Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 37 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте, момичета Yellow Heart
Студено и мрачно време, да и много грип върлува, пазете се Heart Decoration

На 70 годишна възраст е починала актрисата Бедия Енер.
Играха с Енгин в сериала "Мръсни пари и любов" - донесе много колорит и смях.

светла й памет на Бедия Енер, наистина беше добра актриса Hands Pray

# 61

Комисарска вечеря.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 17:36 от Марта_49

# 62
  • Пловдив

Усмивки...

# 63

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен четвъртък!

Да пием по кафе и да си подреждаме задачите за днес!
И ако понякога си мислим, че животът ни е труден - прекалено е студено или пък горещо, работата ни е далеч и трябва транспорт за да стигнем навреме или просто нещо друго ни тревожи - нека погледнем в това клипче как, къде и какво трябва да правят някои в живота си.
На мен свят ми се зави само като гледах. Шапка ѝ свалям. Но пък е облечена супер - бели маратонки, бели джинси...

https://www.facebook.com/reel/1098196788292975

# 64
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък - успешен да е, спокоен да е и обичайното - в очакване на новини сме.
Да започнем деня с усмивка.

# 65
Пиша от телефона и ми е трудно да се оправям с цитати..... На въпроса за колко време съм изгледала всичко....Ами от 2019 насам. Бая време си е.
Моето момченце е лепнал някакъв вирус с повръщане и сме си вкъщи от вчера след обяд. Та ще си прекараме няколко дни заедно. Това е единствената положителна страна на вирусите, че бягаме от сивото ежедневие и прекарваме време заедно.  Нямаме никакви новини, които да бистим покрай Енгин. Сега започнах да гледам "Ранобудна птичка" с Демет от "Казвам се Фара". Ама тя и там играе много добре. И макар да не ми харесва партньора ѝ добре им се получават нещата. Явно е талантливо момичето. Хубав и спокоен да ви е денят, момичета.

# 66
  • Пловдив

Следобедна проверка от Тахир.
Търси си фенките Енгин.

https://x.com/Xochitl71467638/status/1879763246141612434

От 21 януари 2025 г., "Дъщерята на посланика" започва да се излъчва в Еквадор от 30:30 ч.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 16:13 от mariana51

# 67
  • София
Фенките на Енгин  са точно като него.Те са там,където  трябва да бъдат, и той е там където трябва- но не се виждат един друг.Добре,че има взаимното разбиране.

# 68

Времето не върви, ами направо "лети".

Ерен Деврим и Берен Генчалп вече са тийнейджъри.

# 69

https://x.com/MuzikveTV/status/1879057898527244621

На 70 годишна възраст е починала актрисата Бедия Енер.
Играха с Енгин в сериала "Мръсни пари и любов" - донесе много колорит и смях.

Привет, момичета. Аз се завърнах тази нощ от София на по-постоянното си (засега) местоживеене и отново съм Burkina, а не  Z_Iva. Laughing Надявам се да бъда и по-активна тук и в Енгиновите групи на ФБ, защото в София е по-голямата част от голямото ми семейство и по тази причина там съм много по-заета с други, домашни обязаности...
Да почива в мир актрисата Бедия Енер.... В "Мръсни пари и любов" от всички герои, майката на Сибел беше може би тази, която най-много ме дразнеше. Това означава просто, че е била много добра актриса, щом е накарала зрители като мен да се нервират от наистина досадния и неприятен образ, който пресъздаваше.
Иначе, да си пожелаем Енгин да се включи скоро в нов  и значим проект, а в Нетфликс да действат по-бързо и да ни покажат по-скоро "Old Money".

# 70
  • Пловдив

Лека вечер и спокойна нощ.

# 71

Добро снежно и мразовито, петъчно утро!
И днес се надяваме на нещо новичко - я снимка, я новина...
А иначе е празник - честито на празнуващите!

# 72
  • Пловдив

Здравейте в ден петък - успешен да е, спокоен да е и си чакаме новини.
Честит празник на имениците днес.

# 73

Следобеден чай с бисквитка в компанията на Керим.

# 74
  • Пловдив

https://x.com/episodedergi/status/1880249473454207201

Ние сме на Content Americas 2025!

Със слънчевото небе на Маями като перфектния фон, Content Americas 2025 събира професионалисти от индустрията от цял ​​свят, за да обсъдят най-новите серии, истории и тенденции. В EPISODE сме развълнувани да бъдем отново част от това оживено събитие, готови да споделим най-новите актуализации и прозрения за турските продукции.

В ексклузивно интервю Горяна Василева, мениджър продажби за САЩ, LATAM и Западна Европа в Calinos Entertainment, споделя своите прозрения за това как сложни любовни истории като Забраненият плод и Фара са пленили публиката в Латинска Америка.

И т.н. Успех в продажбите на сериала ни... Събитието е от 20 до 23 януари 025 г.

Общи условия

Активация на акаунт