Отговори
# 195
И според мен изобщо не е ясно коя реплика към кой кадър е така че няма смисъл от сега да има такова напрежение и мисли в черни краски.
А това,че Ферит в тези сцени се държи така също не означава ,че през цялото време ще бъде такъв.Това са само едни мънички откъсчета ,които не могат изобщо да ни покажат как ще изглежда цялата картина.Както миналата серия Ферит не се държа със Сейран през цялото време лошо така и сега ще имат и лоши и хубави моменти надявам се  Hands Pray. Миналия епизод ,Ферит като се върна след побоя и Сейран хукна към него той съвсем мило я погали по бузата и и каза красавице и чак после като  стана патакламата той се наостри срещу нея.Но те Ферит и  Сейран и преди са си казвали тежки думи и са се сдобрявали после и то даже много хубаво са се сдобрявали така че аз толкова много не му се връзвам на моментните състояния на Феро бей.
От няколко серии на сам ни показват как се влошава състоянието на Ферит така че тази апатия  в него може да е част от състоянието му .Дано някой и дано този някой да е Сейран да го  разбере ,че този човек не  е добре и бързо да му се помогне ,че като нищо може да реши да се метне от терасата в  Босфора рано сутринта ей тъй за по голям драматизъм и естествено за по-висок рейтинг.

# 196
Афра е снимала до късно

https://x.com/ponyogiz/status/1876754420962058584?t=8GMm3qlh81ZK … -drtjrCA&s=19

С якето на Мерт ли е, или просто е същата марка

Май е първото. Simple Smile Ръкавите покриват кокалчетата на пръстите.

# 197
Аз съм вече така   

Спирам да мисля до епизода в петък. Но каквото и  да ми покажат , тази гнусна целувка няма да я забравя. Дори и да не е имало нищо / в което изобщо не вярвам/ , дори само мисъл да им е минала през главите на тия двамата си е отвратително.
Лека нощ , дами !

# 198
При разговора между Суна и Сейран, те са с други дрехи. Може и да не са в тая къща, а на друго място.

# 199
Дами,чета ви….пълна каша….като сценария😂😅😅
Какво е това “честита нова двойка”….Ферит е супер неадекватен,Суна е от тъпа по-тъпа,Абдин е като обсебен от зли духове…..направо ми е смешно вече😅
Аз пък се питам,защо Сейран е в кондиция само още…..
Най-вероятно продукцията иска да каже нещо,но го правят толкова зле,че само ни вбесяват….
Като всички дълги сериали жестоко се изчерпаха…
Дано 90 епизод да си заслужава,защото вече “неам нерви”
А в кондиция ли е? Намира мъжа си и сестра си заключени в някаква отдалечена къща посред нощ, сестра й не може да я погледне в очите, но тя ги пита: "Какво правите тук?"Ами играят си на криеница, явно.
После я чуваме, че още има някакви очаквания от Ферит, за да вървят по някакъв път.
Виждаме я и на раздумка със сестра си, където същата сигурно ще я накара да изпитва вина за всичко.
Накрая изчезва, но защо изчезва? Бягството не е присъщо за Сейран. Колкото и да е наранена, тя не се крие, за да ближе раните си.
Това не е моята Сейран!
Честно казано другите вече не ме интересуват. Дали Ифакат се опитва да целуне Орхан или иска да изсмуче душата му ми е все тая. Дали ще има война на титани в лицето на Халис и Чичек също ми е безразлично. Драмите на Аби и Суна вече ме отегчиха. Суна по- лесно ще реши да се развежда или не, ако вземе една маргаритка, но най- добре Ферит да реши вместо нея.
Продължавам да не разбирам какво се опитва да ни каже продукцията.
P.S. А си бях обещала да не се ядосвам повече. Sad

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 00:56 от Fi79

# 200
Абидин обаче е прав за Суна…След еуфорията,че има вече желаната жена в главата му започват да се проясняват мислите и си припомня как Суна целуна Ферит,как остана при Сафет,как после взе Кая,колко груба беше с него,как й течаха лигите по Ферит,как вместо да помага на Сейран и Ферит тя прави обратното и се подмазва на всички двулично,и изобщо Абидин просто събра 2 и 2 и видя истинската й същност

# 201
Благодаря на BELL- за превода на фрага.Суна е в къщата,при Ферит,защото Сейран пита какво правите тук.В множествено число.Не е имало нещо повече между Суна и Ферит,защото той много бързо и уверено отваря вратата даже си мисля,че очакваше не Сейран да се появи,а Абидин.Ако бяха гузни,щяха да направят всичко възможно да се скрият или поне Суна да се скрие.Но Ферит отвори още при първото позвъняване и то доста уверено.Относно разговора между Ферит и Сейран.Мисля,че за пореден път тя се опитва да го спре да върши безумия и може би му е споделила за бижутера,но не пътя по който той върви е правилния,а Ферит просто напълно рухнал психически и емоционално и казва,че може би вече не го интересува какво ще се случи.Едва ли на всички нас поне веднъж в живота не ни се е случвало нещо разстърсващо,след което всичко да ни се е струвало безразлично и маловажно,но живота продължава.Суна явно разбира,най-сетне,че Абидин съвсем не е човека в когото се е влюбила.На първо място,подозренията му,въпросите които и задава и доказват,че той няма грам доверие в нея и че тя винаги ще е "виновна" до доказване на противното.Може би Ферит в кухнята я пита какво става с нея и Абидин и тя му казва,че каквото са преживели никога няма да е същото.Най-вероятно Айшен чува разговора и е щастлива,че най-сетне Абидин и Суна ще се разделят.По скоро ми се струва,че цялата серия ще се върти около отношенията между Суна и Абидин и най-сетне разкриването на тайните около г-жа Чичек.Отново ще ни метнат.

# 202
Fi,какво да му е нормалното……..,но в случая тя просто не знае това което ние знаем🫣….и най-нормалното е да попита…”Какво правите?”…..
Нямам забележки към Сейран…Може понякога да е груба,но винаги е права❤

# 203
Мими, дано правилно да си разтълкувала бъркотията наречена фраг. Аз искам СейФер и бамби. Искам ги щастливи или поне заедно в неволите. А за Суна ми се струва, че все още е завислива, че мечтае за Ферит, но вече не се стреми да е на мястото на Ифакат в имението и да е господарка там. Вярно, че се ядоса и намрази леля си, когато се ожени и взе имението, но когато й го прехвърлиха, не се зарадва.

# 204
Fi,какво да му е нормалното……..,но в случая тя просто не знае това което ние знаем🫣….и най-нормалното е да попита…”Какво правите?”…..
Нямам забележки към Сейран…Може понякога да е груба,но винаги е права❤
Melody, Сейран е единственият образ, който не осакатиха до край, но в момента я пишат глупава, каквато тя никога не е била. Пишат я страхливка, което също не може да се каже за нея.
В този сезон не е имало момент, в който да съм искала тя да е в това имение. Не искам да бъда разбрана грешно. Радвам се, че си е тръгнала. Не я заслужават нито семейството й, нито Ферит, нито Халис. Просто исках да си е тръгнала с гордо вдигната глава, а не с бягство.

# 205
  • София
В Х се чудят да не е отвлечена, пак.
Иначе превода е подвеждащ, попитах гугъл, на турски е както на английски и не е ясно дали въпросът е в единствено или множествено число.
И още нещо странно. Суна е с жилетка там, където уж е в къщата при Ферит и Сейран ги хваща. В миналата серия е с тази жилетка в бара, но не и след това.

# 206
Аз вече мисля, че Суна на е там когато Сейран отива. Прекалено очевидно ми е с тия погледи. А и да, Суна е с жилетка и без обеци и двамата с Ферит са свежи като краставици 🤔🤦‍♀️...Има нещоооо..
Совите не са това, което са 🫣

# 207
ani.zaiche - аз не мисля, че Суна се вълнува от имението или парите на Корхан - тя искаше спокоен живот с Абидин, но след неговите съмнения и след като той непрекъснато я обвинява в нещо - тя се срина. В момента и тя е в психологическа дупка. Ако сте забелязали, когато Суна е без Аби изпада в дълбоки кризи - когато Суна и Аби са заедно тя е съвсем друга - добра, мила, помагаща на всички - когато Суна е с любимия си Абидин не се вълнува нито от имоти, нито от пари и фамилни имена, помага на сестра си и на Сейфер в тайните им срещи и т.н. Тази Суна искам да видя отново - Суна от първи сезон и най-вече Суна, която видях от началото на сезон 3 до 86-ти епизод включително! Искам да видя и стария Абидин, който въпреки всичко подкрепяше Суна и я обичаше безкрайно. В момента виждаме Абидин, който е обзет от гняв, ревност и омраза. Дано скоро се осъзнае. Hands Pray

Суна не искаше имението - направи го заради Абидин, ако толкова държеше да е господарка нямаше да подпише ипотеката и нямаше да живеят с Аби в най-малката стая - както Суна каза на Абидин в сезон 1 - единственото, което иска е той да бъде с нея, да обича нея и децата им. Да не забравяме, че Абидин и Суна искаха дете - мислеха, че ше стават родители - но се оказа, че са се заблудили - после се почна драмата с ипотеката и тези съмнения на Аби - в момента Суна също е психически нестабилна. Мисла си, че ако стигне до психиатрия - ще е заради съмненията на Абидин, който после ще се осъзнае и ще я потърси. Дано заедно излязат от това и да се съберат отново. Hands Pray

За едно нещо съм съгласна с теб - има нещо гнило относно майката на Абидин - и според мен вуйчо му именно на нея се обади след като Абидин го преби и спаси Кязъм от отвличането. Значи вуйчото е беден като църковна мишка и изнудва Суна, Кязъм и когото се сети за пари, че да не стане ясно че Аби е Корхан - а в същото време сестра му милионерка и господарка. Има нещо гнило - не й е чиста работата на Чичек, дано скоро я разкрият и Абидин да си върне фабричните настройки. Дано нищо да не е имало между Ферит и Суна - и скоро Суна и Абидин да се съберат, а Сейран да се събере с Ферит!!! И феновете на Сейфер и тези на Абсун си искаме любимите двойки заедно - това е! Дано сценаристите да го осъзнаят и да спрат с тези безумни глупости Hands Pray

Скрит текст:
Благодаря на BELL- за превода на фрага.Суна е в къщата,при Ферит,защото Сейран пита какво правите тук.В множествено число.Не е имало нещо повече между Суна и Ферит,защото той много бързо и уверено отваря вратата даже си мисля,че очакваше не Сейран да се появи,а Абидин.Ако бяха гузни,щяха да направят всичко възможно да се скрият или поне Суна да се скрие.Но Ферит отвори още при първото позвъняване и то доста уверено.Относно разговора между Ферит и Сейран.Мисля,че за пореден път тя се опитва да го спре да върши безумия и може би му е споделила за бижутера,но не пътя по който той върви е правилния,а Ферит просто напълно рухнал психически и емоционално и казва,че може би вече не го интересува какво ще се случи.Едва ли на всички нас поне веднъж в живота не ни се е случвало нещо разстърсващо,след което всичко да ни се е струвало безразлично и маловажно,но живота продължава.Суна явно разбира,най-сетне,че Абидин съвсем не е човека в когото се е влюбила.На първо място,подозренията му,въпросите които и задава и доказват,че той няма грам доверие в нея и че тя винаги ще е "виновна" до доказване на противното.Може би Ферит в кухнята я пита какво става с нея и Абидин и тя му казва,че каквото са преживели никога няма да е същото.Най-вероятно Айшен чува разговора и е щастлива,че най-сетне Абидин и Суна ще се разделят.
По скоро ми се струва,че цялата серия ще се върти около отношенията между Суна и Абидин и най-сетне разкриването на тайните около г-жа Чичек.Отново ще ни метнат.

И аз мисля така! Предният път, когато Абидин беше обзет от ярост и искаше имението и да отмъсти на Корхан - Суна беше тази, която го отрезви казвайки му, че иска развод. Тогава не го направи, защото искаше, а за да го накара да се осъзнае. Тогава Аби се осъзна и каза, че може да понесе всяка болка, но не може да понесе да живее без нея. Обеща й, че нито Корхан, нито неговия гняв, нито нещо друго ще застане между тях. Обеща й също, че докато е жив - тя винаги ще е в очите му! Дано скоро си спомни за тези думи. Hands Pray Тогава Суна и Абидин се сдобриха по страхотен начин - и той се успокои. Sparkling Heart

Аби беше щастлив със Суна и със семейство Корхан, но появата на Чичек и манипулациите й пак му промиха мозъка - тя едва ли не му вноши нещата за Суна и Ферит, а също че Ферит има всичко, а Абидин винаги ще е в неговата сянка. Тази жена е зла - тя не обича сина си. Иска само отмъщение и кой знае какво още. Но Абидин не е такъв - аз вярвам, че обича Суна, но в момента и той е като обезумял - обзет от съмнения, гняв, омраза. Дано скоро се осъзнае - не искам моите Абсун да са разделени.Hands Pray

И според мен изобщо не е ясно коя реплика към кой кадър е така че няма смисъл от сега да има такова напрежение и мисли в черни краски.

Скрит текст:
Фрага е разпокъсан и естествено нищо не може да се разбере от него за съжаление Angry
Ферит не изглежда да е хванат на местопрестъплението.  Thinking  Той не е чак пък толкова нагъл ,че грам да не изглежда притеснен и даже леко засрамен ако със Суна са правили нещо.  Thinking Или пък най-много да се е стигнало до целувка  и преди Сейран даже да звънне на врата да са  се отдръпнали един от друг . Но много ,много силно се надявам изобщо нищо да не се е случило.  Hands Pray  А Суна изобщо при Ферит ли е или по същото време когато Сейран намира Ферит ,тя да е с Абидин .  Thinking

Така е Ени ! Благодаря ти за интересните коментари - винаги те чета с удоволствие Hug

# 208
Феро е невинен до доказване на противното 🤣 Чак ми е смешно, че аз трябва да го защитавам 😃 Но си мисля, че ни подвеждат и с този фраг, както и някои други в Х го мислят. Много е евтино, направо безобразно евтин трик, но понеже токова си могат, ще се въртим в едни и същи кръгове…
Рени, аз бях убедена, че фрагът за злополучния 89 епизд е манипулативен и си играят с нас. Оказа се, че си е баш така, както го видяхме. Сега приемам, че този фраг отразява това, което ще видим, та дано пак сгреша.
Ако от продукцията си играят с мен на обратна психология, аз също ще го карам на техния принцип.

# 209
  • София
Фрага има само 730 харесвания в официалния акаунт в Х. Наистина не знам на какво се надяват с това, което показват. Унищожиха тотално единия главен герой или поне така искат да изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт