Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 390

Здравейте. Днес си спомних за КПА.... Не знам за вас , но за мен майката на Сибел  беше героинята в този сериал, която най-много ме дразнеше....

# 391

Здравейте. Днес си спомних за КПА.... Не знам за вас , но за мен майката на Сибел  беше героинята в този сериал, която най-много ме дразнеше....

Но, беше супер добра. Лека ѝ пръст. Актрисата.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 19:46 от Марта_49

# 392
  • Пловдив

Вечерна проверка...
Нерде сте, аз гледам капките - найсти сезон...

# 393

Аз честно казано - направо си дремя и нищо не гледам.

# 394

Но, беше супер добра. Лека ѝ пръст. Актрисата.

Да, актрисата изпълни много добре ролята си. Да почива в мир!

# 395

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Започваме седмицата във февруари, ще я завършим в март. Дано дойде вече по-топло време, че този студ въобще не ми допада.
Да пием по кафе и да си подреждаме задачите за понеделника.

Скрит текст:

# 396
Ново утро, нова седмица, нов ден с нови надежди... все хубави неща.... много сбъднати мечти днес!
Добро утро!
Санджар ни проверява!

# 397
  • Пловдив

Здравейте по обедно време в ден понеделник.
С надежда за новини.

# 398
Новини - няма.
Нас - също.

# 399
  • Пловдив

Статия от днес във френската преса:

https://www.netflix-news.com/articles/programmes/series/1596367- … tflix-24-02-2025/

СТАРИ ПАРИ: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПОРЕДНИЯТ ТУРСКИ СЕРИАЛ ОТ NETFLIX

Netflix продължава да се фокусира върху турските продукции, които се радват на все по-голям международен успех. След The Protector/Защитникът, Atiye/Атие и Shahmaran/Шахмаран, платформата скоро ще стартира Old Money (Eski Para)/Стари пари, драма, описваща борбата между старата богата династия и новите милиардери, които започват собствен бизнес.

Тази амбициозна поредица, водена от Енгин Акюрек и Аслъ Енвер, обещава смесица от сила, интриги и романтика на фона на класова война. Планирано за 2025 г., това събитие вече се очертава да бъде един от акцентите на годината.

ЗА КАКВО СЕ ГОВОРИ?
„Стари пари“ разказва историята на Осман, човек, който започва от нищото и чрез смели решения става изключително богат и влиятелен. Срещу него е Нихал, наследница на богато семейство от поколения и майстор на дипломацията. Сериалът описва конфронтацията между тези две вселени, където силата и интелектът се сблъскват и където се появява неочаквана любовна история между тези два силни характера.

КОЙ Е В АКТЬОРСКИЯ СЪСТАВ?
В допълнение към Енгин Акюрек като Осман и Аслъ Енвер като Нихал, актьорският състав включва множество турски таланти, включително:
• Долунай Сойсерт
• Исмаил Демирджи
• Серкан Алтунорак
• Таро Емир Текин
• Селин Шекерджи
• Седеф Авджъ
• Зейнеп Оймак
• Армаган Оуз
• Ахмет Утлу

# 400

Чакаме с нетърпение.

# 401
  • Пловдив

За лека и спокойна вечер.

# 402

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен вторник!

При мен нов сняг.

# 403
  • Пловдив

Добро утро и здравейте в ден вторник.
Някъде дъждовен, някъде снежен, но да е успешен.
Да ни донесе новини и снимки поне.
И да добавя нещо:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 08:55 от mariana51

# 404
Хубав ден, с цветно настроение и сбъднати желания!
Успех и късмет там, където ви е нужен!
Да ви е бодро,свежо и приятно началото на новия ден!
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт