Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Аз също се съмнявам.
Първо цените са доста високи. При положение, че в Младост има 3 Била, 2 Кауфланд, 4 Фантастико, 4 Лидл, също и ХИТ, 3 Т-маркет, 2 Промаркет, просто конкуренцията е жестока.
С тези цени дето бяха нафраскали, никой не ходи специално в Карфур.
Отделно асортимента на Карфур артикулите бяха макс 7-8.
Една царевица в консерва, мляко, сметана, бисквити и някакви чипсове. Буквално нямаше какво да си купиш с марка Карфур.
То и мястото беше много лошо. Освен тук там някой заблуден от Бизнес парка в обедната почивка да се мотае в магазина, друг не съм виждала да пазарува..

# 91
  • София
То и локацията в ЦУМ не беше добра. На 2-3 минути пеша има Лидл, Кауфланд и Била. Аз влязох 2 пъти и после просто минавах покрай него, за да отида при конкуренцията. Simple Smile

# 92
  • Буркина Фасо
локацията е най-малкия проблем за софиянци.
предлаганите стоки и цени не са по вкуса ни.

# 93
Parkmart са си мислили, че като пише Carrefour и хората ще се избият да купуват, ама са пропуснали, че Carrefour е дискаунтър, тоест трябва да продават на възможно най-ниска цена и под цените на масовите супермаркети, а те точно обратното. Виждам, че в сайта имат три работещи Carrefour и един Parkmart. Сезонните не ги броя, а и не е ясно кои от тях ще отворят.
Хората не разбраха, че в България отново има Carrefour, а те са на път да затворят кепенците.

# 94
Аз им сравнявах цените от брошурата с тези на френския сайт и почти всичко беше със 100 % надценка.

# 95
В последно време чета темата по диагонал, но се радвам, че точно в частта с лютеницата не я пропуснах. Благодаря за споделеното! Взехме с мъжа ми по една тази сутрин от Била в мега мол, по 27 ст излязоха. Но сравних с една касова бележка от предни страници. Там "началната" цена е 5,49, днес беше 5,59. Голяма инфлация, голямо чудо Simple Smile
Мъжът ми каза, че сме голяма мафия 😁

До Карфур така и не стигнах. Липсва ми онзи големия в the mall отпреди години.

# 96
И аз взех днес още една. Наистина с 10 стотинки е увеличена редовната цена Joy

# 97
  • София
Извинявам се за глупавия въпрос, но никъде не видях как я взимате лютеницата за 0,27 лева. Картата ми е пластика, някакъв код ли сканирате? Благодаря!

# 98
  • у нас
Извинявам се за глупавия въпрос, но никъде не видях как я взимате лютеницата за 0,27 лева. Картата ми е пластика, някакъв код ли сканирате? Благодаря!
Ето тук може да погледнеш
https://bg-mam.ma/p/1728315/49135131

# 99
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря на lite16 за споделения код. Взехме 1 бурканче лютеница за 0.27 лв. Имаше само един вид от първомайската. Момичето на касата вика: "Дайте да ви видя кода, защото коледните не минават." Не й го дадох, казах й да пробваме и ще видим. Естествено мина и тя се оцъкли. Satisfied А беше толкова сигурна, че е права.

# 100
Аз бях взела от тази лютеница скоро. За мен е пълна чорба и за 27 Ст може и да се яде ама за 5 и кусур пари..не.

# 101
  • у нас
Едно време Първомайската лютеница беше най-хубавата. Но от години насам е пълна чорбица. И да ми я подаряват не бих я взела.

# 102
  • оттам, откъдето започва България
За сос за спагети става.Simple Smile

# 103
  • Буркина Фасо
аз я използвам при салата - боб, к.краставички, колбас, червен лук.

# 104
  • у нас
Когато падне на мушамата, петното трудно излиза. Много цапа. Не само тя, де.

Общи условия

Активация на акаунт