Отговори
# 330
Благодаря, Мистери. И да сте го писали в темата, съм пропуснала, а другаде не чета. Серенай едва ли насила е била параван.

# 331
Може да си купиш награди, имидж, лайкове и роли, може да си хвален от "журналисти" и "продуценти", но ще бъдеш забравен също толкова лесно. Зрителите виждат, а хората от гилдията ценят. Афра и Мерт ни вълнуват с играта си, карат ни да обичаме, да се радваме и да страдаме заради образите, на които дават живот. Това е причината да са толкова обичани. Това означава, че наистина си актьор, че си артист.🧿🤍🧿
Не съм гледала повечето от споменатите актьори, не защитавам никого от тях, но и не ми струва редно и всички да бъдат съдени, че ги представлява дадена агенция. Но е много тъжно, че такива неща наистина се случват.
MysteryG, аз също благодаря за информацията.

# 332
Това била снимка от сета на АфРам 🤔.
Духът на Ферит ли виждам 🤣🤣 да се възнася..
Извинете ме, но до истерия ме докараха 🤦‍♀️🤦‍♀️

# 333
Диче, излиза от комата 🤣🤣

# 334

А дано, ама надали. 😂

# 335
Аййй 🤣🤣🤣...Вярно бе...А аз не се сетих 🤣☹️🤣

# 336
Не знам за мениджърските неволи на турските артисти,не ме и вълнуват да си призная честно.Това обаче ме накара да се замисля за друго.Как ли Гюнгер гледа сега на резила на колегите си от Ялъто?Смешно ли му е или е бесен,че съсипаха труда му?Не зная какви са били "разногласията" му с продуцента за да напусне продукцията,дано сега е в по-добра компания и има по-големи възможности за реализация.Жалко за Мерт и Афра.Не знам какво са си мислели техните мениджъри когато са се съгласили на 3-ти сезон особено след натвореното във втори.Направиха им "мечешка" услуга.Позволиха да сринат образите им до дъното особено образа на Ферит.След 89-та серия прочетох един коментар на някакъв турски фен,че повече нищо нямало да си купи от това което рекламирал Мерт.Добре,че не всички разсъждават по този начин.Въпреки всичко е доста неприятно.Страшно неприятно е  когато си "обожаван" от хиляди фенове,само заради някаква си перверзна хрумка на псевдосценарист, за 2 минути да те "намразят" защото си на "първа линия",а не скрит зад камери и лаптопи.

# 337
Мими, Гюнтер не знам дали се смее, но и той дейно участва в съсипването на красивата идея, която разви в първи сезон. Втори сезон ни даде също много разочарования, за щастие не толкова тежки и отчайващи като тези в последните серии, но ...
А тези "фенове", както и т.нар. сола, аз не ги разбирам и никога няма да ги разбера. Трябва да се прави разлика между актьор и герой. Да неминуемо двете са свързани и няма как да не се влияеш. И тук колко пъти писахме, че много от постъпките на Ферит ги прощаваме, защото Мерт го играе. Но стига де ...

# 338
Да не се е съгласявал,не всичко е пари.Той във фрага я изяде Суна.Дори с Афра чак толкова горещо мляскане е нямало.Харесвам го Мерт като актьор,но не мога да се съглася,че не е можел да реагира и да се възпротиви.Какво ще му направят,та той е главен актьор,ще го махнат?Да бе да,просто явно на него не му пука.

# 339
Естакадата ше се срути! 👀 Сигурно заради Берил и Ерсин са там! 🤣🤣🤣

https://www.instagram.com/stories/gozdekansu/3541151958928968670 … wcTN0d2pnY3B5dw==

# 340
Милена, аз не мога да се съглася. Нямам за цел въобще да те разубеждавам, но за мен актьорът играе това, което се изисква от него и което сценаристите - добри или малоумни, са написали. Ако това е някаква основна линия, в която ще водят сериала, как си представяш, че един актьор, дори и това да е Мерт или Афра, може да каже - няма да го играя това. Нашият сериал се пише в движение и това не е тайна, спомнете си първите интервюта, в които Афра и Мерт казаха, че нямат идея какво ще се случи, защото бързо всичко може да се промени. Сигурна съм, че Мерт и Афра искат развитието на сюжета да е различно, за мен поведението им ясно го показва и то от началото на целия сезон. Някой от нас дали си е представял, че ще създадат този ужас в началото на сезона. Аз поне не съм, надскочиха и най-страшните ми кошмари.

# 341
Според мен Афра и Мерт  спечелиха само позитиви от тези си роли. Дизито ги направи звезди , вдигнаха си хонорарите , обичани са , какво повече от това. Това е целта на всеки актьор. Колкото по-дълъг е сериала , толкова по-добре за тях. Няма гаранция, че бъдещите им проекти  ще навъртят повече от 5-6 епизода. Тогава ще бъде драмата , да не си останат само с тези добри роли. И няма защо да ги ожалваме , какво им пишели , какво играели. Насила нищо не става. Нима няма актьори , които напускат сериалите си  - има. Щом стоят там , значи ги устройва.Не само ще целуват  ами и други неща ще правят , щом са се съгласили. Такава е професията им  и щом я практикуват , значи им харесва.

ПП:  Да ги гледаме сега, че не се знае после колко време няма да са на екран. Може да почиват , може да не харесат проекти ит.н.

# 342
Родата на Мерт се отчита добре

# 343
Iv32 Аз определено нарекох сезон 2 "Отмъщението на сценариста".Особено ситуацията с неизвестната болест на Сейран.Такъв "капан" им устрои,че не знам просто какво да кажа.Може и да е знаел кой ще продължи сезон 3 и имайки предвид некадърността на колегите си направо ги направи за смях.Аз,още като прочетох,че тази Бонче ще е сценариста,кои и колко филми е правила и колко са били успешни,оставих всяка надежда за добър 3-ти сезон,но те направо надминаха и най-смелите ми очаквания.

# 344
В това поне наистина успяха. Мисля, че всички ще се съгласим.😂

Общи условия

Активация на акаунт