Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Долче, аз съм им писала на този мейл.
maxima@maximabulgaria.bg

# 406
Права си Dolce, не им е привлекателна пекарната, аз затова и писах, че за пръв път "понечих" да купя...Joy
Просто по стечение на обстоятелствата в момента Т-Маркета ми е най-близкия магазин като локация и понякога ми е единствена опция.
Иначе точно от трън та на глог стана, отказах се заради платените пликчета и попаднах на опакован хляб с некоректно посочена цена. Абе много са подводните ями в тоя магазин, няма празно.JoyJoyJoy

# 407
  • София
Т- Маркета гледам да го отбягвам вече, нищо, че ми под носа. С платенине пликчета спрях да купувам зеленчуци, които са под всякаква критика, освен в първия ден. За некоректните цени да не говорим. Проверявам на устройството цената, ако наистина трябва да взема конкретен продукт ( разлика между брошура и етикет, или весменен етикет с цена). Опашки, бавни касиерки.
 Абе, пълна скръб. Добре, че до блока имам и Бурлекс ( бившето СВА) и Рекорд ( на 20м по- нататък).

# 408
Преслава, благодаря! Ще си го запазя. А отговориха ли ти?🤔
Иначе точно от трън та на глог стана, отказах се заради платените пликчета и попаднах на опакован хляб с некоректно посочена цена. Абе много са подводните ями в тоя магазин, няма празно.JoyJoyJoy
Така си е.😂
Понякога има и хубави зеленчуци или плодове в Т-маркет магазините в квартала. Но това с грешните етикети и несменените цени се случва твърде често.

# 409
  • София
На предни страници някой сподели, че вече рядко намира намалени стоки с изтичащ срок. Днес случайно влязох в Била - Г.М. Димитров.
Взех 3 банана и на касата пред мене се бяха строили - дядото охрана и 2 продавачки с изтекло работно време. Количките и на тримата бяха пълни с продукти с 50% намаление - меса, колбаси, мляко, сирена, кашкавали и яйца. Понеже през цялото време вървяха пред мене видях как си изкараха количките от складовите помещения. Като платиха 2те служителки си заминаха към метрото. А охранителя натъпка 2 шкафчета за багаж, явно смяната му продължаваше.
Та така се случи и за простолюдието не остана никаква евтинийка.
Но пък от друга страна - работят там, нормално е да се облажат.

# 410
Получих отговор, Долче. Даже и с извинение, защото се оплаках че пак някой не си беше свършил работата. 😅

# 411
https://www.myworld.com/bg/cashback/bg-bg/50746-hit-max?utm_source=search

Имат участие в някаква програма с връщане на сума от покупката.
някой запознат ли е с тези "африкански карти".
Голям фен съм на фурната в Хит. Знам кога вадят горещ хляб и малей, килата хвърчат.

# 412
  • София
Искам да помоля, ако някой, който ползва приложението на Била и е стигнал 5% отстъпка, да ми изпрати екранна снимка на бар кода на отстъпката. Завършва на 6010133. Тези кодове са еднакви за всички, които са стигнали до съответната сума. Имам го на касова бележка, която ми трябва за една томбола и не искам да я мачкам/разнасям, а точно тази карта е само пластика. Опитах да снимам бар кода, но самата бележка е доста бледа и снимката не я бива.

Не бих отказала и кода за продукт за 1 ст., защото така и не намерих къде е касовата бележка, на която е отпечатан. Предполагам, че е различен от предишните за 1 ст., които бяха с номер. 3800856010126.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 20:27 от Таня67

# 413
До нас ще отварят магазин Мини март. Какъв тип магазин е това?🤔

# 414
  • София
Малък квартален магазин. Удобни са, чисти, светли, но цените са си като квартален магазин. За нещо бързо винаги е ОК, но не за основен пазар. Има някакъв избор на основни продукти, някои деликатеси, слайсове, цигари, напитки, сладки неща, чипс и т.н, среден и леко над среден клас. Правят хот дог, който много хора хвалят. Вероятно ще има промо при откриването на няколко продукта.

# 415
  • софия
Новата играчка на момчето.

# 416
Новата играчка на момчето.

Това уж го опровергаха...не били негови Rolling Eyes

# 417
  • софия
Кой го опроверга? Очакват да му пише името някъде ли?

# 418
В мини март всъщност има нелоши промоции. Миналата седмица имаше две кисели млека за 2 лв. Ние там сме редовни с детето след яслата за солети, цените са им като в големите вериги.
Хотдогът и според мъжа ми е много добър, прави ми впечатление, че като ходим, редовно хора чакат за него, аз още не съм го пробвала.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт