Вярно е, че малко е нужно да се уважи темата!
Аз нищо не гледам в момента, опитах да пусна новия филм на Демет, но нещо не ме закачи...тези дни много повече си мисля за политическата обстановка там и въобще как им се отразява всичко това...защото просто е безумно това, което се случва! Радвам се на хората, на протестите и че не оставят нещата така...сигурна съм, че и актьорите имат позиция по въпроса, най-вяроятно Енгин също...но изразява ли някой нещо?
Burkina, еха, много се радвам за вас! Чудех се аз кой се е организирал да отиде...ще споделите, надявам се, снимки, ако имате. Иначе за места не мога да помогна, но другите сигурно знаят. Е, адрес сигурно не, макар че сигурно и той се знае:) Аз съм се чудила как така някои актьори ги причакват журналисти по домовете им (за Афра и Мерт бях чела), а други не ги закачат...може би някакво уважение все пак? Какво мислите?
Снимки също предполагам, че ще се правят много. Иначе, да тръгнем да издирваме богаташката къща на Елиф, другата, розовата, на Елиф и Йомер, или тази на Фатмагюл и Керим ми се струва нереалистично, но... знае ли човек?

лек път към Истанбул и приятно прекарване в града на Енгин.