Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 945
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Скрит текст:
Бонго, сега не изпращат имейли, баркода на наградата е в приложението само. Има промяна в сравнение с преди. Ужасно тъпо е да не може да се прави скрийншот, само при Билла е така.
дайте да ги видим тези баркодове. може и да ми ги изпратите да ги пробвам.
аз имам един  баркод за РД в имейла. ще ме накарате да го снимам  и да видя дали ще мине на каса. Smiley
Да, ще мине. Освен това баркодът за рожден ден е еднакъв за всички. Находчивите касиерки дори имат подобни кодове разпечатани (както за продукт за 1 ст, за 5 и 10%) и маркират тях вместо да се мъчат с поизтрити касови бележки или помътнели екрани на стари телефони.

Сетих се, че преди време питах в темата за баркода за продукт за 1 ст., но никой не ми отговори. Същият е като в предишните месеци, макар преди да се стигаше при сметка от 200 лв, а сега при 150 лв. Взех без проблем бисквитките от месец март, за които не знаех къде е касовата бележка с баркода, а картата е само физическа.

# 541
  • Пловдив
Понеже рядко пазарувам в Билла, сега погледнах една бележка на близка...какво значат всички тия неща под чертата?

# 542
Понеже рядко пазарувам в Билла, сега погледнах една бележка на близка...какво значат всички тия неща под чертата?
Скрит текст:
https://www.billa.bg/royalvankempen-begeer - първото
https://www.billa.bg/royalvankempen-begeer - второто

# 543
За да не е все лошо за Т-Маркета, да взема и да ги похваля. Миналата седмица се чудех откъде да взема ягоди, че ми трябваха за една торта и видях, че в Т-маркет бяха най-изгодни 3,99 за 500гр. Понеже само техния магазин ми е близо, реших да взема от там.
За моя изненада на касата цената им беше 2,99. Такова нещо в техен магазин не ми се беше случвало! Grinning Отклоненията иначе са все в другата посока...JoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 00:32 от alllllimei

# 544
  • София
Току-що използвах снимка на баркода на награда от календара на Била. Стана без проблем. Имам предвид снимката, направена с друг телефон.

Пазарувахме в ремонтирания магазин до моста Чавдар. Станало е много хубаво. Дано остане така по-дълго!

# 545
Гледам следващата брошура на Билла,това 'жива салата' с корен ли е,какво е Grinning

# 546
Гледам следващата брошура на Билла,това 'жива салата' с корен ли е,какво е Grinning
Не знам за там, но в Кауфланд "живите" салати са си точно така, с корени, в малко пластмасово контейнерче са, в което има пръст.🙂
alllllimei, а поне вкусни ли бяха ягодите?😝 Аз им хваля уредчето за сушене на обувки Henske, вече 6-7 години ни служи вярно.🙂

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 22:56 от dolce miele

# 547
Не можах да преценя, че на фона на захарта в тортата нямаше как да се отличат като много сладки, но пък като комбинация се получи много добре.
Иначе имаха силен аромат на ягоди и бяха супер на вид, то така и така основно за украса ми трябваха.Grinning

# 548
  • Буркина Фасо
Не можах да преценя, че на фона на захарта в тортата нямаше как да се отличат като много сладки, но пък като комбинация се получи много добре.
Иначе имаха силен аромат на ягоди и бяха супер на вид, то така и така основно за украса ми трябваха.Grinning
използвай "цитирай"  когато отговаряш на някого.

# 549
С корен и почва е в пластмасов контейнер. Купувам я редовно през зимата - харесвам я и не съм имала проблем с преторяване.

# 550
  • у нас
Днес на Била чаках 9 минути на опашката за касата. Висят големите табели, които информират, че ако не работят всички каси, дават ваучер 1 лв. Стигам до касата и касиерката ми казва "а, те са стари тези надписи. Няма касиерки". А защо висят още? Вероятно така ми отговори, за да не се компрометира, че работеше бавно и постоянно опашката се увеличаваше.

# 551
Важи още, на сайта има инфо

Бързо обслужване на каса
Ние в BILLA ценим Вашето време, затова, ако чакате повече от 5 минути на опашка на касата, получавате ваучер на стойност 1 лев. *Не важи в случаите, когато работят всички каси.

# 552
  • у нас
Да, обаче, не искат да дават. Не съм за единия лев.

# 553
Ами нямаше контейнерче живата салатка Grinning Сега се чудя да си я насадя ли аз в пръст или във вода да я сложа.Отвън ли да я държа или в хладилника?  Ние малко бавно хапваме салатките и се надявах тази да оцелее по-дълго докато я изядем. Също и снимката в брошурата няма общо с това в магазина.
Скрит текст:

# 554
Сложи си я във вода щом няма да я нарежеш цялата. Иначе за засаждане не знам дали ще стане в саксия.

Общи условия

Активация на акаунт