Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Преди години Саяната беше много хубаво мляко. Сега не ми харесва.

# 601
  • у нас
На Верея също не пише за сухо мляко, но преди не ставаше на топки след разбъркване, а сега - да, което ме навежда на съмнението, че има.

# 602
  • София
Подчертано е защото е алерген.

# 603
Подарявам ваучер за 5 лв. отстъпка при пазаруване в Билла при покупка над 50 лв., валиден до 18.04.2025 г. вкл.
Скрит текст:

# 604
  • велико търново
Може ли да върна бочко бебешки шампион с лавандула?
Вчера го купих от била, но не е подходящ и ми трябва други с лайка.

# 605
Може ли да върна бочко бебешки шампион с лавандула?
Вчера го купих от била, но не е подходящ и ми трябва други с лайка.
Замяна без възражения

Ако не сте доволни от качеството на някой от нашите продукти, трябва само да го върнете обратно при нас и ние веднага ще го заменим с такъв с по-добро качество или друг подобен продукт. *Не важи за алкохол, цигари, вестници и печатни издания.

https://www.billa.bg/za-billa/billa-garancii

# 606
Понеже от Билла са купени споделям си поста и тук.
Подарявам тези капсули с кафе. ММ объркал и ги е взел, но на нашата кафемашина няма шанс да станат Joy ще ми е най удобно за Варна с лично предаване.

# 607
Понеже от Билла са купени споделям си поста и тук.
Подарявам тези капсули с кафе. ММ объркал и ги е взел, но на нашата кафемашина няма шанс да станат Joy ще ми е най удобно за Варна с лично предаване.
Скрит текст:

Пазиш ли касовата бележка? Виж поста над твоя.

# 608
  • Кърджали
Най-накрая след н на брой участия в томболата за Филипс ми се падна ваучер за 5лв. отстъпка за покупки над 50лв. Чак се изненадах 😲 😲

# 609
  • София
В събота се опитах да използвам 5 лв. от колелото. Отчете купона, но не приспадна сумата. Служителка сторнира сметката и използвах други 5 лв на друга карта, но и там не се намали сумата. Сметката беше над 50 лв. и отговаряше на изброените условия. Платих, защото ми стана неудобно. С другата награда 2 лв при сметка над 20 няма проблем. Не знам какъв е проблемът на 5-те лева? Писах им/ Да видим какво и дали изобщо ще ми отговорят. Simple Smile

# 610
На мен ми се случи същото с двата лева, но махнах с ръка. Такива па помияри са Била, че нямат равни.

# 611
Онзи ден пазарувах в Била в Братислава ами какво да ви кажа- в пъти по-евтино е. На касата ме попитаха за карта Била и казах,че имам,но българска и касиерката маркира нещо и ми отрази намалението все едно съм с карта.

# 612
  • Бургас
Биллата стават все по-зле! Във всяко отношение!
Даже много рядко пазарувам от там, а купоните им - до сега не съм използвала нито един.

# 613
Онзи ден пазарувах в Била в Братислава ами какво да ви кажа- в пъти по-евтино е. На касата ме попитаха за карта Била и казах,че имам,но българска и касиерката маркира нещо и ми отрази намалението все едно съм с карта.
Кое е било в пъти по-евтино спрямо тук? Thinking Разгледах брошурата и 99% от продуктите в промоция са на същата или по-висока цена от тук(цените там са в евро и за по-лесно х2 ги умножавам). https://letak.billa.sk/hl-16-akciova-ponuka-plati-od-14-4-do-22-4-2025/page/1
Яйцата например излизат по 41ст. размер М, а в България са по 30ст. Там краставиците са много евтини - 1.20лв./кг. Пилешките бутчета там са пък 6лв./кг. на промоция, а тук под 4лв./кг.

# 614
Сравнявам цените на това, което аз купувам. Купих пакетирани сладки неща за из път, не съм гледала домати и краставици. Днес пазарувах и в Била в София, цената на същите стоки беше по-висока от тази в Словакия.
Другото, което исках с поста си да споделя, е че ми маркираха карта, която аз нямам при тях, за да ползвам намалението, а не като на при нас- маркираш карта и намаление нямаш(няколко поста по-нагоре)......

Общи условия

Активация на акаунт