Отговори
# 540
Тази смучка трябва да е от Ферит, едва ли е  от Ерсин, още по-малко Аби.
А пък Аби да знае, че изнасилват Ифа е дъно голямо за него.

# 541
А защо Аби е толкова ядосан на Ифакат? Защото помогна Суна да бъде женена за Сафет и Кая ли? Той показваше неприязън към нея. Какво още може да му е направила?

# 542
Eeee вие пък изанислване ,малеее. Не вярвам чак до там да стигнат. Аз пък си мисля ,че това е умишлено по гушата на Суна. Да си мислим ние какво е. Така че имаме време до утре да хвърляме боб. За мен най-много да е имало целувка,което изобщо не е малко. Но не и кекс между Ферит и Суна. Иначе не знам с каква наглост ще лежи до Сейро в леглото.

Ох сега ми стана смешно с тая смучка на Суна/Берил. Нашите колко пъти ходиха така хахахах. Няма да забравя Мерт в 21ви епизод ли беше ,направо да ти извади очите.

# 543
Ще видим как ще замажат положението,но може и това,което каза Ферит да не е отговора на въпроса на Суна.Може да е казано по друг повод и в друга сцена.Ако е така,ще ми е интересно какво и отговаря.

# 544
Абидин знае много неща в имението, не вярвам да е толкова озлобен към Ифакат само заради Кая.

# 545
Момичета, не се връзвайте на фрага и глупостите на сценаристите. Те удариха дъното и сега се чудят какво да измислят.
Пълни глупости отвсякъде. На каква дрога са тези хора. Ужас след ужас пишат.

# 546
Според мен, Сейран говори за Суна. Че обвинява Сейран за всичко, майка си обвинява, че ще се развежда трети път... Може и да греша де.

# 547
Афрам/ Сейфер - кой каквото си хареса Simple Smile
Друго не ми се коментира, наистина ми откраднаха магията на този сериал, вече не мога да се зарадвам на нищо. Даже и в момента гледам сцените на Сейфер и не ми трепери сърцето като преди  Sad

# 548
Ферит в стаята на Суна ли е, като й казва, че никога няма да разберат?
Гледам снимките от поста на Надя, човекът си държи ръцете.

# 549
Аз все пак ще изчакам епизода, преди да раздавам правосъдие!
Рени, права си относно Ифакат!
На мен това издевателство над нея ми дойде в повече 🤕.

# 550
Не не нещо не е наред. Този Ферит не е нашият Ферит. И аз ще съм пред екрана утре, но със свито сърце.

# 551
За смучката да кажа.Нали съм се ококорила за детайли.Суна беше с поло.Тая смучка, за да се появи там значи полото е било свалено.За сега имаме смучка и липса на обеци.Подозренията ми за кекс се засилват.Но и може нарочно да не стане ясно в епизода.Дано греша.

# 552
На кадрите в поста на Надя, Ферит не я прегръща докато тя го целува. Струва ми се, че е студен и дистанциран. Много е гузан. Когато отиват при Чичек не се вижда радост в очите му, че е прав, че проблема ще се реши, че са победители.

# 553
За смучката да кажа.Нали съм се ококорила за детайли.Суна беше с поло.Тая смучка, за да се появи там значи полото е било свалено.За сега имаме смучка и липса на обеци.Подозренията ми за кекс се засилват.Но и може нарочно да не стане ясно в епизода.Дано греша.

Е може би е заради фрага,нали там беше гола и просто са забравили да я прикрият с грим, не мисля че са правили нещо при положение че се видя как когото Сейран отиде те бяха на втората целувка

# 554
Според мен, Сейран говори за Суна. Че обвинява Сейран за всичко, майка си обвинява, че ще се развежда трети път... Може и да греша де.

Има логика, особено когато Сейран казва- "...обвинява мен, майка ми..."
Ферит немалко пъти казваше в последните серии, че ще полудее, така че, очакваме включване и от него.

Общи условия

Активация на акаунт