Отговори
# 525
А Суна да не би да си е повярвала (ако всичко е нейна фантазия)?

В Х настана оживление...

А ако двамата правят театър, за да ският какво са натворили? Но сигурно Суна нямаше да казва тия думи и да нахлува така при Сейран.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 21:16 от ani.zaiche

# 526
  • София
Изнасилват Ифакат ли??? Това е ужасно...
Суна има нещо на врата, но ми изглежда охлузено, нали се дърпаха нещо с Абидин, не знам.

# 527
  • Яко в Матрицата...
Да уточним едно нещо - дори и да няма целувка, кекс и прочие, самият факт, че Суна е била насаме с чужд мъж, а не със съпруга си, е неприемлив дори и в западното общество, какво остава за Турция. Няма значение, че това е Ферит. По това време на деня тя трябва да е в дома си.

# 528
уау,Суна смучка ли има на врата?
Има,и още как.Това състояние на Суна няма да е само от целувка.
Момичета,благодаря за фрага и думичките.

# 529
Ферит си е сложил пак пръстена. 😁
Ох ,гърбът й е страхотен.

# 530
Суна с какво право нахлува в стаята на сестра си без да почука. Дали не е тръгнала да й каже за вечерта и да и иска и на нея сметка, защо Ферит е избрал нея, а не Суна. Тази е пред сериозно заболяване. След толкова години и премеждия, сега се сетила да пита защо не е омъжена за Ферит. Овършя толкова мъже, но не се кротна.

# 531
Добра вечер, момичета Simple Smile
Ферит наистина стои като момченцето в онази картина на Иля Репин - "Опять двойка". Grinning Което все пак е добре, макар че мисли "след това". Суна е агресирала. Лошооо...
По повод предателството се сещам за един психологически експеримент за ролята на властта по време на хипноза на пациент. Хипнотизаторът издава различни команди, които хипнотизираният изпълнява автоматично. Когато обаче заповядва да отвори портмонето му и да вземе парите от там, хипнотизираният се съпротивлява, не изпълнява командата. Изводът от този експеримент е, че дори в безсъзнателно състояние човек, който има някакви базови ценности (в случая библейската заповед "Не кради!") не се подчинява на ничия заповед и не действа  под ничия зависимост - нито вътрешна, нито външна.
ПП Извинявам се. Картината е на Ф. Решетников.
А новият герой ... Снощи ме гризеше съвестта, как го нарекох, ама тая вечер не съжалявам.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 21:48 от Katya_I

# 532
Суна всъщност дали не влиза в друга стая? Зад нея стените са сини, а в коридора пред стаята на СейФер стените май са бели. Сейран и Ферит са в леглото след разрешаването на случая с Чичек, сигурно, щом Ферит е с пръстена.

Сега пак погледнах една сцена, да сини са стените срещу вратата, стаята е на Сейран.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 21:31 от ani.zaiche

# 533
Момичета,напълно споделям мнението на Рени.Да,Ифакат е убийца,но за такива престъпления си има съд и затвор.За убийството на свекърва и още не знаем какво се е случвало там,но второто видяхме,че тя определено не мислеше да убива сестра си.Даже малко се получи като нещастен случай.Хапчетата,които даваше на Сейран ги изключвам,защото съгласете се,че това беше абсолютно несериозно.Ако и даваше обаче миша отрова,тогава щях да я смятам за рецидивист.Да,трябва да си получи заслуженото,но не по този начин.Ако един Абидин се "гаври" така с беззащитна жена,не мога да си представя как ще се държи със Суна.Направо си надмина Тарък и Сафет взети заедно.После,той не е по-малко "убиец" от Ифакат.Още помня епизода в който Кая му спаси живота и колко трудно преживя този инцидент,но на Абидин не му пукаше по кого стреля и кого убива.А Ферит горкия,той "застрелваше" само жените.

# 534
Момичета, радвам се на ентусиазма ви за новия фраг, но аз не мога да се присъединя.
На мен не ми се гледа как Ферит една вечер се мляска (за сега ще приема, че е било целувки, макар че има индикации за друго) с балдъзата, а на следващата със Сейран в леглото. Продължавам да не схващам идеята на сценаристи и режисьор.
Трябваше да съм забравила какво се е случило в предния епизод и в този трябва да съм във възторг от интимността на СейФер ли?! Аз, че съм жена на възраст, жена на възраст съм, че забравям всичко, забравям, ама... чак пък толкова. Поне един епизод да бяха прескочили, преди да събират ГГ.
Възмутена съм!
P.S.  Повредата само в моя телевизор ли е?

# 535
Никой не се радва на случващото се с Ифакат,но при мисълта,че можеше да е Сейран.......Това е реакция от облекчение ,може би
Пък и може да не е изнасилена,а само с разкъсани дрехи,за са ги опозорят/ох,надявам се/
И сега,като го пиша,осъзнавам,че няма да гледам отново

# 536
Фрага ми хареса в частта Серан и Ферит. Силно се надявам да нямаме целувка със Суна. Но ми се струва, че в стаята Ферит гледа много гузно пред Сейран. пък Суна от нагла по-нагла, дано Ферит не й е дал повод и затова тя да се държи така. Относно Аби и този образ развалиха, не разбрах защо направиха това на Ифош?

# 537
# 538
Това събиране на СейФер да не е в главата на Суна, или тя от завист, че са я прекаснали, сега прекъсва конкуренцията.

Какво е казала Ифакат, че сега я наказват. Този новият как може да е пострадал от нея, че сега я напада? Дано нещо да е открил Халис и да се окаже, че Аби не е син на Чичек. Много ми се иска да са го използвали, за да отмъщават на Халис за нещо друго, щом е замесена Ифакат.

# 539
Ще ме прощават,ама тотално са изтрещели.Ифакат ,че заслужава да плати за  всичкото зло ,което е направила, заслужава, ама с изнасилване ли ,бе?!Какво е това!!!!
Ферит ходи като призрак вече. Пръстена е на ръката,тоест с Халис са се помирили и е в имението .Фактът ,че е в стаята на Сейран и в леглото до нея говори,че и гневът му е изчезнал.Дали безтегловното му състояние се дължи на това,че е осъзнал какви ги надроби и съжалявам или се е влошил още повече или и двете,ще разберем в епизода.Да държи ръцете си зад гърба докато го прегръща Сейран ,това ме натъжава и ядосва едновременно.Сейран като разбере един ден не ми се мисли какво ще изпита,добавяйки и връщане на лентата как се е държал след случката.
Суна започва да се превръща в сянка  на Ферит.Нещата май ще стигнат до обсебеност.Единственото,което според фрага ми дава успокоение е ,че Феро не изглежда заинтересован от нея.
При историята с Пелин и бебето Сейран каза на Ферит"трябваше да ми кажеш,щяхме да намерим решение".Да видим как Сейран ще научи.Тоя новия май ще е най-луд от всички.Абидин заора дъното.

Общи условия

Активация на акаунт