Отговори
# 510
  • Пловдив
Албенаа,:heart:Благодаря за фрага!

# 511
Зайче, съгласна съм, давайте да почваме нашия сценария Simple Smile
Този фраг не знам как да го коментирам.
От какъв зор пък Ифакат ще отвличат?
Много почнаха да ги разсъбличат тези герои Grinning Сейран много се е разбързала да забременява Grinning

# 512
Още не съм гледала фрага. Страх ме е. Кажете имало ли е целувка или кекс.

# 513
Зайче, кекс няма. За целувка май е имало, но не става много ясно. Явно утре ще разберем. Поне аз така разбрах нещата от фрага Simple Smile

# 514
Албена,благодаря за фрага
Ифа си получи наказанието,ама сега ще я правят жертва
Нашите си легнаха-Кога стана,как?
Явно ще се реабилитират за предната глупост
Суна така,или иначе трябва да изчезне от живота на Сейфер,та може да очакваме още гадости от нея,до пълното и побъркване
Ферит не знам как да коментирам,преди да съм видяла серията
Халис скъса документа за ипотека май,дето го подписаха Суна и Ферит
Да видим..

# 515
Албена, благодаря за фрага! Heart
Бел, може ли пак да ни уредиш и с буквички? Simple Smile

# 516

Рамо коремче ли има? Или така ми се струва? Добре го храни Афра Simple Smile Wink

# 517
Преводът е от фейсбук
РИБАРЧЕ  90 ЕП/2 ФРАГ

-Ако беше избрал мен вместо Сейран онзи ден, щеше ли да съжаляваш?
-Никога няма да разберем за това.
-Сестра ми ме обвинява за всичко.
-Той казва: "Развеждам се." Той казва: „Ти си виновен“. Тя ме обвинява, мамо...
-В деня, когато онзи разглезен Ферит каза: „Искам Сейран, не Суна”... Ако ме беше защитил тогава, щеше ли да ми се случи всичко това? Мисля си за това...
-Имаме всички записи и комуникации със старшата господарка.
-Ще видите, че тя си играе с вас.
-Г-н Халис, нека ви представя.
-Това е майка ми Чичек.
-Тяхната цел не е да унищожат, но целта им определено е отмъщение.
-След това око за око, зъб за зъб.
-Тогава да започваме.
-Това е Каран - твоят брат.
-какво ще ми направиш?
-Пусни ме!
-Ти заслужи това отдавна за всичко, което каза, Ифакат...
- Кой е следващият на опашката? Корханите!

# 518
  • Яко в Матрицата...
Какво му харесвате на фрага? Не ви ли стигна насилието в този сериал? Какво значение има коя жена е пострадала? Ифакат трябва да лежи в затвора, убила е човек, два пъти, а не да й се случва това 🤦🤦🤦

# 519
Суна доста нагло влиза в стаята на Сейран, а и сметка държи на майка си. Има нещо.

# 520
Ще се престраша и ще погледна, поне с едно око, какво са сътворили. Надявам се, ако е имало целувка да е една и после да има осъзнаване. Ако има втора, това вече говори за чувства. Много ми се иска Суна да си е представила целувките и кекса. А Ферит да е бил толкова пиян, че просто да не знае, че е бил заспал, а това е фантазия на Суна. След време да го разбере и да се успокои, както стана за 19 еп.

# 521
уау,Суна смучка ли има на врата?

# 522
В историята Суна е най-зле, по-зле от Ферит. В 91 ЕП. може да видим едно "откачане" от нейна страна. Ще тормози Ферит, като Султан (както се видя във фрага).

# 523
Сейран направо с ризката си го е взела.Толкова са хубави.Как стои пред нея като дете направило беля и му се карат.Много са хубави.Да имаш такава двойка и да ми даваш Диярии и Синановци и за капак Суна как се нарича това?Нали казаха,че още един герой ще влиза.Питам се дали няма да върнат Кая?Ще бъде супер.Извинявайте,може Берил и Ерсин да са двойка в живота,живи,здрави и щастливи да са,но Кайсун ми харесваха повече.

# 524
уау,Суна смучка ли има на врата?

Май да, но това може и на Берил да е и да няма нищо общо със сериала, макар че имат грим и е можело да го закрият

Общи условия

Активация на акаунт