Отговори
# 255
А какво показаха при арабите Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз мисля, че фрага беше направен нарочно и изобщо не го включвам в картината. Снощи проверявах облеклото на Суна в бара и по начина, по който е показано тръгването на Сейран и пристигането й спрямо другото действие, трябва или да са го направили за две минути едва ли не (че й са се облекли набързо), или нищо да няма.

А и как толкова бързо ще се облекат

# 256
Да ти кажа, като нищо са си омачкали чаршафите!!!
Помислих си го снощи, когато се повдигна въпросът за обеците и жилетката, но не исках да го пиша, че аз позиви получавам и от целувките. Ние не знаем колко време след тях Сейран пристига в къщата, така че може и въобще да не е успяла да ги прекъсне. Това, че във фрага ни ги дават паралелно, не означава, че действията протичат по едно и също време. Във фрага за епизод 89 си видяхме гола Суна, така че...
P.S. В черния списък са ми и двамата до доказване на невинността им.

Това с голата Суна си беше точно за фрага направено, за да дразни хората. Не мисля че е било нещо повече от целувки
Дано си права, Анабел. Аз обаче започвам психически да се подготвям за бременна Суна. С тия сценаристи и думите дето й вкарваха в устата как ще ражда наследниците на Халис...
Иначе на мен и целувките им са ми достатъчни, за да са в немилост во веки веков.

# 257
Може би трябва да направим нещо като следствен експеримент дали може за две минути със и без жилетки, като помолим някой комшия да звънне на вратата в определен момент.Laughing

# 258
Честно да си призная,това ,което се случи между Ферит и Суна/целувка  ли е,кекс ли е,вече не ми пука/,да,отвратително е.Но повече ми въздейства арогантното му,пренебрежително и унизително отношение към Сейран преди и след случката/поне във фрага такова показват,след дивангейт/.Без да оправдавам,но мъж,пиян,гневен, пред жена,която му гали егото,да кажа,че не ме изненадва.Другото ми е по-отвратително +плюс липсата на срам.Та все ми е тая дали са се взели или не,дали Суна ще ражда или не.Съпоставката с Ифа и Орхан не е случайна,да видим как ще развият тезата крушата не пада по-далеч от дървото.Евала та Мерт,брилянтен,накара ме истински да презирам Феро

# 259
Сценаристите само това не бяха омазали в образа на Ферит, ама сега остава да го изкарат, че свършва за 2 минути и вече може да го гръмнат, че да му свършат мъките. 😄

# 260
Един анализ е много хубав,когато отговаря на собствените ти очаквания и мисли….Моя натюрел не понася действията на Суна….Замислих се,ако аз съм на нейно място как бих постъпила…..и определено в почти всичките й действия ще постъпя по друг начин.в последната ситуация бих казала на Ферит,че ще помогна,но условието е и Абидин да знае и заедно да решават…..иначе няма сделка.Така ще помогна,ще постъпя разумно и няма да предам най-близкия си човек.Да,тя може да има добри намерения,но е глупава…Факт!Такава й е ролята🤷♀

# 261
Може би трябва да направим нещо като следствен експеримент дали може за две минути със и без жилетки, като помолим някой комшия да звънне на вратата в определен момент.Laughing
Милна,то това ,ако го направим сме за групов сеанс.Дивана няма го споменавам,че е вече мръсна дума.

# 262
Не знам Суна с жилетка ли е, с поло ли е или и с двете, но е цялата в бяло, което все пак символизира невинност.

# 263
Сценаристите само това не бяха омазали в образа на Ферит, ама сега остава да го изкарат, че свършва за 2 минути и вече може да го гръмнат, че да му свършат мъките. 😄
JoyJoyJoy
Абе Лилия, как ти ги ражда главата такива?! Седя с телефон в ръка и се хиля като зелка. Хората ме гледат странно!
Извън шегата, ние не знаем с колко време са разполагали Суна и Ферит. Аз това се опитах да обясня, но явно не съм успяла. Те може вече да са били на диванчето, когато Аби се качва при Сейран да каже за липсващата му жена. Реално тя може да пристига в къщата, когато гълъбчетата са се изконсумирали и вече са се облекли. Няма как да разберем с колко време е разполагал Феро, за да се проявавя като любовник.
За мен успоредното излъчване на сцената със Суна и Ферит и пристигащата Сейран далеч не означава, че и действията протичат едновременно.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 16:41 от Fi79

# 264
Момичета, ама наистина ли вярвате в това, че Ферит е правил кекс със Суна 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Категорично отказвам да повярвам в това, колкото и мръсен да го направиха Ферит в 89 🤕. То аз и целувки не приемам, затова не вярвам да ги е имало.

# 265
Плача уж на твойто рамо
и една целувка само,
а съм вече без жилетка
За сестра ми чудна гледка

# 266

Уж беше много пиян, как да стане за две минути 😂

# 267
Хахаха,чета Ви и се превивам от смях
Луди,луди ни направиха с този сериал
Поне да си казват кой с кого е спал,че се пощурихме с тяхните недомислици
Аз смятам,че Ферит е много сърдит на Сейран и то не от сега
Не му е минало още от началото на сезона
Обаче да стигне чак до дивана със свояйчницата?!?
Дали да вярвам на Дичката?
С две ръце подкрепям,Дичка!!

# 268
Ти ми бръкна във душата
и припомни ми вината,
че Сейран избрах тогаз
Ще се реванширам аз

# 269
Момичета, ама наистина ли вярвате в това, че Ферит е правил кекс със Суна 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Категорично отказвам да повярвам в това, колкото и мръсен да го направиха Ферит в 89 🤕. То аз и целувки не приемам, затова не вярвам да ги е имало.
Диче, аз също не приемам целувки, какво остава до друго, но няма да остана изненадана, ако ни сервират бременна Суна с отрочето на Ферит. Нямам доверие на сценаристите, а и технически имам как да се е случило.
Силно съм притеснена от разговора между Суна и Ферит в кухнята, когато Айшен ги чу. Тя беше шокирана и в същото време доволна от това, което чу. Знаем, че двете със Суна се мразят, така че тази реакция беше на жена, научила пикантен компромат за съперницата си.
Оф, бе, омерзена съм от случилото се!

Общи условия

Активация на акаунт