Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 37 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив

При нас сутринта леко заваля сняг, сега спря...
Обличайте се добре - като Йомер. С "прекрасни" пуловерчета го обличаше една дизайнерка...
Като онази приказка - вадим очи, ама изписваме вежди. Енгин си получи наградите...

# 46
Започнах със Дъщерята, защото моя позната ми каза, че главният актьор и прилича на моят съпруг. Според мен си приличат само като сбръчкат челото Simple Smile
Дъщерята не я догледах, не помня защо, но може би ще си поправя грешката.
До живот - много интересен, но какъв беше този край? В шок бях!
Бягство - дано да има продължение. Много интересен беше.
Черни пари и любов
Фара - цялата фамилия го гледаха заради мен, сега като го излъчваха по телевизията:)

От филмите:
Една любов , два живота - няколко пъти. Лек път и Малък септемврийски проблем. Опитах се да гледам и Поверявам ти децата, но не успях заради разни задачки.

Решила съм сега, когато приклчих с магистратури, нови неща в работата,  вечерите да отделям време да изгледам и останалите проекти на патрона ни Simple Smile

Вие следите Енгин от много време, винаги ли е толкова пестелив с постовете? И каква е тази музика към сторитата? Звучи ми винаги тъжна.

Скрит текст:
Привет, момичета Yellow Heart

Днес валя много красиво, Араселия Two Hearts да, отдавна не бяхме виждали сняг
във Варна, събитие наистина ...
Благодаря за новите снимки, не сме на сухо Simple Smile
и за новините в пресата и като няма ново, поне има стари, хубави интервюта Mask
Добре дошла на TKali , пиши от кога и какво си гледала с Енгин Relaxed

Имаме и нова снимка с музика днес.

хубава снимка Sparkling Heart    хубава усмивка  Heart Decoration   

Гласувах във всички раздели от анкетата, искам Брак с чужденец !
От новите сериали ми се зави свят, какъв е тоя списък, край няма Scream

# 47

Двете екранни семейства.

Санджар и Мелек, втора майка Мави.
Фара и Керимшах, втори баща Тахир.

И при двете плюс още едно детенце. Видяхме само бебето Мехмет Ефе.

# 48
  • Варна
Здравейте, момичета Yellow Heart

Доста мразовито почва седмицата, свикнахме на топлото:smirk:

TKali Two Hearts  много ударно си го дала, за колко време си ги
изгледала всичките тези филми, ние си го гледаме от 2012 г  Satisfied
поне аз ...ама веднъж залепнал на екрана пред негов герой, край, няма
отърване Cupid
Браво на теб !

Надявам се скоро да има нещо ново, което да коментираме, иначе той си е така,
даже сега е цвете, доскоро, преди да се регистрира в социалните мрежи и толкоз нямаше..
тук-таме снимка с някой фен, който го е издебнал .

# 49
  • Пловдив

Целувка за лека нощ. Липсват ни...

# 50
Много хубаво беше! Мисля, че всичко могат да изиграят заедно, имаха толкова добър усет един за друг.

# 51

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден вторник!
Определено е студен, затова да го стартираме с нещо горещо.

Скрит текст:

# 52
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник - успешен да е и новините за Енгин си ги чакаме.
При нас ту завали лек снежец, ту спре...

https://x.com/MuzikveTV/status/1879057898527244621

На 70 годишна възраст е починала актрисата Бедия Енер.
Играха с Енгин в сериала "Мръсни пари и любов" - донесе много колорит и смях.

# 53

Светла ѝ памет. Беше наистина доста колоритна.
Тук "припада" драматично...

И честно казано играеше по-добре от актрисата изпълняваща ролята на майка на Йомер.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 19:52 от Марта_49

# 54
  • Пловдив

В испанската преса:

Най-очакваният турски сериал за 2025 г., с участието на звездата от „Каква е вината на Фатмагюл?“ и „Мръсни пари и любов“, ще бъде пуснат в Netflix.

„Eski Para“/"Стари пари" е новият сериал на Енгин Акюрек, който участва заедно с Демет Йоздемир в сериала „Казвам се Фара“, който наскоро гледахме по канала Divinity.

Следеният с интерес турски актьор Енгин Акюрек, когото познаваме от сериалите "Каква е вината на Фатмагюл" и "Мръсни пари и любов", не оставя никого безразличен. Убедихме се в това, като бяхме впечатлени от ролите, които изигра в сериали като „Дъщерята на посланика“ с Неслихан Атагюл и Туба Бююкюстюн и „Казвам се Фара“, в който участва заедно с Демет Йоздемир и който беше излъчен по Divinity Channel през април миналата година. Но тази година ще имаме възможност да го видим отново в нов сериал.

Въпреки че първоначално беше планирано да се казва „Обсада“, продукцията „Стари пари“, е продуцирана от Tims & B за платформата Netflix. В сериала, който е наричан най-важният турски сериал за 2025 г., Акюрек дели главната роля с Аслъ Енвер, главната актриса от сериала „Истанбулска невеста“.

За какво е новият сериал на Енгин Акюрек "Стари пари"?

Сюжетът на "Стари пари" засяга човешката психология и анализира личните амбиции на различните герои в борбата за власт, а също така засяга социалните промени и ролите на различните хора, които съставляват съвременния свят. Дълбок е и характерът на Енгин, който е свикнал да играе различни роли. В женската роля блести и Аслъ Енвер. Снимките на сериала приключиха и скоро се очаква премиерата му.

43-годишният Енгин Акюрек е на върха на актьорския свят в своята страна и надхвърля границите с всичко, което прави. Няма съмнение, че той е в най-добрата си форма и няма намерение да слиза от върха, защото всичко, до което се докосне, се превръща в успех. Акюрек, който също е писател, написа книга, наречена „Тишина“, която е преведена на много езици, включително испански. Освен това допринася за усилията за хуманитарна помощ.

# 55
  • Стара Загора

Светла ѝ памет. Беше наистина доста колоритна.
Тук "припада" драматично...

И честно казано играеше по-добре от актрисата изпълняваща ролята на майка на Йомер.

Мир на душата и. Добра актриса.Гледала съм я и в Листопад.Имаше хубава роля. Млада си е отишла.

# 56
Привет. 

Нямам търпение  да  има нещо ново. Въпреки,че за сега няма такива изгледи.  Енгин  се е покрил отвсякъде.

Скрит текст:
Легнахме грип всички вкъщи, ужасно е. Пазете се  и бъдете здрави.

# 57
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда - да е по-малко студена, да е успешна, но и да имаме нещо ново.

Nina_Richi - да минава бързо.

# 58

Добро утро момичета  Two Hearts
Спокойна и успешна сряда! Помните любимите шалове /всичко що е от мама е красиво!/ на комисар Йомер, нали?
Супер подходящи за сезона!

Nina_Richi Two Hearts  бързо възстановяване! Грипът наистина е ужасен. Всеки ден се сблъсквам с него, доста заболели имаме, но все още няма обявена грипна епидемия.

При мен е бая студено и най-подходящо е да не излизам излишно навън, но трябва да си взема една пратка от Еконт, затова започвам да се екипирам и тръгвам.
До следобяд!

# 59
  • Пловдив

Време е за хапване...

Общи условия

Активация на акаунт