Бихте ли приели жена с дете?

• 19 909
  • 960
  •   1
Отговори
# 855
Верно ли се обясняваш във форум колко можеш? Joy

# 856
  • Out of the Mix
AA, братле, ще ме разбиеш.
Как ще предпочетеш фитнеса пред жена, бе. JoySmile

Нямам нужда от фитнес, пич при всеки ден секс + 3 пъти седмично да съм си на лостовете в парка.
Лятото особено, като е "комбинацията" съм машина и се чувствам много добре.

# 857
  • София
Обещавам, но да знаеш, че правя много точни прогнози Simple Smile

Господа, искам да се успокоите, стига да има подходящото вдъхновение, един мъж в добра и редовно поддържана физическа и умствена форма може да мъжествува в описания формат и до два пъти описаната възраст.
А на описана възраст, би могъл де не излиза от леглото и както казваше един познат- "миличко ти колко килогама си? 50? Ама аз с 50 загрявам, бе миличко!".
Така, че уверявам ви, всичко е наред, само вдъновение трябва.

Верно ли се обясняваш във форум колко можеш? Joy
Трябва да питаме за дядо му, навреме.

# 858
  • София
Тестостерона не са харчи, божебе!

# 859
На лекарите не разрешават да си оперират близките.
Разрешават на свекърви да режат снахите си обаче, явно близостта между тях се изключва по презумпция. Joy

Годзилчо, не беше ли ти онзи със срещите във фитнеса, като били през седмицата? Теб освен да те питаме кой ти е любимия татус, не знам кво друго. Bowtie

# 860
Ааа недейте така с татусите. Че аз напоследък само с такива се мачвам. Познайте кой е посветен на мен и с каква форма?
//
Ази, тук, тук. Точна и безкомпромисна.

# 861
  • Out of the Mix
Гордж, не беше ли "бе божебе" :>
Оф, ама сме спамъри, зарежи. Joy

Ази, дано, животът ще покаже. Simple Smile
Важното да сме здрави и да се чувстваме добре.

# 862
Гордж има вайб на Пам от Ергена. Не искам да си говоря с нея за фитнес и биохимия.
Нямам татуси, нямам идея защо ги свързвате с този спорт. Срещите във фитнеса са забавни, anonymiss. Пробвай някой път, ако се престрашиш.

# 863
  • София
Ергена гледа Ергена Joy
Нямам идея коя е, сори.

# 864
Какво му е забавното на срещи във фитнеса? Бльокс. Отишла съм там да тренирам, не да си търся свалки.
Искам фитнес само за жени, ако може, че аман от помагачи и зяпачи.
Това с Ергена и мен ме шокира Joy

# 865
Не е да си търсиш свалки там, а там да е мястото на срещата.

# 866
  • София
Още по- зле.

Рев, Обожебе! Е.

# 867
  • Out of the Mix
Богу ми никога не съм се уговарял и не ми е и минавало през главата такова място за среща. Joy
Може би съм консервативен.

# 868
  • Paris, France
Среща във фитнеса мога да си уредя само с треньора. Фитнесът изключва романтика. Не е сериозно. Не бих приела среща с мъж във фитнес зала, парк, зоологическа градина, в гората или на планината, в офиса или кантората. Липсва обстановка. Всеки клошар може да ме заведе на гореизброените места.

# 869
Аз съм "травмирана" и от фитнеси. Не стъпвам.
Босилче, не прави коремните на тази лежанка, айде приключвай тук, ще се видим вкъщи.
Аз си го обичах моя фитнес треньор, ами хубави деца прави. Не само на мен.
//
Във фитнес ще стъпя сега само заради кардиото, че в момента е мега студ и мрак и не мога да ходя.

//

Общи условия

Активация на акаунт