Бихте ли приели жена с дете?

• 20 636
  • 960
  •   1
Отговори
# 585
  • Между гори и планини
Аз за това ги пратих да се правят на мъже в съответния подфорум, ама не смеят. Че и децата грешки били.

# 586
Ми то с такова отношение към майките и децата, как да не е нисък естественият прираст...

# 587
  • София
Аз съм сигурна, че една вдовица ще се приеме по-добре от една разведена Wink

Иначе аз съм съгласна с мнението на Рейгън. Ето това е едно балансирано, реалистично мнение, лишено от излишни квалификации.

# 588
  • Между гори и планини
Що, те са безгрешни и затова си позволяват да сочат с пръст?

# 589
  • Paris, France
Не мога да повярвам, че някой е склонен да откаже наистина добра във всяко отношение партия само заради наличието на деца. Може би защото гледам от камбанарията на жена с деца.

Зависи каква тежест има наличието на деца в ценностната система на даден индивид и доколко е приемливо и престижно да се жени с жена или мъж с дете. Зависи дали бракът и собствени деца са ценност за човека. За мене, примерно, не са, сами по себе си.

Жена съм и мъж с дете от предишна връзка не възприемах като брачен потенциал като бях мома. Забивка, седмица заедно ако много ми харесва, но не се виждах с такъв. Първо от уважение към самата мене и второ от уважение към него и децата му. Аз нямаше да се грижа за чуждото дете. Разлюбих мъжа, в когото бях влюбена над десетилетие когато разбрах, че му се е родило дете.

Не всеки има финасовите и емоционални ресурси да приеме чуждо дете. Мене децата не ме умиляват, не ми идва отвътре да общувам с тях, да ги прегърна или гушна, а да ги храня с лъжица ме е гнус. Мога да гледам дете на приятелка, но да се навра при мъж с дете не мога.

Две деца са два живи наследника. Ощетяващо е за следващите, освен ако не е Тръмп мъжът. Има и разходи по обучението им, шум, болести.

Как тогава да искам от мъж да приема мое дете?

Лорелада, ти сигурна ли си, че твоят познат търси жена и иска връзка? Тази с двете деца би ли го приела, след като на тебе не ти изглежда е много читав? Като има вече две деца, ще се навие ли да ражда трето? Ще иска ли трето от мъж, който даже не е заможен колкото нея, не е и Уау? Ами и аз няма да се целя в жена или мъж, с когото не съм в хармония. Ти имаш едно и не раждаш второ, а тя да тръгне да ражда трето?

# 590
Не мога да повярвам, че някой е склонен да откаже наистина добра във всяко отношение партия само заради наличието на деца. Може би защото гледам от камбанарията на жена с деца.
Ами например който смята, че може да намери пак добра партия, но без деца.
Ти, ако знаеш в какво чонече бях влюбена токсично последно, и ще паднеш.
Химия, любов, ирационално, не пита.
Това е присъщо на младите жени, но ти нали си млада по сърце Simple Smile
Вече след една възраст жените не смятат за най-важно както писа някой по-горе да те обичал и да те приемал.
То пак е важно, но чак след като вече е покрил цял списък, един лакът дълъг, с базови изисквания като: да е чистоплътен, да изкарва пари, да е образован; да не е твърде стар, ама да не е и твърде млад, да не е космат (за Невена) и какво ли още не.
Е, изненада ли е тогава, че и мъжете си имат списък с базови изисквания, и за много от тях (не всички) в него има и точка "да няма деца от друг"? Едно време в списъка е било и "да е девствена", така че все пак имаме прогрес, нали?
Вече с годините и промяната в житейските обстоятелства, човек ако не намери каквото търси, почва да съкращава списъка Simple Smile
Или си остава така, на принципа "по-добре сам/а, отколкото зле придружен/а". Всеки е в правото си да решава сам.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 17:54 от chris78

# 591
Тоя речник, използван за жените дето задавали "въпросчета за брак и бебета", все едно мишкуват, манипулират, хитруват и го действат горкичкия мъж, е тоооолкова жалък
Жената иска да се ожени и да има дете, казва го и точка.
Бета-мъжа, който не може да осигури нито дом, нито ресурс да има потомство, се оттегля, друг заема позицията и това е.

Мишкува бетата, а не жената с ясни претенции
Ми жената като не става, кво правим тогава? Кво мишкуване, кви пет лева, кви алфи, бети, гами и омеги се привиждат тук.
Баси след всичко което се изля срещу отговорилите на въпроса аргументирано мъже, после моите коментари били злобни. Ми ок, така да бъде, виждам че темата наистина е много болна на някои потребителки

# 592
  • София
Аз се замислих дали едно време щях да пропусна истински качествен индивид заради наличието на деца от предишна връзка. Вероятно бих дала шанс. Мен наличието на дете не ме притеснява само по себе си, но разбира се би могло да има други утежняващи фактори покрай него. Така или иначе не ми се наложи да правя такъв избор и няма как да знам със сигурност.

# 593
  • Далечният изток
Ама имате право да си търсите жени без деца бе... Всеки пост едно и също!
Каза ви се 200 пъти да не се занимавате с жени с деца щом не ви влекат и са ви под нивото.
Това че вие не ги искате, защо прави обаче тези жени кофти жени?! То не се спряхте да им изтъквате грешките и обремененостите.
Подминавайте ги, не им обръщайте внимание въобще.
Както аз подминавам ниските мъже. Не ходя в темите и във всеки пост да повтарям, че джуджетата са злобни комплексари... Те може и да са готини де, не ги знам, просто няма да им дам шанс.

# 594
  • Paris, France
На мен ми е интересно една жена с деца, чийто съпруг, да не дава Господ, почине, каква ще се изкара тук? Какво грешки, какви обременености ще й се припишат? Тя сигурно вече ще е и "трета ръка" заради болката от загубата на съпруг.

В темата някои много лековерно и с насмешка обсъждат чуждите съдби, но не се знае един ден какво ще ти дойде на теб на главата...

Ако остана вдовица, за друг мъж не ща и да чувам. Ако съм разведена и децата не се спогодят с новия, могат да идат при баща си. Сираците при кого да идат? Не става докато са малки.  

Разведеният без деца е все едно ерген. Вдовецът не стига, че сам върши и мъжка, но и женска работа, ами и няма как да мине на споделено родителство, а и издръжка от бившата няма. Не се е разделил и по желание. Ами не е опция. Да си гледа децата сам!

Бях чела, че вдовците с деца били най-непопулярния избор на жените, дори за вдовици. Имали по-малко кандидатки от серийните убийци в затворите. Много се смях, ама си е точно така.

Вдовица без мъжко внимание не съм видяла.

# 595
🤣🤣
Аи, ти не разбираш.
Ама как така няма да си знае мястото второразрядната.
--
Както написах и напред, истината е, че някои мъже така виждат начин да се почувстват неотхвърлени. Като принизиш или омаловажиш нещо-някого, който обикновено и с деца, и без деца няма да ги отрази.
Лошо няма.
Безсилието е сила.
-
Неве, чак гнус.🤣

# 596
Е, да, щом дори Джесика Алба я споменахме, че не е достатъчно добра партия... 😂

# 597
Това няма отношение.
До личен вкус е.
И аз не харесвам повечето приети за секс идоли мъже.

# 598
Така е, но точно такива грозни омаловажаващи коментари имаше в темата... Къде срещу жените с деца, къде срещу Анджелина Джоли, къде срещу всички жени на света... Неудовлетвореност да има.

# 599
На мен темата ми е много забавна. Извадили сме кантарите и гледаме кой колко може да получи. Но животът е несправедлив. И в пълен идиот може да се влюби свястна жена, и грозотия с лош характер може да завъди готин мъж. И ако хората са склонни да стоят някъде заради децата, и цял живот могат да си откарат така такива двойки. Така че всичко е възможно и животът невинаги раздава справедливо шансовете.

Общи условия

Активация на акаунт