Бихте ли приели жена с дете?

• 19 990
  • 960
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И все пак, Рф, ти си този, който редовно споменава бившите, които очевидно са били грешки и също толкова очевидно ти е отнело много време да се откъснеш от тях, и още не си ги забравил Wink Та реално в цялата схема ти си този, който е гонил "лошото момиче", просто си извадил късмет да не забременее (с едната даже не знам беше ли спал изобщо, тази на която си бил отдушник). Та малко става присмял се хърбел на щърбел. Между другото да отбележа, коментарам тези истории, единствено защото ти свободно ги споделяш във форума.
А защо си мислиш, че е било късмет?
Кажи ти заради късмет ли роди първото си дете на 36 или там колкото си?
Иначе да, права си, едната ми бивша си беше лошо момиче, тръпката и купона с нея бяха на макс, но много бързо я прецених, че не искам тва нещо в къщата си. А не е като тя да не е искала и най невинно да ми е задавала въпросчета за брак и бебета. Така че точно аз знам за какво става въпрос.
Другата беше много далеч от лошо момиче, всъщност точно обратното и няма нищо общо с темата, така че няма нужда да я споменаваш.

Разбира се, че е имало и огромна доза късмет да стигна до тук - да намеря човека, с когото искам да имам дете, без да се прецакам с неподходящ избор преди това.

(Да, Горджи, коментарът си е злобничък, но мен не ме впечатлява, нито ме учудва. Аз си стоя зад действията и изборите.)

Иначе знам, че се дъхаш колко едва ли не са се чувствали прецакани тези жени и са те искали в последствие, но фактът е, че едната отново и отново е избрирала друг, а другата ти е изневерявала. И факт, че ти си го търпял това и още ги мислиш тея жени. Пак казвам, всичко това е споделяно от теб, така че не те нападам, просто повтарям вече известна информация. Така че ти самият в даден момент си бил нечия... Е, тук ще си спестя думата, защото наистина не ми е в стила.

Като цяло си ми умерено симпатичен, затова и нямам намерение да продължавам, единствено те призовавам да не съдиш толкова първосигнално чуждите избори, били те и в даден момент грешни.

# 541
Въпрос на тайм мениджмънт е как една жена с дете--деца ще си организира времето.
Ако са малки е трудно, но не невъзможно.
Интелигентните хора не натрапват на човек приоритетите си или да му показват, че е компромис или на заден план. Умение за общуване и възпитание.

# 542
И после като се появят децата с Пенка и почнат да се затлачват нещата, щото Пенка баш не това, което ти се е искало, рязко Ганка с поотрасналите деца става пак по-привлекателна. Ама късно е либе за китка.
И пак приемаш, че Ганка по някаква причина е по-качествен човек от Пенка, без да знаем нищо друго и за двете, освен че едната има деца, а другата няма. Валидна причина за подобно допускане не виждам.

Да вземем като пример някакво произволно качество, например "дълги крака" - тривиално е, но както казахте по-назад, важно за мъжете. Каква е вероятността Пенка или Ганка да има по-дълги крака? Равна. Ако ми демонстрираш, че жените, които вече са родили от друг, имат по-дълги крака, тогава бих се съгласил с теб, че ерген има причина да ги предпочете.
П.С. Замести всяко друго качество, което си пожелаеш вместо дългите крака, те са просто произволен пример.

Няма двама толкова еднакви, че едно нещо да разтури всичко. Винаги са повече нещата. Приравняваш хората на домати. То даже и домати толкова еднакви няма.

# 543
Вярно като на пазар за роби е в темата. Аз не вярвам, че някой съвсем сериозно ще срещне жена, с която всичко му щраква и си умира от кеф, смеят се, прави му деня да светне и ще предпочете кака Пенче, с която са по-статични нещата, ама е с 3 см по-висока и няма деца. А да нацелиш човек, с когото наистина ви е готино заедно и си пасвате не става всеки ден, не става с всяка и не става по параграф с критерии.

Понеже споменавате червените флагове - еми и онази тема си е малко с общи приказки (освен в очевидните части за насилие, алкохолизъм, хазарт и тн) - ако ти пасне някой по 100 неща, няма да го резнеш за някоя тъпотия от рода на косми някъде си. Grinning

А тук при мен както не препоръчват цялостна депилация на интим, не знам Simple Smile)))
Спам: в коя чужбина е това, за кой пол не препоръчват и защо? Любопитствам, понеже в Лидл гледах опаковка с красиво момиче на нея, но с неепилирани ръце. Та се чудех нов тренд ли се задава и да отменям ли часа при козметичката Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами има някакъв такъв тренд и някои лекари го споделят, за Испания става дума. За интим да не се депилира всичко на 100 процента (за жени общо взето), не че всеки не си прави каквото си иска, просто го има като тенденция.

# 544
Имам един познат, за него всички около него смятахме, че абсолютно никоя няма да го хареса, никакъв шанс (поради някои характерови особености). Обаче - о, чудо! - и в подкрепа на тезата, че за всеки влак си има пътници, хареса го една жена! Но тя пък има две деца. Греда, той не ще. Иначе много я харесва, да, свети около нея. Ама децата - тя е извън класацията според него. Сега ще чакаме второ чудо, да се появи друга да го хареса, ама да е без деца.
Има време, той е само на 40. Rolling Eyes

# 545
  • Paris, France
Спам: в коя чужбина е това, за кой пол не препоръчват и защо? Любопитствам, понеже в Лидл гледах опаковка с красиво момиче на нея, но с неепилирани ръце. Та се чудех нов тренд ли се задава и да отменям ли часа при козметичката Stuck Out Tongue Winking Eye

Остави модата! Разликата между човека и маймуната е основно в окосмяването като гледам. Косматите жени никога няма да се харесват колкото гладките, защото космите показват недостатъчна женственост, напреднала възраст, хормонални проблеми, свързани с безплодие, лош ген.

Дори и като не ме е пипвал мъж с месеци и години съм се епилирала от главата до петите + в носа. Друго си е да си пипнеш гладката, епилирана кожа. Епилацията маха и горния слой мъртва кожа.

Някой писа за космат врат. Бляк. Не понасям космати мъже. Отчасти е вродено. Четох, че дъщерите на мъже, които не са космати предпочитали мъже без косми. За майка ми и баба ми също беше важно мъжът да не е космат.

# 546
Някой писа за космат врат. Бляк. Не понасям космати мъже.
Приятно ми е да се запознаем, Венче - досега не съм си публикувал снимката тук, но за теб я слагам. Пиши ми на ЛС ако желаеш:

# 547
🤣🤣
Пак стигнахме до космите.
Не харесвам мъже като пеленаци, но от нос, уши, гръб да им излизат косми- Не.
Мъжки предмишнци, бедра, гърди. На прилично телце.
--
Космата никога не съм била.
Баща ми беше.

# 548
Важното е да сме живи и здрави Simple Smile))))))

# 549
Невена, ти застреля всички млади жени с гъсти коси Joy Щото то не става косми да растат само по главата, нали? Индийките ли са с лош ген, италианките ли, испанките ли?!
Косматите жени никога няма да се харесват колкото гладките, защото космите показват недостатъчна женственост, напреднала възраст, хормонални проблеми, свързани с безплодие, лош ген.

Крис, твоя от снимката въобще няма да го върна, само да свали подобието на бански, че е либидо-трепач.

# 550
  • Paris, France
Има много жени с редки коси на главата и много голямо телесно окосмяване и други с буйни гриви, а без никакви косми по тялото.

Китайци, подобни на тях азиатци, повечето африканци не са окосмени, а имат буйни коси. Няма корелация, за съжаление.

Ако трябва да избирам между рядка коса и никакви косми и буйна коса и уранготански крайници, избирам рядката коса без да се замисля. Не се заплита, няма нужда от поддръжка, не държи горещо лятото. Като искам гъста мога да си нахлупя перука, както правят цели квартали около мене.

Индийките са с лош ген. Рано оплешивяват, ръцете им стават сланинести, нямат талия и цомбите висват. Масово и зъби нямат след 45г.

Италианските и испанските са готини, но не са особено космати повечето и го пиша като работила в салон и виждала хиляди жени. Иран, Ирак и околността са най-космясалите.

chris78, не го харесвам показания. Не е мой тип.

# 551
Тоя речник, използван за жените дето задавали "въпросчета за брак и бебета", все едно мишкуват, манипулират, хитруват и го действат горкичкия мъж, е тоооолкова жалък
Жената иска да се ожени и да има дете, казва го и точка.
Бета-мъжа, който не може да осигури нито дом, нито ресурс да има потомство, се оттегля, друг заема позицията и това е.

Мишкува бетата, а не жената с ясни претенции

# 552
  • Paris, France
Жената иска да се ожени и да има дете, казва го и точка.
Бета-мъжа, който не може да осигури нито дом, нито ресурс да има потомство, се оттегля, друг заема позицията и това е.

Е, той и алфа мъж ще се оттегли ако в момента не ще бебета или живее в моногинно общество, а въпросната жена няма качества за съпруга.

# 553
  • София
Така е, и затова е добре картите да са свалени, за всеки да има шанс да получи това, което търси.

# 554
  • Out of the Mix
Не мога да изчета и коментирам всичко сега, но накратко.

Гугълче
, под "при равни други условия" се визира следното:

Имам 3 жени около себе си в момента:

1. 26-28 годишна мега фертилна, бамбина, но искам да поузрее още малко, да се поопознаем, аз не искам дете все още. Сексът е топ.

2. 35-39 годишна, близка до моите години, вече определено започваща да се замисля да ражда веднага, но няма как да стане без да се е поопознала с мъжа поне 1-2 г., както и той не бърза, колкото и да им е добре. Сексът да кажем е пак добър. Отношението е добро, може всичко, домакиня, добре ни е, примерно.

3. 41-43 годишна поддържана, вече за деца не се коментира, и аз не искам да кажем, предполага се че трябва да е "топ" във всичко, но не е. Да кажем едно поколение сме, имаме много да си говорим, общи неща, но да кажем сексът не струва, или не е много сексуална.

Палитра, избор и "шанс"?

Коя ще избера? Rolling EyesThinking

Общи условия

Активация на акаунт