Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 37 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен!
Вярно е, че малко е нужно да се уважи темата!
Аз нищо не гледам в момента, опитах да пусна новия филм на Демет, но нещо не ме закачи...тези дни много повече си мисля за политическата обстановка там и въобще как им се отразява всичко това...защото просто е безумно това, което се случва! Радвам се на хората, на протестите и че не оставят нещата така...сигурна съм, че и актьорите имат позиция по въпроса, най-вяроятно Енгин също...но изразява ли някой нещо?

Burkina, еха, много се радвам за вас! Чудех се аз кой се е организирал да отиде...ще споделите, надявам се,  снимки, ако имате. Иначе за места не мога да помогна, но другите сигурно знаят. Е, адрес сигурно не, макар че сигурно и той се знае:) Аз съм се чудила как така някои актьори ги причакват журналисти по домовете им (за Афра и Мерт бях чела), а други не ги закачат...може би някакво уважение все пак? Какво мислите?

# 676
Здравейте и от мен!
Аз нищо не гледам в момента, опитах да пусна новия филм на Демет, но нещо не ме закачи...тези дни много повече си мисля за политическата обстановка там и въобще как им се отразява всичко това...защото просто е безумно това, което се случва! Радвам се на хората, на протестите и че не оставят нещата така...сигурна съм, че и актьорите имат позиция по въпроса, най-вяроятно Енгин също...но изразява ли някой нещо?

Burkina, еха, много се радвам за вас! Чудех се аз кой се е организирал да отиде...ще споделите, надявам се,  снимки, ако имате. Иначе за места не мога да помогна, но другите сигурно знаят. Е, адрес сигурно не, макар че сигурно и той се знае:) Аз съм се чудила как така някои актьори ги причакват журналисти по домовете им (за Афра и Мерт бях чела), а други не ги закачат...може би някакво уважение все пак? Какво мислите?

Щастливке, надявам се да стигнем успешно до книжарницата, в която ще е подписването на книгите в неделя, на 4-ти май, да се наредим своевременно  на опашката и да ни дойде редът да получим автограф от Енгин Laughing  Снимки също предполагам, че ще се правят много. Иначе, да тръгнем да издирваме богаташката къща на Елиф, другата, розовата, на Елиф и Йомер, или тази на Фатмагюл и Керим ми се струва нереалистично, но... знае ли човек?

# 677
Привет!

Благодаря за споделеното ❤️

Буркина, пожелавам ти всичко да се случи лесно и приятно 🍀,само хубави емоции и очакваме да споделиш туй-онуй 😉 каквото ти се откъсне от сърцето 👀 😊

Хубав петък !

# 678
Здравейте и от мен!

Щастливке, надявам се да стигнем успешно до книжарницата, в която ще е подписването на книгите в неделя, на 4-ти май, да се наредим своевременно  на опашката и да ни дойде редът да получим автограф от Енгин Laughing  Снимки също предполагам, че ще се правят много. Иначе, да тръгнем да издирваме богаташката къща на Елиф, другата, розовата, на Елиф и Йомер, или тази на Фатмагюл и Керим ми се струва нереалистично, но... знае ли човек?

Ех, ама разбира се, че ще ви дойде реда и ще си вземете автографа, колко вълнуващо само!🤍
Иначе от тези три къщи най-лесна за виждане (и съвсем не нереалистична) ми се струва тази на Елиф. Но и другите две сто процента ги има из нета точно къде са, аз по някое време бих могла да се разтърся и да изнамеря. А точна локация и адрес има ли - с днешните навигации стигането е лесна работа!

# 679
Добро утро !
Чаша ароматно кафе,заредени с ентусиазъм, вдъхновение и цветно настроение!
Афра  и Мерт са били винаги обект на тормоз. Следени зорко, когато са на почивка и във всеки друг момент, с голяма наглост и навлизане в личното пространство. Чудя се как издържаха на цялата помия и напрежение от журналистите. И в други страни го има и към други актьори, но всичко трябва да си има граници!

# 680
  • Пловдив

Докато чакаме Осман Булут, поздрав от Тахир Лекесиз.

# 681
Дано скоро излезе нещо интересно ....

# 682

Burkina Two Hearts лек път към Истанбул и приятно прекарване в града на Енгин.
Винаги сме си мечтали и пожелавали случайна среща с него, докато вие /групата/ гарантирано ще го видите, ще размените някоя и друга дума, ще се снимате.
Някак ми се иска освен вашият личен разговор - да му споделите, че има фен група в България която много го цени и уважава  като творец и личност, че всички проекти в които е участвал сме изгледали няколкократно и сме ги дебатирали, четем с доброволният превод на Барисея разказите му, имаме книгите му и някои от списанията "Kafasına Göre".
Правете снимки и ще чакаме с нетърпение да разказвате. 

Снимки от 2019 година, организирана екскурзия месец април за "Фестивалът на лалетата", разходката с корабче по Босфора. Къщата на Елиф Денизер.

# 683
  • Пловдив

Излезе новина за подписването на книги от Енгин на 4 май 2025 г.:

Уважаеми редактори,
Със съжаление ви съобщаваме, че събитието за подписване на книгите на Eнгин Aкюрек беше отложено поради натоварения му график през май.

Той много съжалява за неудобството, което това може да причини, и не искаше да си тръгне по-рано същия ден. Ще се постарае да намери друга удобна дата, а ние ще ви уведомим за новата дата възможно най-скоро

Аз мисля, че отгагането на подписването е свързано с настоящите размирни събития при съседите.

# 684

Burkina Two Hearts лек път към Истанбул и приятно прекарване в града на Енгин.
Винаги сме си мечтали и пожелавали случайна среща с него, докато вие /групата/ гарантирано ще го видите, ще размените някоя и друга дума, ще се снимате.
Някак ми се иска освен вашият личен разговор - да му споделите, че има фен група в България която много го цени и уважава  като творец и личност, че всички проекти в които е участвал сме изгледали няколкократно и сме ги дебатирали, четем с доброволният превод на Барисея разказите му, имаме книгите му и някои от списанията "Kafasına Göre".
Правете снимки и ще чакаме с нетърпение да разказвате. 

Снимки от 2019 година, организирана екскурзия месец април за "Фестивалът на лалетата", разходката с корабче по Босфора. Къщата на Елиф Денизер.

Ox, aма и аз!!! Що ми трЕбвà да се хваля предварително???  Laughing
Определено обаче мисля, че истинската причина за отлагане на подписването на книгата не се казва. Датата беше обявена отдавна, очевидно съобразена с графика му, а обяснението сега за отлагането е твърде нескопосано (поне преведеното на английски, испански, български е като съшито с бели конци, оригиналното на турски не знаем точно какво казва). Може би Енгин се е притеснил за нас, фенките си, заради нестабилната и неясна обстановка в страната. Или може би това решение е на издателството, или пък идва от по-горна "инстанция".  И понеже не върви да споменават "несигурна обстановка" в Турция, да й рушат туристическия имидж по такъв начин , стоварват "вината" върху Енгин.

# 685

Добро съботно утро!
Времето е само за излежаване, обаче трябва да се ходи на работа.
Хубав и спокоен ден!

# 686
  • Пловдив

Статия от днес от журналиста Mehmet Şahincileroğlu: https://www.magazinmahallesi.com/yazi/mehmet-sahincileroglu/rume … rwi7ghv36BLIE6Tjw

Любовта на румънците към Енгин Акюрек!

Писал съм много статии за Енгин Акюрек преди. Тази статия отново е за него. Защото неговите фенове са направили прекрасна работа. Просто не мога да премина през това, без да го напиша.

Енгин Акюрек започва да пише разкази в списание Kafası Göre, чийто първи брой се срещна с читателите си през април-май 2015 г. Тези разкази на актьора, чиято история е публикувана във всеки брой на списанието оттогава, бяха събрани в книгите, наречени "Тишина“ и „Безвремие“ през следващите години.

Румънските фенове също организираха страхотно събитие по случай 10-годишнината от публикуването на първия разказ на Акюрек в списанието. Те дариха 100 копия от книгата на актьора „Тишина” на университети в Румъния и много библиотеки в града. Освен това те организираха и събития за популяризиране на книгите му в много градове.

Румънските фенове на Енгин Акюрек подготвиха поредния плакет за юбилея, който ще бъде подарен на актьора в Истанбул.
Поздравявам феновете на Енгин Акюрек, които направиха тази прекрасна работа с желание, без да очакват нищо в замяна.

# 687
Ех, Буркина ,язък 😕😉. Нищо,не се коси , отлага се ,не се отменя 🙂

И аз мисля, че политическите събития са причината, колко пък да му е натоварен графика 🤔

# 688
  • Пловдив

Да пием чай с Енгин.
Много фенове от ФБ групи на Енгин пишат, че губят пари от закупени вече билети, ангажирани хотели и т.н. Вероятно не всички следят новините при съседите и знаят какво се случва в последните дни. Е, ако при образуване на опашки пред книжарницата за получаване на автографи задържат феновете, собствениците на веригата книжарници също, а и Енгин - не ми се мисли - знаем, умеят да скалъпват обвинения. Доказвай, кой си и защо си там. Направо ще стане, да не прозвучи нелепо, международен скандал. Така дано разберат, че е по-добре да загубиш пари, но да си свободен. Дано администраторите на групите разберат истинската причина, обвита с "ангажимен" във въпросния ден. Нека Енгин поеме "вината" за неудобството - дано разберат и четат между редовете.
Пишеше, че и Netflix Турция е добавен в списъка за проверки, отново дано това не се отрази на излъчването на сериала "Стари пари". И дано всички тревоги отминат скоро.

# 689
Ах, това наистина е голямо разочарование!
И нескопосано обяснение, напълно съм съгласна. Тази дата отдавна е обявена...
И аз си мисля, че причината е ситуацията в момента там.
А те не могат да го кажат директно ли? Защо, може да имат проблеми ли?
Чудя се, ако това е случаят, дали нямаше как все пак да го кажат без да го кажат...
Защото това обяснение е наистина нелепо и малко звучи като подигравка с феновете. В смисъл, че самото обяснение е по-зле дори от това, че няма да я има срещата...

Иначе, хораха могат да си посетят Истанбул де:) Аз ако съм си планирала трипче и имам и билети, и настаняване...няма да ми изгорят, пак ще си ида (ясно, че няма да е същото и че целта е друга, ама все пак!)

Nina Richi,
Съгласна съм, че с тях преминаха границите, и точно това се чудех - на какъв принцип избират кого ще тормозят и кого не. Афра и Мерт станаха популярни, ама и други са популярни, пък не ги закачат така. Затова се зачудих.

Хубава съботна вечер на всички желая!

Общи условия

Активация на акаунт