Бихте ли приели жена с дете?

• 19 721
  • 960
  •   1
Отговори
# 780
  • Out of the Mix
Toва съм направил, Хепи.

Точно, както Ази описва ситуацията са се случвали винаги нещата, стъпка по стъпка.
Запознавате се, общувате и т.н.

Рф, забавлявам се на макс, за теб не знам.

# 781
  • София
На rf22 жена му да му пусне.
SOS, колежке 🙏🏻

# 782
Според мен й е много оферта да си живее самостоятелно - повече свобода, не й се държи сметка, не мие чинии по график, може да се прибира когато си иска и да върти двама-трима. За да заживее с някой преди 30, трябва много да е натежала везната откъм страната на изгодата.
Заживява им се с мъж вече като се усетят екзистенциалната криза след 30. С женската тревожност шега не бива. Но честно казано не всяка жена умее да живее с мъж. Последната жена, с която живях няколко години, като цяло затрудняваше ежедневието ми, вместо да го улеснява. Честно казано намирам такова съжителство за леко безсмислено.

За мъжете обаче е различно. И най-големите плейбои, които познавам, някои са минали трицифрено число жени по техни думи, трябва да полагат усилия, да обикалят, да се запознават, да свалят, да любезничат, да си искат тактично - както в твоя пример - и да им отказват и да се прибират с празни ръце.
В Англия, Германия и Скандинавието е различно, там си има хуук-ъп култура и етикет по заведенията. Тук на Балканите все още си витае социализма. Не казвам, че е лошо или добро, но просто времената изпреварват манталитета и хората са объркани.

# 783
  • София
както сте забелязали, в днешно време няма никакъв проблем с лесния и буквален достъп до секс, без да е необходимо запознанство дори и ако някой е на тази фаза, никак не е трудно да си намери каквото търси.
Това само жените го казват. И то си е така (за тях) - ако не подбират много.
За мъжете обаче е различно. ...
Крис, да ти призная, напоседък виждам с очите си трагични /от моя гледна точка/ картинки.
Комуникация с мъж- красив, висок, хубав, средна възраст, много богат, който и на вечеря и кафе не ги кани- казва или идваш за секс, или не ме занимавай повече.
И какво следва- тя е възмутена десет минути. Десет минути. Обяснения от сорта- ама как може, ти за какъв се мислиш, мен за каква ме мислиш и все в този дух. Броиш десет минути.
После казва добре, идвам.
Това е в онлайн общуване.

А в живо общуване, направо се предлагат, натискат, да не казвам, че увертюрите направо в тоалетната на заведението се правят. Човекът влиза в тоалетната- тя след него и започва. Трагедия.

Другата трагедия е, че дори да започне общуване в нормален, консервативен порядък, направо ти идва да избягаш. Започва се с едни драми, трагедии, тежко детство, ужасен брак, ужасен шеф, завистливи колежки и какво ли още не, изобщо един тежък, драматичен живот и ти се иска да избягаш с писъци.
Това жени- на пръв поглед привлекателни. Само на пръв поглед.

Умение за флирт- нула. Женственост, финес, нежност, доброта, мекота, смях, чувство за хумор, хармония, баланс, спокойствие и прочее реквизити на женска енергия- отново нула.

Изобщо, признавам, не им завиждам много на мъжете в днешно време.

# 784
SOS, колежке 🙏🏻
Не е неин тип, сори Simple Smile

# 785
Toва съм направил, Хепи.

Точно, както Ази описва ситуацията са се случвали винаги нещата, стъпка по стъпка.
Запознавате се, общувате и т.н.

Рф, забавлявам се на макс, за теб не знам.
Във форум

Какво забавление, какъв смях
А отвънка - цял свят, пълен с жени
Grinning
Сериозно, това е леко дъно

# 786
SOS, колежке 🙏🏻
Rf, не си тип на жена си ли каза?! Laughing

# 787
  • Paris, France
В Англия, Германия и Скандинавието е различно, там си има хуук-ъп култура и етикет по заведенията. Тук на Балканите все още си витае социализма. Не казвам, че е лошо или добро, но просто времената изпреварват манталитета и хората са объркани.

Hook up сцената в Англия  Германия и Скандинавието е рай за млади, добре изглеждащи и сложени араби и негри. Също за млади латиноси, които не приличат на индианци. Снажни българи на 20-35г, излизащи от спортни училища също се котираха. За останалите е тегаво. Повечето ми нигерийски състуденти забремениха някоя англичанка или шведка и така си оправиха документите. Ако жените се дърпаха и не искаха деца или брак, отиваха в Швеция и живееха в самбо (съжителство), което им оправяше документите. От тях го знам и това беше първото, което ми казаха като пристигнах.

Над 25% от шведските и други скандинавски мъже на 50-60г нямат деца и няма и да имат. Твърде скучни и/или скръндзави са.

Лондонската hook up сцена е 50/50 портфейл/външност. Средно положение няма. На такава богата hook up сцена, 20% от жените в Лондон предлагаха платена любов. Все още е същото. Средно изглеждащите, скучни, позастарели, дебели 35+ годишни мъже си плащаха по някой тек и така поне имаха сигурен секс без да се охарчват да напиват някоя, която после да ги обвини в изнасилване.

https://www.nature.com/articles/s41562-023-01763-x

# 788
  • София
Имаме съсед в нашата махала,  прекрасен, висок, красив мъж.
Завърши в чужбина, "хукнаха го", роди се едно бебе и сега е с трайно осакатена душа.
Там, както и в целия север, включително балтика и части от Русия е страшно.
Както казваш скучно, скръндзаво,  войнстващо феминистично и признавам, никога не съм предполагала, че е възможна такава омраза към мъжете.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 19:29 от Azzy

# 789
  • София
SOS, колежке 🙏🏻
Личи ти Confused

# 790
  • По света и у нас
Така е,  Годзо и Невена имат реална пресдтава за нещата.
В БГ има голяма конкуренция между мъжете, живите мислят разни бизнеси и лъжат ли мажат на поразия за да връзват мацките,  а "мъртвите" са депресирани и висят из кварталните кръчми.

При нас обаче, динамиката е съвсем друга - ще говоря за сащ както винаги. Тук Американките са като орли и направо забиват мъжете в полет. Мъжете са красавци (по-младите и бели поне), но имат някаква омраза към жените, някакво съревнонание още от люлката. Нещо все се съпоставят с женското съсловие, ала Крис78 Супер меркантилно настроени са, като женички, гледат ти количката, телевизора и объвките маникюра и чантата.
 Не се чудете и защо толкова много извратеняци има тук.
Един арабин разказваше, че някаква супер красива мацка го намерила в дискотеката, и го поканила за секс, обаче и мъжа трябвало да гледа... А мъжа и бил добре сложен мъж, обаче нещо явно чалнат.
 Къде ти в БГ, мъжа ще си даде жената на другите? По скоро няма да и даде да си покаже носа навън, отколкото щедро да я раздава. И това за мен е 5 пъти по-ок отколкото, да ми се прави на либерален.
Либерален мъж за мен означава, женчо мамин иска мама да го обгрижва и той да няма никакви отговорности.

# 791
  • София
Личи ви, колко отдавна нямате поглед над нещата.

# 792
ПриМадона, в САЩ хората са много полюсни. От една страна са някакви много бавноразвиващи хора, например жени, които празнуват абортите си. От другата страна, много балансирани хора, които са хора и семейства за пример, живеещи в истинска общоност, където в България трудно ще срещнеш такива.

Но ако трябва да се върнем към темата, мисля, че в САЩ мъжете са доста по-приемащи жени с дете. Може би миксът от култури, а и по-големия брой самотни родители спомага за това.

# 793
Не знам защо всичко ви е или- или.

Прими, не знам вашите хамерикански мъже какви са, ама нашите са доста по разнообразни от " крупен бизнесмен и " умрял" в кварталната кръчма.

# 794
Примадона, не разбрах, по твоята класификация жив или мъртъв е черпещият със съпруга?!

Най-после  нещо различно от грамофонната плоча за жените с "грешки" и тежести. Като чета обаче Невена и хукъпа не мож спаси света на Годжо. Пари или неприлична младост. Шах с пешката.

Общи условия

Активация на акаунт