Отговори
# 495
Не съм се отказала нито от Ферит, нито от Сейран, нито от Сейфер. Просто вече не ми се гледат глупости. От началото на сезона гледах само клипчета, после загледах пак епизодите и сега съжалявам за това. За утре още не съм решила дали да гледам или не. Има вероятност любопитството ми да надделее, но още не знам.
Защо ни е фраг? Вижте така колко по-добре ни е. Няма излишни нерви, няма емотикони и чудене. Колко по-добре си комуникираме Grinning Аз предлагам занапред така да остане. Без фрагове и емотикони Grinning

# 496
Няма нови идеи, но дано поне не развалят всички запомнящи се сцени, които ни крепят все още.

# 497
Здравейте!
Днес чак изгледах фрага,тези дни нещо съм понастинала и затова съм го пропуснала. Anguished
Често казано не видях умиращият от срам и виновност Ферит,а Суната пак иска развод...тъй и не си намери мъж.Но пък друго ме шокира ...Ефакатка ще изяде Орхан,бееееее...мале мила, и ако той и този път се потдаде ... Rolling EyesClose Интересно ми е какво  чу Айшен??? Също, какво видя Сейран, като влезна в стаята?
Ей това "прекарали нощта заедно" малко ме шокира....да видим... утре вечер, какви са ги снесли сценаристите.Thinking

# 498
Фрага утре преди серията,да няма време да ги оплюем.

# 499
Фрага,дами
https://x.com/startv/status/1877419757827137921?s=46

https://youtu.be/Twg_PylSJes?si=Y00BdKlkiUrZ8wSt

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:29 от Албенаа

# 500
Леле … кой сериал е това ..

# 501
Това вече е трейлър! Браво!

# 502
Чак ми стана мъчно за Ифакат,но пък Абидин направо си го намразих.В какво се превърна този човек?

# 503
# 504
Фрага изглежда интересен. Ако завърши подобаващо сериала и с логична история, ще си го причиня да гледам, в противен случай - НЕ. 😀

# 505
  • Пловдив
Неочаквана, но пък приятна изненада с този фраг.
 Суна гледа като отровена с гъби . Абидин вече не се трае, много противен образ. Явно отвлечената е Ифакат.
Аз със сигурност ще гледам епизода.

# 506
Ферит май е отишъл на гости при Сейран.Щом никога няма да разберат значи не са успели да разберат.Това ме обнадежди.

# 507
Надя, и на мен ми харесва как си пишем тук, що не вземем като Трифонова да си напишем наш сценарий с мноооооого СейФер.

# 508
С: Той ме обвинява за всичко, сестро, той обвинява майка ми.

Су: Онзи ден, когато разглезеният Ферит каза: "Искам това, не онова", се чудех дали всичко това щеше да ми се случи, ако ме беше защитил малко
.

# 509
Фрага ми хареса. Този път потърпевша е Ифа. Суна е много нагла, дано Сейран разбере що за сестра е. Те са си лика прилика с Абидин, не ценят близките си и ги прецакват , когато им изнася.
Ферит дали ще съжалява за издънката си.

Общи условия

Активация на акаунт