Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 895
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
От понеделник.Понякога има 3-5 продукта от вторник и почти винаги ,, неделен хит"- пак само няколко неща.
 Ето за тази седмица за Варна
https://bulmag.org/broshura?gad_source=1&gbraid=0AAAAADJityuWGsF … HgsUaAuliEALw_wcB

# 586
  • оттам, откъдето започва България
Брошурата е от понеделник до неделя. Имат % специални оферти с клиентска карта в дните вторник, сряда и четвъртък. Отделно продукти в неделя: Неделен хит.

# 587
  • у нас
Е, като го отвориха и на мен започнаха да излизат рекламите. Поне да бяха се погрижили живущите в района да разберат, така както правиха други магазини наоколо.
Интересно ми е в чантата, която са давали като подарък имало ли е нещо или е била празна?

# 588
# 589
Подарявам купон от играта на Била -2лв при сметка над 20лв
Скрийншот имам само на картата, не и на самия код, затова може да се ползва на каса на самообслужване с ръчно въвеждане на номера, както обясних по-горе. Пишете ЛС ако някой го иска.

# 590
  • София
Подарявам купон от играта на Била -2лв при сметка над 20лв
Скрийншот имам само на картата, не и на самия код, затова може да се ползва на каса на самообслужване с ръчно въвеждане на номера, както обясних по-горе. Пишете ЛС ако някой го иска.
И аз подарявам един такъв купон с валидност до утре.

Днес си взех чедъра и студения чай. Този път скенерът на касата на самообслужване беше толкова мръсен, че дори картата не можеше да прочете. Трябваше да въвеждам ръчно и кода на картата, и на купона.

Имах и подарък на имейл 2 лв при похарчени 5 лв. Този път минаха без проблем. Но пак трябваше да ги въвеждам ръчно.

# 591
Таня67, да не би и чедъра за 1ст да ти дадоха? Късметлийка! Grinning
Студеният чай на мен нещо не ми хареса, но мисля че има и по-гадни. Но все е нещо, сега в топлото време ще си го допием.Joy

И номерът на картата ли може ръчно да се въведе? Не знаех, аз него междувременно успях да го генерирам като баркод на онзи сайт (избрах EAN13) и ми изглежда съвсем същия, но още не съм пробвала дали минава. За кода на наградата не знам коя опция да избера и не мога да го генерирам него.

Иначе подарявам и "участия в томбола", предполагам и вие...JoyJoyJoy

# 592
Обаче са страшни хитреци.
 Шоколада с царевица едвам го намерих.
Няколко бройки от него бяха смесени между другите шоколади, а цял кашон беше скрит най-отзад на регалите.
 В няколко магазина Била ходих - в нито един няма етикет за такъв артикул.
Има по 7.99 и 7.49 лв - другите видове от премиум серията.
Този от колелото струва 4.99 на редовна цена.
  Касиерката с такава погнуса ме погледна като видя какво маркира. Та нищо чудно да съм им развалила пиршеството, ако са си ги скрили.
 Аз бая порових като кокошка. Всички шоколади извадих от регала Joy Joy

# 593
  • София
Цитат
И номерът на картата ли може ръчно да се въведе?
Всички баркодове могат да се въвеждат. Ако кодът на продукта, който си взела е подгънат или запотен, защото е от фризера, също се въвеждат ръчно.

# 594
За продуктите отдавна знам, че може, но за картата и за купоните с отстъпки чак сега разбрах иначе нямаше да се мъча да правя скрийншотове.Relieved

# 595
  • София
Скрит текст:
Обаче са страшни хитреци.
 Шоколада с царевица едвам го намерих.
Няколко бройки от него бяха смесени между другите шоколади, а цял кашон беше скрит най-отзад на регалите.
 В няколко магазина Била ходих - в нито един няма етикет за такъв артикул.
Има по 7.99 и 7.49 лв - другите видове от премиум серията.
Този от колелото струва 4.99 на редовна цена.
  Касиерката с такава погнуса ме погледна като видя какво маркира. Та нищо чудно да съм им развалила пиршеството, ако са си ги скрили.
 Аз бая порових като кокошка. Всички шоколади извадих от регала Joy Joy
Мъжа ми ходил в три Били и никъде го нямало този шоколад.
Скрит текст:

# 596
Днес купихме от Била кисело мляко Саяна, което беше на промоция.  Гадна консистенция, вероятно е направено от сухо мляко.

# 597
Днес купихме от Била кисело мляко Саяна, което беше на промоция.  Гадна консистенция, вероятно е направено от сухо мляко.

Коментирана е тази марка в доста от темите на форума.
 Не е мляко и не съветвам да купувате каквото и да е тяхно.

# 598
  • у нас
На етикета пише ли, че има сухо мляко?

# 599
Не. Пише: Краве мляко, закваска. Не зная защо мляко са го подчертали.

Общи условия

Активация на акаунт