" - тривиално е, но както казахте по-назад, важно за мъжете. Каква е вероятността Пенка или Ганка да има по-дълги крака? Равна. Ако ми демонстрираш, че жените, които вече са родили от друг, имат по-дълги крака, тогава бих се съгласил с теб, че ерген има причина да ги предпочете.
П.С. Замести всяко друго качество, което си пожелаеш вместо дългите крака, те са просто произволен пример.

# 539

А тук при мен както не препоръчват цялостна депилация на интим, не знам Simple Smile)))
Спам: в коя чужбина е това, за кой пол не препоръчват и защо? Любопитствам, понеже в Лидл гледах опаковка с красиво момиче на нея, но с неепилирани ръце. Та се чудех нов тренд ли се задава и да отменям ли часа при козметичката Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт