Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 545
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Досега все плюех по Т-маркет за липсващи или стари брошури. Днес трябва май да ги похваля, взех си брошурата, която ще е валидна от 14.01.😂 За момент ме накараха да се замисля коя дата сме днес...😆 Настоящи брошури обаче нямаше.😉

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:07 от dolce miele

# 61
  • София
И аз взех лютеницата. Simple Smile Благодаря, lite16!

# 62
  • София
Някой ходи ли днес събота  до Била да каже дали лютеницата
Първомай 400 грама е все още 27 ст.?
Скрит текст:

за клиенти над 65 години отстъпка 10 % всяка седмица
Скрит текст:

# 63
  • София
Някой ходи ли днес събота  до Била да каже дали лютеницата
Първомай 400 грама е все още 27 ст.?
Скрит текст:

за клиенти над 65 години отстъпка 10 % всяка седмица
Скрит текст:
Да. Сетих се, че имам една пластика, която отлежава в шкафа и преди малко взех още една лютеница за 27 ст.

# 64
И аз взех, но само като й прочетох състава и ме заболя стомаха😀

Минава лютеницата, на която пише БДС от лявата страна като гледаш етикета, че има и една друга в същото бурканче, но под надписа в зелено има Традиционна или Класическа, нещо такова.

# 65
  • Варна
  Ами като не четете темата  ,,Какво няма да купя" и хайде на 27 ст. 
Аз се възползвах от  за 5 за5 , трябваха ми брашно, захар, мляко, на фъстъци не отказвам и що не една консерва, да седи в шкафа. Засичам съседката и тя първите три взела и се чуди за другите 2. Убедих я да грабне като моите, дадох й 2 лв и сега вечерята( за двама ) ще е риба консерва...

# 66
  • София
От Била имам ваучер за 10 % отстъпка за рожденния ден. Изпратен е на мейла ми. Моля за упътване как да го ползвам, ако случайно вляза в Билата в близките дни. Имам карта пластика, но нямам изтеглено приложението  на телефона.
Предни години го получавах към края на касовата бележка като пазарувах преди РД. А сега този мейл - не ми се занимава да го разпечатвам. А  и като им знам "умните" физиономии на касиерките - май да не се занимавам.

# 67
  • Буркина Фасо
имаш баркод в е-майла.
снимаш го предварително и после го показваш на у-вото на касата.

# 68
Снимка/скрийншот на кода от мейла на телефона, после сканирате картата.
От Била имам ваучер за 10 % отстъпка за рожденния ден. Изпратен е на мейла ми. Моля за упътване как да го ползвам, ако случайно вляза в Билата в близките дни. Имам карта пластика, но нямам изтеглено приложението  на телефона.
Предни години го получавах към края на касовата бележка като пазарувах преди РД. А сега този мейл - не ми се занимава да го разпечатвам. А  и като им знам "умните" физиономии на касиерките - май да не се занимавам.

# 69
  • София
И аз взех, но само като й прочетох състава и ме заболя стомаха😀

Минава лютеницата, на която пише БДС от лявата страна като гледаш етикета, че има и една друга в същото бурканче, но под надписа в зелено има Традиционна или Класическа, нещо такова.
Изобщо не съм забелязала, че има различни. Всъщност съм взела различни, макар и да са все по БДС. Различават се по капачките. На едната пише, че е от пасирани български домати и чушки, а на другата- пюре от домати и пюре от чушки. Simple Smile

Не съм я пробвала още, но ако толкова не става като лютеница, ще я използвам в манджи вместо домати. Simple Smile

Aisha, ако случайно пазиш стара бележка с код за рожден ден, ползвай нея. Кодът от години е един и същ. Лошото е, че напоследък получаването на такъв имейл не е гаранция, че на място ще сработи намалението. Предните дни писах, че ми изпратиха на имейл ваучер за 2 лв при похарчени 5. Не стана. Писах им, уж правят проверка, но до момента няма резултат.

# 70
Има няколко вида от тази лютеница с този грамаж и в такъв буркан, но минават всички, защото баркодът е еднакъв.
Единия вид е с 0.10 ст по-скъп, но пак се намалява на 0.27 ст.

# 71
  • Буркина Фасо
Предните дни писах, че ми изпратиха на имейл ваучер за 2 лв при похарчени 5. Не стана. Писах им, уж правят проверка, но до момента няма резултат.
чула ли си някой да е използвал такъв ваучер ?

# 72
  • София
Предните дни писах, че ми изпратиха на имейл ваучер за 2 лв при похарчени 5. Не стана. Писах им, уж правят проверка, но до момента няма резултат.
чула ли си някой да е използвал такъв ваучер ?
Аз. Simple Smile Имах на друга карта за 3 лв. при 5 похарчени. Вчера използвах ваучера:

# 73
  • София
Блаодаря, ще се пробвам - ако не стане здраве да е.
Остава да си избера и какво да купя, че нищо не си харесвам като влеза в магазина.

# 74
  • Буркина Фасо
можеш да мислиш 1 месец Smiley

Общи условия

Активация на акаунт