Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 37 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

Хайде на дискотека с Йомер и Елиф!

# 691
  • Пловдив

Време е за.... сън... Laughing

# 692
Привет.
Изпуснала съм новините.Тези дни си мислех,че началото на май месец наближава и ще имаме снимки. Е нищо.
Разбирам разочарованите фенове, но още повече разбирам  Енгин. Предполагам,че е свързано с политическата ситуацията  при тях. Интересно с какво му е натоварен графика.
Решението му е за добро и е правилно, да се пази,че си го обичаме, а там ситуацията е сериозна.  В спокойни времена ще направи събитието.

# 693
Добро утро!

Наистина финансовите загуби са неприятно нещо, то за всяка екскурзия потенциално може да се случи нещо извънредно, затова и има някакви застраховки 🤔

Аз да ви кажа не съм комуникирала с изкуствения интелект, нали съм консерва 🫣  ,но и тия изкуствени бездушни реплики на хора и филмови роли , анимационни или не , не ми харесват 🙃 Предпочитам тези истински усмивки 😍

# 694

Добро неделно утро!
Имайте един хубав, спокоен ден, въпреки дъждовното време навън. Вярно, че не е подходящо за разходки, но винаги се намират приятни занимания и в къщи.

Относно съобщението за отмяната на подписването на книгата - правилен ход, при това много деликатен за всички страни. Знаейки се популярността на Енгин извън границите на Т. и евентуалният поток от хора желаещи да се срещнат с него на живо - това в този момент не е най-доброто за никого.
Умно, добре обмислено решение. Месец време за евентуално анулиране на планирани пътувания и резервации.

# 695
  • Пловдив

Обеден поздрав. Енгин и Демет бяха страхотна екранна двойка. С никоя партньорка той не е имал толкова снимки зад кадър. Май и с Демет е така.

# 696
  • София
Напълно съм съгласна  за решението за отмяна на подписване на книги.Може би за тези които нямат планирани отказ от резервации биха могли да подготвят поне снимки с негов  подпис които да раздадат на неговите фенове които така или иначе ше отидат на това място.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 21:32 от Leddel

# 697

При мен зимата се върна... Хем стана студено, хем заваля сняг.
Прибрах си теменужките, че така бяха тръгнали и цъфнали. А в около блоковата градинка имам лалета и нарциси. Тъкмо им се бях зарадвала... Ама, каквото-такова.

Скрит текст:

# 698
Мариянка, съгласна съм за Енгин и Демет, двамата бяха подарък за нас. Heart

Мустафа, много харесах и Aslıhan Gürbüz в "Ако бях облак":

# 699
Зимата се завърна, реално  нямаше такава.. Четирите  сезона липсват, всъщност  напълно  се променя  климата. Дано  отново се съберат на екран Енгин и Демет.  Сигурна съм,че с Аслъ също,ще се получи добро  партньорство.
С човек като Енгин всичко е сполучливо.

# 700

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден понеделник!

Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 09:54 от Марта_49

# 701
  • Пловдив

Добро утро във валежен ден вторник, успешен да е.
Да пием, кой каквото обича - да ни върви като по вода.
При нас от снощи вали сняг и продължава. Природата си прави шеги.
Какви времена бяха - спомен: https://videa.hu/videok/film-animacio/10.06.2023-.mp4-film-anima … -9mxVDqAGsiUqaESO

# 702
Снегът ни затрупа - нЕма мърдане.
Не можем да стигнем до темата.

# 703
  • Пловдив

Марта, истински се усмихнах на поста ти.
При нас вече се стопи снегът. Да видим как е при другите момичета...

# 704
  • София
 При нас няма сняг,но е студено.Важно е че слънцето наднича между облаците и денят става по свеж и усмихнат.Точно така както Тахир вгъбен в своите работи ,когато види Фара душата му се отпуска и денят му се усмихва.Сега чакаме новото му изражение-това което ще предизвика новия трепет,затъмнен от старите пари.Лека седмица в очакване на светли празници.

Общи условия

Активация на акаунт