Бихте ли приели жена с дете?

• 20 004
  • 960
  •   1
Отговори
# 570
В пъти по-ценно е да намериш човек, който те приема такъв, какъвто си, и те харесва толкова, че да не ти прави колонки плюсове и минуси, отколкото да вървиш на някакъв "пазар".
Тия работи можете да си ги говорите колкото искате, за да изглеждате с благородни сърца.
Но съм сигурен, че ако ето този мъж те хареса много и не ти пише плюсове и минуси, а е готов да те обича с цялото си сърце, и да те приеме с децата ти, няма да го отразиш:

Невена пък няма да отрази някой космат, друга няма да отрази нисък, трета беден, четвърта прост, и т.н. И не можем да ги съдим за това, както не можем да съдим и мъже, ако не отразяват жени с деца от други за потенциално съжителство.

# 571
Няма защо да се хабя да изглеждам нещо, което не съм. Wink Съжалявам, че не го разбирате и проектирате собствените си възприятия върху всички останали.

# 572
🤣🤣
Ти, ако знаеш в какво чонече бях влюбена токсично последно, и ще паднеш.
Химия, любов, ирационално, не пита.
Ей как си личи кои сте в тегави връзки. Изморени, мрънкащи.😁

# 573
Reagan, на 40+ с две деца викаш ще си направиш реална самооценка. Добреее. И в какво ще се изразява тя, към какви жени ще се насочиш? Интересно ми е мъж как сваля летвата. Почваш да ги търсиш дебели и космати или как? Grinning

# 574
  • София
На Ревоукър примерът беше теоретичен. Ревоукър, ще избереш тази, която отговаря на собствените ти нужди. Ако не искаш дете, например, ще избереш тази на 40+. Ако искаш дете възможно най-бързо, защото и твоето време намалява, ще избереш тази 35+. Ако мислиш, че имаш много време и можеш да рискуваш бамбината да размисли за теб, ще избереш нея. Това ако имаш такъв избор. Повечето мъже нямат.

Иначе да повтарям за пореден път, че това, че жената с деца не е предпочитан избор не е проблемът, а грозните квалификации, целящи да я унижат, не виждам смисъл Rolling Eyes Между другото, рядко има равни условия. И възможности. Много хора взимат каквото успеят и гледат бързо да го вържат. В темата има примери.

Рейгън, благодаря много Hug

# 575
  • над кукувичето гнездо
Не мога да повярвам, че някой е склонен да откаже наистина добра във всяко отношение партия само заради наличието на деца. Може би защото гледам от камбанарията на жена с деца.

# 576
Мнем.
Капацитет.😁

# 577
Всъщност познатите ми жени, които се разведоха с деца, го направиха, защото мъжът излезе... да не е читав. Сега ще се започне с това как жените са тъпички и не знаят да избират, но една много скъпа за мен дама на 40 се разведе, защото мъжът й започна да й посяга след брак и дете. Впрочем след това си намери свестен мъж и си направиха и тяхно дете и са щастливи. Simple Smile

Като не искаме да има самотни майки, нека силният пол са мъже на място. Защото жените не се развеждат при първата спънка в брака.

# 578
  • Между гори и планини
Не мога да повярвам, че някой е склонен да откаже наистина добра във всяко отношение партия само заради наличието на деца. Може би защото гледам от камбанарията на жена с деца.
От много избиране и претенциите, накрая вземат каквото е останало, с деца, косми и цици до пъпа. Щото няма да са нито млади , нито много богати, за да имат избор.

# 579
О, да. Моят познат, който споменах - харесва я, тя е няколко години по-млада от него, определено по-заможна, еднакво умна и образована, красива и със спортна фигура. И той не си позволява да действа, защото има две деца.

# 580
Ами, вашият познат просто ще си седи сам и ще чака принцесата на бял кон. То не е задължително да се обвързваш. Simple Smile

# 581
Колкото такива познати имам, там все виси съмнението дали наистина търсят жена или не. Само споменавам, че има и такъв вариант.

# 582
Да са живи и здрави. Единствено да не раздават обидни квалификации, както е написала Лъвица.

# 583
  • Между гори и планини
Аз имах познат с големи претенции, ама мацката да тупалка, ама да била умна... Претенции до небето. Срещам го в парка, бута количка и до него не тупалка и неземна красота , а жена трикрил гардероб. После се разделиха, последно чух, че е с една дама с две деца.
Друг познат - той пък с ниско самочувствие, че идва от малък град в голям. Готината я изостави, дето не знам как беше влюбена в него, заживя и той с жена с две деца. Не издържа, прибра се в малкият град вече на 40+, запознал се с разведена с дете и се събрали, защото била готова да му роди, че и той искал да е баща. Към днешна дата, сам, разведен, възрастен...

# 584
На мен ми е интересно една жена с деца, чийто съпруг, да не дава Господ, почине, каква ще се изкара тук? Какво грешки, какви обременености ще й се припишат? Тя сигурно вече ще е и "трета ръка" заради болката от загубата на съпруг.

В темата някои много лековерно и с насмешка обсъждат чуждите съдби, но не се знае един ден какво ще ти дойде на теб на главата...

Общи условия

Активация на акаунт