Отговори
# 180
Представяте ли си във финалната серия Ферит да се събуди от комата и да се окаже, че целия трети сезон е бил само в главата му.🤪
Тава ще е  най-хубавото, защото сезона е трагедия.

# 181
Представяте ли си във финалната серия Ферит да се събуди от комата и да се окаже, че целия трети сезон е бил само в главата му.🤪
Постоянно 🤣🤣🤣

Аз очаквах докъм 10-та серия да е излязъл от комата и после се отказах от тази теория. Ако обаче наистина чак на финала излезе ще се шокирам. 😃

# 182
Сега остава да влезе новия герой,дето ще направи нещо немислимо на някой от конака и ооооо кой да е той?Няма кой друг да е,Сейран...Пепел ми на мислите,на клавиатурата,какво да е това немислимото,освен да я изнасили..
Тя досега претърпя всичко,само това не е.
Аз не вярвам в комата,17 серии са това,всичко си е реално,измислено от ши@аните сценаристи и шантавата бабка Гюлсерен.

# 183
Отраженията на героите в огледалата означава тъмната им страна. Отражения в огледала сме виждали на повечето герои.

# 184
Добър вечер  Heart !
Мистери мерси за новата ни тема  Kissing Heart  Flowers Rose!  Дано да я изпълним с хубави коментари от реала и с надявам се също горе долу приятни коментари за сериала !  Simple Smile  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  
Фрага е разпокъсан и естествено нищо не може да се разбере от него за съжаление Angry
Ферит не изглежда да е хванат на местопрестъплението.  Thinking  Той не е чак пък толкова нагъл ,че грам да не изглежда притеснен и даже леко засрамен ако със Суна са правили нещо.  Thinking Или пък най-много да се е стигнало до целувка  и преди Сейран даже да звънне на врата да са  се отдръпнали един от друг . Но много ,много силно се надявам изобщо нищо да не се е случило.  Hands Pray  А Суна изобщо при Ферит ли е или по същото време когато Сейран намира Ферит ,тя да е с Абидин .  Thinking
При Ферит и Суна нищо не е ясно ясно ли е ,ноооооооо Аби май до края на серита ще си заеме мястото до мама .Е така ще бъде честно ако всички си разкрият картите и си разкрият истинските мотиви .
А Ифката пак ще налазва Орхан ама той дали ще се поддаде е интересно.  Thinking Дано да не прецака и този шанс който му даде Гюлгюн.   Hands Pray
Ферит обаче яко навлиза в депресантския си период-брада ,рошава коса и черни дрехи .Миналите пъти тези му състояния бяха горе долу кратки и после се случваше нещо което да го отрезви.Да видим този път колко ще продължи и какво ще го изкара от състоянието му.  Thinking
Може би търсенето на отговора на въпроса къде е Сейран ще бъде това  което ще го отрезви.  Thinking

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 01:22 от Eny87

# 185
И аз мисля така, Милена, само не е изнасилвана. Но мъж или жена е новият герой. Ако е мъж, то той може да има пръст в изчезването на Сейран. Интересно, щом Ферит не се интересува вече от нея, как е разбрал, че е изчезнала?

Май наистина Айшен е чула, че нещо е станало между Суна и Ферит. Ще каже на Аби и ето го развода.

# 186
Аз си мисля, че ако влиза някой нов, то този път Суна ще го отнесе. Поне ми се струва логично с оглед на думите на Чичек, че ще направи така че Суна да е до Аби, ако той наистина го иска. С развитието на нейния образ и настроенията на феновете това би било най-приемливо и дори одобрено. Не изключвам обаче и Аби да го отнесе, защото продукцията иска да ни е гадно постоянно. А Чичек ще е съсипана, ако навреди на сина си, който някак чак сега откри, но това са подробности. А и Суна ще се побърка.
П.С.: Пуснах пак фрага с превода, който Bell сподели, и не знам дали ми се струва, но сякаш чувам повече реплики между Суна и Аби, а не между Суна и Сейран или Суна и Ферит. А може и да си го внушавам, за да ми стане по-добре. Не знам вече ... 🤣

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 00:14 от Iv32

# 187
Благодаря, Бел! Това е друго нещо! Simple Smile
Ужасен фраг! Какво си пожелавах, какво се случва. Ни гузни, ни чистилище, ни адски огньове могат да достигнат нашите дебелокожи гълъбчета. Единият със свободни мисли, а другият на път да си ги освободи и да се вземат. А за разкош Сейран виновна за цялата ситуация. А според Мими и Абидин.
Хич не ми се искаше Сейран да ги прекъсва, ама завалийката от къде да знае за бурните страсти, разиграващи се зад заключената врата.
Ферит пак е получил любовта на дядо си, така че за какво му е любовта на Сейран?!
Вече не искам СейФер! Искам само Сейран да е силна и да може да живее без Ферит. Направиха я на шест без десет, значи!
P.S. Не искам да е бременна! До последно се чудех, но вече съм категорична.

# 188
Да ме извините, но тази кома вече ми идва в повече. То трети сезон се преполови , вие за кома си мислите. Те тези персонажи ги е измислил Ферит в главата се. Някак си  много е нереално, ако е е кома. Всичко идва от нескопосания сценарии и непоследователните събития с героите в сериала.

# 189
Хайде и аз да се изкажа за фрага - според мен опитват да ни заблудят и не всичко е както изглежда! Мисля си, че нищо не е имало между Суна и Ферит - ако е имало е било само целувка. Не вярвам да са стигнали по-далеч, но си мисля че може и това да не е било реално, а в нечии мисли - примерно в главата на Абидин! Ето, че във фрага я пита къде и с кого е била - а Суна го пита той как мисли - а Абидин казва, че през главата му минават различни мисли! Абидин от няколко епизода насам не е на себе си - непрекъснато подозира Суна и Ферит - още откакто се присети за целувката им от сезон 1, която беше преди години и която се случи преди още тяхната връзка да започне! Суна все му повтаряше, че няма нищо между нея и Ферит - но Аби продължи, вследствие на което тя каза, че ако продължава с неговите съмнения накрая тя ще свърши в психиатрична клиника - също така му каза, че този път няма да му прости. Може би затова иска да се разделят и няма общо с Ферит. Thinking Освен това не сме сигурни тези думи дето казва Суна във фрага реално на Ферит ли ги казва или пък на Абидин. Това че върви след него може да е за съвсем друго нещо - примерно заради ипотеката. Или ако ги казва на Ферит може да е заради това с конака и че това ги е разделило от Абидин и Сейран и затова вече нищо няма да е същото. Може изобщо да не е свързано с къщата и финалната сцена. Thinking Разговора между сестрите - ами Суна може да пита Сейран за вина - относно поведението на Ферит - защо той страни от нея или нещо от сорта - понеже Сейран му беше бясна преди това. Надявам се, че изобщо няма да съберат Суна и Ферит и това е просто заблуда! Hands Pray

Но какво точно чува или вижда Айшен - дали е свързано с тях или пък ще види Ифакат и Орхан? И тези няма да се оправят. А майката на Аби му казва, че ако иска Суна - ще бъде с него - ами може тя да е снимала какво е станало и да го изясни - ако са следили Суна - дано да е нямало нищо. Hands Pray

Относно Суна - тук много хора я смятат за златотърсачка, но тя не е такава. Не мога да повярвам, че още не сте го разбрали. Суна се влюби именно в Абидин - бедния и обикновен шофьор, който нямаше пари. И въпреки думите на Фи, Суна не се отказа от Аби заради Ифакат - напротив Суна избяга с Абидин - но я омъжиха на сила след това. Аби беше този, който й обърна гръб - не пожела да я изслуша за това как е станало и я загуби, за което съжаляваше. Тя затова се омъжи за Кая, в опит да се спаси от баща си - но видяхме, че не обичаше Кая. Суна не се интересува и от Ферит - поне до този момент не. Това в сезон 2 с врачката си беше чисто и просто промиване на мозъка на Суна, която е податлива и в критични моменти - просто не мисли. Но да иска Ферит и Имението и богатството - не мисля. Ако беше така щеше да остане с Кая, но тя се разведе и се омъжи за любовта на живота си - Абидин! И забележете - от началото на сезон 3 Суна не искаше въобще да казва на Аби, че е Корхан именно за да не пострада той и за да не им се налага пак да се връщат в това имение. Тя каза, че е щастлива когато са сами - не искаше да се връща в Имението. Но се върна, защото Абидин я накара - и проблемите им започнаха! Уж искала богатства, но Суна и Аби живеят в най-малката стая - не парадират с нищо. Ако Суна не беше подписала за ипотеката и не беше помогнала на Ферит щяхте да я обвините, че иска имението за себе си - сега като подписа пък искала Ферит - ами аз не мисля така - искаше да помогне, но си сложи примка на шията, защото това породи грешни мисли в главата на Абидин - пак заради майка му и той започна да се държи грубо и да я подозира. Та може сега тя затова да е обидена и да иска да се разделят, но се надявам това да не се случи. Надявам се, че Абидин и Суна ще се съберат отново - както и Сейран и Ферит. Hands PrayHands PrayHands PrayHands Pray

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 00:20 от Roxis

# 190
  • София
Фрага е много объркан, изобщо не е ясно кои реплики към кой са, нито е ясно какво чува Айшен.
Няма да се напрягам повече, там на еднорога и както една девойка в Х писа - ще покажат още един тон глупости и за една серия великата Гюлса ще ги излекува, че да ги видим щастливо женени с деца за 10 минути.

# 191
Хайде и аз да се изкажа за фрага - според мен опитват да ни заблудят и не всичко е както изглежда! Мисля си, че нищо не е имало между Суна и Ферит - ако е имало е било само целувка. Не вярвам да са стигнали по-далеч, но си мисля че може и това да не е било реално, а в нечии мисли - примерно в главата на Абидин! Ето, че във фрага я пита къде и с кого е била - а Суна го пита той как мисли - а Абидин казва, че през главата му минават различни мисли! Абидин от няколко епизода насам не е на себе си - непрекъснато подозира Суна и Ферит - още откакто се присети за целувката им от сезон 1, която беше преди години и която се случи преди още тяхната връзка да започне! Суна все му повтаряше, че няма нищо между нея и Ферит - но Аби продължи, вследствие на което тя каза, че ако продължава с неговите съмнения накрая тя ще свърши в психиатрична клиника - също така му каза, че този път няма да му прости. Може би затова иска да се разделят и няма общо с Ферит. Thinking Освен това не сме сигурни тези думи дето казва Суна във фрага реално на Ферит ли ги казва или пък на Абидин. Това че върви след него може да е за съвсем друго нещо - примерно заради ипотеката. Или ако ги казва на Ферит може да е заради това с конака и че това ги е разделило от Абидин и Сейран и затова вече нищо няма да е същото. Може изобщо да не е свързано с къщата и финалната сцена. Thinking Разговора между сестрите - ами Суна може да пита Сейран за вина - относно поведението на Ферит - защо той страни от нея или нещо от сорта - понеже Сейран му беше бясна преди това. Надявам се, че изобщо няма да съберат Суна и Ферит и това е просто заблуда! Hands Pray

Но какво точно чува или вижда Айшен - дали е свързано с тях или пък ще види Ифакат и Орхан? И тези няма да се оправят. А майката на Аби му казва, че ако иска Суна - ще бъде с него - ами може тя да е снимала какво е станало и да го изясни - ако са следили Суна - дано да е нямало нищо. Hands Muscle

Относно Суна - тук много хора я смятат за златотърсачка, но тя не е такава. Не мога да повярвам, че още не сте го разбрали. Суна се влюби именно в Абидин - бедния и обикновен шофьор, който нямаше пари. И въпреки думите на Фи, Суна не се отказа от Аби заради Ифакат - напротив Суна избяга с Абидин - но я омъжиха на сила след това. Аби беше този, който й обърна гръб - не пожела да я изслуша за това как е станало и я загуби, за което съжаляваше. Тя затова се омъжи за Кая, в опит да се спаси от баща си - но видяхме, че не обичаше Кая. Суна не се интересува и от Ферит - поне до този момент не. Това в сезон 2 с врачката си беше чисто и просто промиване на мозъка на Суна, която е податлива и в критични моменти - просто не мисли. Но да иска Ферит и Имението и богатството - не мисля. Ако беше така щеше да остане с Кая, но тя се разведе и се омъжи за любовта на живота си - Абидин! И забележете - от началото на сезон 3 Суна не искаше въобще да казва на Аби, че е Корхан именно за да не пострада той и за да не им се налага пак да се връщат в това имение. Тя каза, че е щастлива когато са сами - не искаше да се връща в Имението. Но се върна, защото Абидин я накара - и проблемите им започнаха! Уж искала богатства, но Суна и Аби живеят в най-малката стая - не парадират с нищо. Ако Суна не беше подписала за ипотеката и не беше помогнала на Ферит щяхте да я обвините, че иска имението за себе си - сега като подписа пък искала Ферит - ами аз не мисля така - искаше да помогне, но си сложи примка на шията, защото това породи грешни мисли в главата на Абидин - пак заради майка му и той започна да се държи грубо и да я подозира. Та може сега тя затова да е обидена и да иска да се разделят, но се надявам това да не се случи. Надявам се, че Абидин и Суна ще се съберат отново - както и Сейран и Ферит. Hands PrayHands PrayHands Pray

.

# 192
всъщност, Чичек знае за Аби отдавна. Сега явно е решила да отмъщава, защото сега е подходящия момент. Корханите са слаби и бедни. Чичото на Аби й се обади след "освобождаването" на Кязъм (смешно е, Кязъм беше така вързан, че е дете можеше да се развърже).

ПП. А чичото как изведнъж се сети за Аби. Къде беше по-рано? Защо не се е погрижил за племенника си.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 00:29 от ani.zaiche

# 193
Дами,чета ви….пълна каша….като сценария😂😅😅
Какво е това “честита нова двойка”….Ферит е супер неадекватен,Суна е от тъпа по-тъпа,Абдин е като обсебен от зли духове…..направо ми е смешно вече😅
Аз пък се питам,защо Сейран е в кондиция само още…..
Най-вероятно продукцията иска да каже нещо,но го правят толкова зле,че само ни вбесяват….
Като всички дълги сериали жестоко се изчерпаха…
Дано 90 епизод да си заслужава,защото вече “неам нерви”

# 194
  • София
Афра е снимала до късно

https://x.com/ponyogiz/status/1876754420962058584?t=8GMm3qlh81ZK0W-drtjrCA&s=19

С якето на Мерт ли е, или просто е същата марка

Общи условия

Активация на акаунт