!
Ферит и Суна не са били цяла вечер заедно та чак и да са се кексили и да са осъмнали заедно.Сейран отиде по някое време и от там на сетне нищо не може да е станало повече.Най-много целувка да е имало ,но и това ще видим в епизода точна как е било и колко дълго е продължило и колко страстно е било.На една от по предните стрнички имаше нещо като спойлер в който се казва ,че щяло да излезне резюмето и точно нещо такова щяло да пише и да не му се вярва.Така че аз ще изчакам серията ,за да видя какво и как е станало.
Резултата е ясен какъв ще е -наранена и много обидена Сейран ,съжаляващ и търсещ прошка Ферит ,но за Суна не мога да предположа как ще се държи и какво ще направи.Явно тя ще види ,че с Абидин няма да я бъде работата ,защото той още от преди тя даже и да си помисли за евентуално съгрешаване с Ферит той вече я беше обвинил ,а и с това желание за отмъщение и връщане към майка му е горе долу ясно ,че сигурно ще има развод и тогава Суна дали пак няма да се присети ,за Ферит не е ясно.Но Ферит определено няма нито романтични чувства ,а страст към Суна хептен пък не изпитва..Тази сегашната целувка я съпоставям с онази от първи сезон.Тогава целувката беше пиянска и от някаква мимолетна нужда за близост , с тази сегашната нещата са същите.Дали е правилно ,не не е, но е човешко и простимо. Вече кекса е друга работа ,там прошката би била трудна ,така че се надявам сценаристите да не са преминали всички граници ,защото преминавайки ги може и да няма връщане на зад. Не трябва да забравяме и психическите проблеми на Ферит.Да виждаш мъртвия си брат не е симптом който може да бъде пренебрегнат ,не е за пренебрегване и че преди тия събития с целувката Ферит беше под силно физическо и психическо натоварване и като се има предвид и че си приказва с мъртвия си брат при едно съдебно дело един добър адвокат съвсем спокойно може да го оневини .Та така де Ферит е виновен ,но има смекчаващи вината му обстоятелства които трябва да се вземат предвид ,а и най вероятно след някоя друга серия пак той ще хукне да спасява я Сейран я някой друг от новия убавец та така че няма смисъл толкова тежко да го съдим щото след това така или иначе ще му простим ,та да не се морим безсмислено викам аз .

Но заедно с красотата има и много свежест, невинност и заразяващо добро настроение и много ,много позитивна енергия. 

...Днес четох доста в Х, което е непривично за мен, защото все още трудно се ориентирам там! Но имаше доста интересни анализи и коментари. Добре ми се отрази, защото явно не съм само аз луда, дето още вярвам във Ферит! Въпреки че многократно съм вадила лопатата, за да го кОпам! ДО УТРЕ ЩЕ Е ТАКА! После ще видя как ще я карам... Много ми е тъжно, защото вече почти никой не остана, който да вярва в Сейфер и Ферит, да търси обяснение, да търси варианти... Препоръчани теми