Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Глобиха „Билла” в Пловдив с 2000 лева: Продавали сирене „на промоция”, ама не точно

# 376
Това съм го изпуснала. Чак сега виждам имейла.
Някой ходи ли? И какво ви се падна като награда?

# 377
Завърнаха се обикновените бисквити Клевър я Била, даже на промоция, обаче днес само празно кашонче. А ябълките дето са на промо от днес не изглеждаха добре.

# 378
В Била имаше на Rewe страхотен сладолед в кръгли кутии. Беше на 40% надолу, 5 и нещо се връзваше. Само с 5 съставки е - обезмаслено мляко, сметана, захар, ванилия и тахан от шамфъстък. На нас много ни хареса, върнах се да взема останалите налични.
Видях, че е имало и на същия процент намален протеинов сладолед на Реве, но беше свършил поне при нас.
Но този с шамфъстъка го препоръчвам. В магазина в Св. Троица (бившата цветна борса) вече няма, да знаете Grinning

# 379
Във Фантастико има промо 1+1 опаковка 3 бр. Марс или 3 бр. Сникерс за 4.99 лв. Произведени за западния пазар, харесаха ми.

# 380
Здравейте! Интересно ми е дали някой друг като мен следи и купува продукти с 50% намаление от Била? Основно са млечни продукти, месо и пакетираните салати. В последно време обаче ми прави впечатление, че все по-често са с 30%, по-малко като брой, а тези, които са на 50% често изглеждат почти развалени. До скоро не беше така и бях много доволна от това, което купувах. Знаете ли нещо по въпроса?

# 381
Аз на 50 % вече намирам продукти с максимум 2 дни трайност, а преди  често взимах и с 3-4 дни. Като качество нямам оплаквания. Прясно мляко и запечатани колбаси взимам, ако ми харесат на вид.

# 382
Да не би да е политика на филиала? В новия блок на Стамболийски (срещу 10та поликлиника) все на 50% взимам.

# 383
При нас в Бургас на -50% са годни до същия ден. -3О% имат още 3-4 дни. От месата избирам само на Българска ферма, защото като качество никога не са ме разочаровали. Останалите и без пари да ми ги дават, не ги вземам.

# 384
Може би зависи и по кое време се ходи. Ако ги проверяват в конкретния часове?

# 385
  • Буркина Фасо
проверяват когато им падне.
някой продукти стоят с 30% намаление дори в последният  ден на годност защото не са сложили етикет за 50 процента. взимаш продукта и даваш да ти го намалят.

# 386
проверяват когато им падне.
някой продукти стоят с 30% намаление дори в последният  ден на годност защото не са сложили етикет за 50 процента. взимаш продукта и даваш да ти го намалят.

Така ли се прави? Последно вземах прясно мляко ЕлБи, 4 дни преди крайния срок на годност беше на 50 процента. Отивам пак в деня преди изтичането му за още, всички на 30 процента 😀. Въобще не им разбирам системата с намаленията, а и не улучвам много.

# 387
Във всеки филиал е различно.
 В най-модерната Била на бул. България (която е огромна и с около 16-17 каси на самообслужване) - стикерите са от старите жълти кръгли. И повечето са на минус 30.
 В нашата квартална Била, малка и мръсна, етикетите са новите с QR код и по-голямата част са на минус 50%.

# 388
  • София
Във всеки филиал е различно.
 В най-модерната Била на бул. България (която е огромна и с около 16-17 каси на самообслужване) - стикерите са от старите жълти кръгли. И повечето са на минус 30.
 В нашата квартална Била, малка и мръсна, етикетите са новите с QR код и по-голямата част са на минус 50%.
Преди 2-3 седмици пазарувах инцидентно на бул. България. Имаха си етикети за касите на самообслужване. Купих месо и някаква шунка на 50%.

# 389
И аз ги уважавам жълтите етикети.
Лошото на новите с код е, че трудно се забелязват😀
Забелязала съм, че понякога и те не знаят, какво и защо намаляват.
Преди време взех фует Иберико  имаше още 2-3 месеца до края на срока. На другия ден го потърсих в други Била магазини, но си беше и то до края на редовна цена.

Общи условия

Активация на акаунт