Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 17 007
  • 360
  •   1
Отговори
# 120
Даже известни случаи има, при които майката не пуска детето да се вижда с бащата. Аз също знам за не един и два такива случаи. Нищо толкова необяснимо няма - обикновено мъжът наранява жената, да речем и изневерява, и тя го наказва чрез дететето под предлог, че е лош пример за детето и не го заслужава. Сега това, че има такива майки, не означава, че няма бащи, които след развода не си поглеждат децата. Не знам защо се опитвате да оборите съществуеането на едното със съществуването на другото. И от двата вида ситуации има предостатъчно под път и над път.

# 121
  • София
Даже известни случаи има, при които майката не пуска детето да се вижда с бащата. Аз също знам за не един и два такива случаи. Нищо толкова необяснимо няма - обикновено мъжът наранява жената, да речем и изневерява, и тя го наказва чрез дететето под предлог, че е лош пример за детето и не го заслужава. Сега това, че има такива майки, не означава, че няма бащи, които след развода не си поглеждат децата. Не знам защо се опитвате да оборите съществуеането на едното със съществуването на другото. И от двата вида ситуации има предостатъчно под път и над път.
Има такива случаи, но законът е на страната на бащата в тях, това казвам. Като някоя патка реши да ограничи контактите на детето с бащата и родителският и капацитет пада до степен, че могат изцяло да и вземат родителските права. Ако ще цитираме случаи нека някой да цитира случай, в който и съдът е ограничил правата на бащата. Иначе това си остава просто извинение, че и на бащата не му се занимава. Ако му се занимава наистина това ще остане само опит да му попречат да си гледа детето и то опит завършил с неуспех.
Просто у нас децата са на майката и бащата трябвало да "вижда" детето, не да го гледа. Това е традицията. За щастие, все по-рядко се случва и при повечето разводи и раздели вече дори си делят времето с детето на две, а не е единия родител да е уикенд родител.

# 122
Вярно е и това, което Бояна казва. Има майки, които се държат тъпо, но на бащите им е добре да ползват това като оправдание, за да избягат от отговорността за детето. Сетих се за един комшия, който бе в подобна ситуация - майката му правеше мръсотии с детето, той я съди и спечели попечителските права. После 'злата' жена стана много мека, за да поддържа нормални отношения с детето си, но то си остана при бащата.

# 123
Има такива случаи, но законът е на страната на бащата в тях, това казвам. Като някоя патка...
Скрит текст:
реши да ограничи контактите на детето с бащата и родителският и капацитет пада до степен, че могат изцяло да и вземат родителските права. Ако ще цитираме случаи нека някой да цитира случай, в който и съдът е ограничил правата на бащата. Иначе това си остава просто извинение, че и на бащата не му се занимава. Ако му се занимава наистина това ще остане само опит да му попречат да си гледа детето и то опит завършил с неуспех.
Просто у нас децата са на майката и бащата трябвало да "вижда" детето, не да го гледа. Това е традицията. За щастие, все по-рядко се случва и при повечето разводи и раздели вече дори си делят времето с детето на две, а не е единия родител да е уикенд родител.

Ето една от причините хората от Езопово време до днес да не вярват на законите и единствения инструмент ползван от законодателя да наложи спазването им, си остава насилието и страха от него.
Законът във всякакъв случай трябва да е на страната на детето!

Отделен въпрос е кой съдия ще отсъжда според закона. Че като се знам къв лекар съм, гледам да не опирам до съдии Wink

Ех, тия лоши жени, бе, ужас. Simple Smile
Колкото и да не ти се вярва, намират се, и то не толкова рядко, колкото социологическите статистики Wink изкарват наяве.
 В момента във френските медии е нашумял криминален случай в който съдят майка, уморила дъщеря си ОТ ГЛАД, за да накаже бившия си компаньон, баща на детето. Следователите са потърсили помощ от психолози, според тях картината е била като от Освиенцим.

# 124
  • София
Ох, на мен това ми е горещ въглен, че няколко жени се опитваме да вразумим друга да не си побърка детето с цел да тормози бащата..
Нещата вече са извън контрол :/

# 125
  • София
Има такива случаи, но законът е на страната на бащата в тях, това казвам. Като някоя патка...
Скрит текст:
реши да ограничи контактите на детето с бащата и родителският и капацитет пада до степен, че могат изцяло да и вземат родителските права. Ако ще цитираме случаи нека някой да цитира случай, в който и съдът е ограничил правата на бащата. Иначе това си остава просто извинение, че и на бащата не му се занимава. Ако му се занимава наистина това ще остане само опит да му попречат да си гледа детето и то опит завършил с неуспех.

Ето една от причините хората от Езопово време до днес да не вярват на законите и единствения инструмент ползван от законодателя да наложи спазването им, си остава насилието и страха от него.
Законът във всякакъв случай трябва да е на страната на детето!

Отделен въпрос е кой съдия ще отсъжда според закона. Че като се знам къв лекар съм, гледам да не опирам до съдии Wink

Ех, тия лоши жени, бе, ужас. Simple Smile
Колкото и да не ти се вярва, намират се, и то не толкова рядко, колкото социологическите статистики Wink изкарват наяве.
 В момента във френските медии е нашумял криминален случай в който съдят майка, уморила дъщеря си ОТ ГЛАД, за да накаже бившия си компаньон, баща на детето. Следователите са потърсили помощ от психолози, според тях картината е била като от Освиенцим.
Законът Е на страната на детето. И ето ти френския пример, къде е бащата? Ако не е викал, че бившата му е токсична и да си обере крушите това дете нямаше да страда. Точно ако е токсична бившата децата трябва да бъдат спасени от нея и минимума е бащата също да ги гледа.

Ms.Gorgeous, ще я вразумите. Виждала съм и аз моментни истерии такива у познати жени, идва им акъла в един момент, ако не ще я вразуми съда, стига бащата да е читав.

# 126
Баща се разхожда из центъра на Пловдив, и вижда бившата му с майка й и детето . Детето на шест годинки го вижда и се затичва да го гушне но майката и бабата го спират.Бабата културно му обяснява че няма право да гушне баща си , защото чичко полицай е определил кога да го взима при него.
Боряна на дали ще разбереш на какво е способна една разярена жена искаща да отмъсти на мъжът си .Сещам се за още един случай за майка сектантка която биеше детето пред камерата и казваше "Понеже бащата не ни обича",този случай си е български и накрая на клипа кара детето да й целува ръка.Не може да ме обедите че няма гнасни женици .
Специално е случая на брат ми той си търси детето,но пред хората тя го изкарва че гледал само новата жена.Е , какво?Тя ,се е развела с него,тя е с друг , постоянно пред вратата ли да й спи.

# 127
Това първото е ужасно. Натъжи ме.

Между другото имаше една тема, бъдещата майка бременна заминава в друг град и блокира бившия си. Нито ще знае кога и как ще се роди детето му, нито на този етап може да предяви иск за бащинство.

# 128
  • София
Баща се разхожда из центъра на Пловдив, и вижда бившата му с майка й и детето . Детето на шест годинки го вижда и се затичва да го гушне но майката и бабата го спират.Бабата културно му обяснява че няма право да гушне баща си , защото чичко полицай е определил кога да го взима при него.
Боряна на дали ще разбереш на какво е способна една разярена жена искаща да отмъсти на мъжът си .Сещам се за още един случай за майка сектантка която биеше детето пред камерата и казваше "Понеже бащата не ни обича",този случай си е български и накрая на клипа кара детето да й целува ръка.Не може да ме обедите че няма гнасни женици .
Специално е случая на брат ми той си търси детето,но пред хората тя го изкарва че гледал само новата жена.Е , какво?Тя ,се е развела с него,тя е с друг , постоянно пред вратата ли да й спи.
Виж, идиоти има и от двата пола. Много ясно мога да си представя и знам за ужасяващи неща. Не случайно съм създала темата за Невъзможните хора, тя е за социопати, психопати и нарцисисти в семейството, пределно наясно съм с повечето възможни изродщини.
В случая, за който разказваш защо бащата не се обърне към съда и Закрила на детето? Познавам такива случаи, пълно поражение за бившата при всичките и то без връзки, пари и прочее. Просто баща решен да си гледа детето  си го гледа. Другото са извинения, поне за мен. Това казвам от началото, а не че няма и жени изроди. Има, но законът не е на тяхна страна и бащите са длъжни да си спасят децата от подобна среда.

# 129
Ами ,води дела но тя си има нов със стабилни връзки в съда .Вадят се свидетели които даже не познават бащата.А , детето като постоянно се трови той колкото и да го търси,то самото не иска вече да идва .А ,при тях развода стана не заради изневяра на мъжът,а просто тя тръгна с друг.Детето като се попита от закрила на детето кого обича повече,мама или тате ,се отговаря че тате не го търси.В такива случаи управия няма с такива хора.Най лошото е че тя е с друг,той си има друга и другата е виновна без реално жената да прави нещо на нея и детето.Ще му провали връзката, защото на новата вече и писва от тези панаири .
Какво затова че те имат дете ,той цял живот да бъде сам и да спи вързан като куче пред вратата й за да се доказва че иска да е баща ли ?

# 130
  • София
Ами ,води дела но тя си има нов със стабилни връзки в съда .Вадят се свидетели които даже не познават бащата.А , детето като постоянно се трови той колкото и да го търси,то самото не иска вече да идва .А ,при тях развода стана не заради изневяра на мъжът,а просто тя тръгна с друг.Детето като се попита от закрила на детето кого обича повече,мама или тате ,се отговаря че тате не го търси.В такива случаи управия няма с такива хора.Най лошото е че тя е с друг,той си има друга и другата е виновна без реално жената да прави нещо на нея и детето.Ще му провали връзката, защото на новата вече и писва от тези панаири .
Какво затова че те имат дете ,той цял живот да бъде сам и да спи вързан като куче пред вратата й за да се доказва че иска да е баща ли ?
Ето в последното изречение е основният проблем. Той не виси на нейната врата, той виси при детето си. Тя няма значение. В момента, в който я елиминира от мислите си и ще се пребори и за детето си. То е малко, явно отчуждено, нормално да отговаря, както отговаря, защото не прекарва време с баща си и му се говори, че той не го търси. Задължително бащата трябва да го взима, сигурно ще плаче и няма да иска, но след първия час ще е забравило и за тия два дни, които са му по режим ще си създадат стабилна връзка. Т.е. това, че е още малко дете е и плюс, защото те бързо се обръщат. Иначе после ще го вини и детето, и с право, защото за децата е важно дали родителят е бил там, не кой е виновен, че не е бил, защото наистина няма как друг да е виновен.
Каквито и връзки да има новата жена в съда, това не е единствения съд, приличен адвокат и редовни срещи със Закрила на детето, и ще остане в миналото това. Единия познат, който се пребори за детето си също беше атакуван с всякакви глупости, едното беше, че връща детето болно. И той всеки път преди да го върне минава през лекаря на детето, той издава бележка, че е здраво и го връща. Само пример давам, а примери много.
Просто трябва да решен, включително да е готов той да гледа детето, защото при такова поведение на майката спокойно може и да и вземат правата и да ги дадат на бащата.

# 131
И всичкото тая тъпотия, защото не могат да говорят. Или не искат.
Колкото и да сме гневни жените, не е нормално да теглиш децата ди по центъра при случайна среща с бащите им.
Но не е и нормално следващ партньор да стои пред детето.

# 132
Ама новата му жена въобще не е в картинката.Нито ревнува,нито забранява това той да ги вижда или подобни . Бившата скача срещу нея, и не знам защо.Написах случката с фризьора .Тя е операционна сестра и това не разбирам.Бившата , хем си има друг ,хем тя беше инициатора за развода, хем не знаела защо се е захванала с него,ама прави панаири че той има друга връзка.Все пак брат ми не е зле финансово,ако ще 10 деца да направи от десет различни жени.Това което се полага на детето им никой няма да и го вземе.

# 133
Мхм, поредния който няма истински зор да си гледа детето, и пак жена му му пречи. Ами да си вземе и той добър адвокат, правото е на негова страна.
Бояна, този точно баща не се е залетял да взима родителските права. Предполагам и новата му жена не би била щастлива от идеята.

# 134
Мхм, поредния който няма истински зор да си гледа детето, и пак жена му му пречи. Ами да си вземе и той добър адвокат, правото е на негова страна.
Дела се водят и не съм казала че не ходи да си търси детето.Както и да е ,то управия няма в такива отношения.Дадох този пример, защото,както има добри майки , така и добри бащи ,всичко е строго индивидуално.Не всяка втора жена го играе "лошата мащеха".Не може тук в този форум да поставяте всичко под общ знаменател.Щом е разведен мъж това значи че той не си мисли и иска детето.И , това че една жена е майка, това не значи че една жена не може да управлява домашно насилие.Има и много случаи на деца отгледани от вторите жени.Не защитавам никой но момента винаги има две страни.

Общи условия

Активация на акаунт