Ролята на изпитите в заминаването за студентски бригади

• 343
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
Въпросът ми е насочен главно към хората, които са ходили в последните години на студентски бригади в САЩ. Уча първа година в Пловдивския университет. С приятеля ми сме се записали за бригада това лято. Предстои ни изпитна сесия, а след това и интервюто за виза. От агенцията, разбира се, казват, че трябва да си си взел почти всички изпити, но от приятели, които са били, разбираме, че има хора, които отиват на бригада и с 14 невзети изпита. Искам да питам дали е от значение колко изпита си взел или не е.

# 1
  • Beyond the stars
Относителен е отговора. Невзети изпити по принцип могат да говорят за несериозно отношение към учебния процес и съответно по-слаба мотивация за завръщане и продължаване на същия. Пък на господата на интервюто това им е важното - да не допуснат потенциални нелегални емигранти.
Това, че някой са го пуснали с 14 невзети не е общо валидно правило, както и че при всички взети 100% ще ти дадат виза.
Вие учете и си вземете максимално изпитите, пък за другото - късмет.

# 2
50 на 50 е отговора. Сина ми пътува 2022 и 2023 помня, че му искаха и справка от университета.
Вие май вече сте в сесия, стягайте се и взимайте изпити, защото, ако заминете втори семестър ще остане без никакви взети изпити и после ще е трудно наваксването.

Общи условия

Активация на акаунт