Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не са на момчето, не. Собствеността е ясна и е на познати от години имена в бранша.
Някак по инерция се кара де що има бизнес да е на момчето.

# 421
  • софия
Всеки има право да вярва, в каквото избере. Много неща първоначално не бяха, а после бяха.
Моят избор е да ги подминавам. Всеки сам си преценЯ.

# 422
  • Пловдив
Не ме учудва...тъкмо като Лафка. Ще наводнят града и после чао!
То ясно, че поставени лица, няма как да е Той Simple Smile

# 423
До нас ще отварят магазин Мини март. Какъв тип магазин е това?🤔
Малък квартален магазин. Удобни са, чисти, светли, но цените са си като квартален магазин. За нещо бързо винаги е ОК, но не за основен пазар. Има някакъв избор на основни продукти, някои деликатеси, слайсове, цигари, напитки, сладки неща, чипс и т.н, среден и леко над среден клас. Правят хот дог, който много хора хвалят. Вероятно ще има промо при откриването на няколко продукта.
и хубаво кафе 0.99 лв

# 424
  • София
До нас ще отварят магазин Мини март. Какъв тип магазин е това?🤔

Няма да ти е интересен - няма я далаверата от прИмоции като в К. и Л.
Но иначе е удобен магазин за спонтанна покупка, за нещо малко.
Пакетирани стоки, цигари, разни снаксове и чипсове, газирано и алкохол. Всичко на цени без прИмоция.
Но пък имат и 50% намаление 3 дни преди да изтече срока. Та може  да се навърташ и там периодично.
Хич не ми дреме дали е на момче, на момиче или на баба им, ако ми е удобен.

# 425
  • София
Не съм им пробвал кафето, но ми се стори че е от автомат. Никога не съм пил хубаво кафе от автомат ...
Всъщност един единствен път съм влизал от любопитство, а и исках нещо на момента.
Но десетки пъти съм минавал покрай различни, та те са много вече. Не съм забелязал особено натоварване, да не кажа никакво. Но може и такива моменти да съм уцелил.

# 426
  • гр.София
Таня67, за 5те %
ЛС ,ако не е късно.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:51 от blanc

# 427
  • София
Таня67, за 5те %
ЛС ,ако не е късно.
Не е късно. Simple Smile

Благодаря!

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:41 от Таня67

# 428
  • София
Кафето бива според ММ.
Когато е в къщи през деня ходи да си купи кафе от мини марта.
Има няколко вида хот-дог. Ако злоядата внучка не хареса домашните манджи си иска "ток-док" и го изяжда на момента.
Другото положително за мене е, че не се мръщят ако плащаш с карта за разлика от другите квартални магазини.

# 429
Не ми трябват цигари, снаксове, чипсове, газирано и алкохол. За кафе може и да вляза, ако съм наоколо.🙂 Вестници продават ли се в тези магазини?

# 430
  • София
Не  продават вестници. Но има разни списания от колекционерски поредици - Дисни, за коли, за автобуси, фигурки с приказки.
Аз нали пиша, че не е за тебе магазина - чета те и в другите пазарски теми-

# 431
Кафето е много хубаво. Беше на промоция дълго време 0.49 ст. Скоро не съм влизала, но горе съфорумка е писала 0.99.
 Хотдога с карамелизиран лук е много вкусен (аз много обичам и на Икеа хотдога).
 Имат клиентска карта - отстъпка на определени артикули. В брошурата ги има.
Цените са високи спрямо Била, Кауфланд, но е нормално според мен, защото магазините са много малки и нямат такъв асортимент, съответно няма как да пускат такива промоции.
 Някъде четох, че Минимарт ще отварят над 400 магазина. Тук в София наистина почти на всеки ъгъл има вече. Особено в центъра.

# 432
  • у нас
Не са на момчето, не. Собствеността е ясна и е на познати от години имена в бранша.
Някак по инерция се кара де що има бизнес да е на момчето.
И при нас се говори, че са негови. Около нас има 3 такива магазина. Онзи ден ми свърши бахара и набегом слязох да взема, че готвих. Не продавали подправки. Добре, че наблизо има нормален магазин и си купих от там.

# 433
  • Бургас
Близо до нас отвориха такъв магазин, но нямам намерение да влизам дори и да разгледам. Не е много посещаван.

# 434
Потвърждавам за хотдога, има различни видове 🤭

Общи условия

Активация на акаунт