Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 903
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Чела съм, че си садят живите салати на балкона и даже и нови листа им излизат.🙂 Аз съм ги слагала само в съд с малко вода.

# 556
Аз даже от не особено живи съм слагала кочани в саксия и излизат нови листа Simple Smile
По принцип това е идеята, за хора, които не консумират големи количества или да си взимаш по 1-2 листа за сандвич. Ако се отреже по-голямо капачето на цвеклото и се засади, също поникват листа за салата Wink

# 557
Блосъм , Лидл също предлагат жива салата ,доколкото си спомням имаше си малка саксийка. Веднъж бях купувала

# 558
От Лидъл и Кауфланд съм купувала живи салати с пластмасови контейнерчета (не помня да съм купувала и такива без).
Кое наричате "капаче" на цвеклото? Там, откъдето растат листенцата ли? Не съм пробвала да режа, но забравени глави цвекло са се опитвали да растат.☺️

# 559
  • Варна
 Да, това е капаче. И от моркови съм накисвала, харесвам и техните листенца.

# 560
Аз също харесвам такива листенца.😊

# 561
  • София
Салатата съм садила в саксия, растат нови листенца, рязах ги с ножица. Сега ще и е много студено навън. Може за няколко дни да я сложиш на някой прозорец, да има светлина. И като се постопли - на балкон, двор.

# 562
  • Бургас
Веднъж съм опитвала да захвана по този начин марулка, но не ми се получи. Ще взема пак да пробвам.

# 563
Вчера за първи път купих от Лидъл тарелка с градинска салата,(така си се казва) и много ми хареса.

# 564
Ново 20 от BILLA. Хората между 30 и 64г. да се чувстват дискриминирани. Grinning

Приветствам подобни кампании. В така наречената Европа и UK студентите пазаруват от хипермаркети с намаления, така се подпомага ограниченият им бюджет, докато завършат и станат трдовни данъкоплатци. Много добра политика към младите, ще се научат и малко финансова култура. Трябва да се популяризира, а не да се злоупотребява с думата - дискриминация. Така работят демократичните общества.

# 565
Ново 20 от BILLA. Хората между 30 и 64г. да се чувстват дискриминирани. Grinning

Скрит текст:
Приветствам подобни кампании. В така наречената Европа и UK студентите пазаруват от хипермаркети с намаления, така се подпомага ограниченият им бюджет, докато завършат и станат трдовни данъкоплатци. Много добра политика към младите, ще се научат и малко финансова култура. Трябва да се популяризира, а не да се злоупотребява с думата - дискриминация. Така работят демократичните общества.

Кърти изказването. В т.н. "Бели държави" термина е над 50 или над 55. В БГ е над 65 та колко ви е обществото не знам. Специално за Била - да си повишим продаваемостта през времето когато не влизат други в магазина. Добре е да се дисциплинират да ходят когато не е претъпкано ама едва ли ще им влезе на тези дето не им влиза и с чук. Другите са го установили много преди Била да пуснат промоция.
Да са живи и здрави да им стигат пенсиите за едниният хляб и мляко, че от толкова крадци в държавата трохите за раята са за толкова да не мрат от глад.

# 566
Доживях след толкова участия да ми се падне студен чай за 1ст. Grinning

Момичета,живата салатка натопих в буркан с  вода само  коренчетата колкото 1 пръст и си е доста свежа засега.Откъснах няколко листенца и там дето са дръжките имаше нещо бяло като примерно ''млякото'' на глухарчетата когато ги откъснеш,дали е нормално,досега не съм забелязвала,но и обикновено ядем друг вид салата.

# 567

Момичета,живата салатка натопих в буркан с  вода само  коренчетата колкото 1 пръст и си е доста свежа засега.Откъснах няколко листенца и там дето са дръжките имаше нещо бяло като примерно ''млякото'' на глухарчетата когато ги откъснеш,дали е нормално,досега не съм забелязвала,но и обикновено ядем друг вид салата.
Нормално е.

# 568
Блосъм, нормално е. И аз по същия начин ги съхранявам салатките.

# 569
  • Sofia
Някой взимал ли е от агнешкото на Билла или Т-маркет? Замразено или охладено е?

Общи условия

Активация на акаунт