Отговори
# 480
  • София
Афра зад кадър на Based Istanbul

https://x.com/Gull_401/status/1877389997411545221

# 481
Добър вечер, момичета  Heart  !
Оф бе айде да идва утре вечер по бързо да го излъчват тоя епизод и да става ясно какво е станало.Резюмето и така и така може да се разбере  Thinking Ферит и Суна не са били цяла вечер заедно  та чак  и да са се кексили и да са осъмнали заедно.Сейран отиде по някое време и от там на сетне нищо не може да е станало повече.Най-много целувка да е имало ,но и това ще видим в епизода точна как е било и колко дълго е продължило и колко страстно  е било.На една от по предните стрнички имаше нещо като спойлер в който се казва ,че щяло да излезне резюмето и точно нещо такова щяло да пише и да не му се вярва.Така че аз ще изчакам серията ,за да видя какво и как е станало.
А да се говори ,че има любов и страст между Ферит и Суна емииииии малко ми е преувеличено на мен.Че те двамата до края на 89 епизод си гледаха един на друг като на брат и сестра и после изведнъж изкочи тая целувка което е твърде странно развитие на нещата ,ноооо след като сценаристите така искат ми нека да  е така.Дано в епизода да си поооправя свинщините от преди и да имат адекватно обяснение за нещата.
Ако е имало целувка и  кекс между Суна и Ферит и двамата са еднакво виновни. Тя е сестра ,той е любим и двамата си имат  отношения  свързани с дълбоки чувства със Сейран така че и двамата имат вина  От тук обаче идва и въпроса защо са постъпили така  ,каква е причината ,какво е довело до целувката и до кекса който не е сигурно ,че го е имало изобщо . Thinking  Резултата е ясен какъв ще е -наранена и много обидена Сейран ,съжаляващ и търсещ прошка Ферит ,но за Суна не мога да предположа как ще се държи и какво ще направи.Явно тя ще види ,че с Абидин няма да я бъде работата ,защото той още от преди тя даже и да си помисли за евентуално съгрешаване с Ферит той вече я беше обвинил ,а и с това желание за отмъщение и връщане към майка му е горе долу ясно ,че сигурно ще има развод и тогава Суна дали пак няма да се присети ,за Ферит не е ясно.Но Ферит определено няма нито романтични чувства ,а страст  към Суна хептен пък не изпитва..Тази сегашната целувка я съпоставям с онази от първи сезон.Тогава целувката беше пиянска и от някаква мимолетна нужда за близост , с тази сегашната нещата са същите.Дали е правилно ,не не  е, но е  човешко и простимо. Вече кекса  е друга работа ,там прошката би била трудна ,така че се надявам сценаристите да не са преминали всички граници ,защото преминавайки ги може и да няма връщане на зад. Не трябва да забравяме и психическите проблеми на Ферит.Да виждаш мъртвия си брат не е симптом който може да бъде пренебрегнат ,не е за пренебрегване и  че преди тия събития с целувката Ферит беше под силно физическо и психическо  натоварване  и като се има предвид и че си приказва с мъртвия си брат при едно съдебно дело един добър адвокат съвсем спокойно може да го оневини  .Та така де Ферит е виновен ,но има смекчаващи вината му обстоятелства които трябва да се вземат предвид ,а и най вероятно след някоя друга серия пак той ще хукне да спасява я Сейран я някой друг от новия убавец та така  че няма смисъл толкова тежко да го съдим щото след това така или иначе ще му простим ,та да не се морим безсмислено викам аз .Simple Smile
Аз чакам да дойде ето това време  и то ще дойде ,защото всичко друго са някакви изпитания  по пътя на СейФер     Heart  Heart    Heart

https://x.com/Nonoskr1/status/1876643917481009233

# 482
Охххх страхотна е ,Афито. Помните ли това 😘

https://x.com/gull_401/status/1877390792391536663?s=46

# 483
Прелестна е Афра 🌹, а момента, в който танцува 🫠❤️
Bell, може ли да забравим.🤍🧿

# 484
# 485
Много красива Афра  Heart Но заедно с красотата има и много свежест, невинност  и  заразяващо добро настроение и много ,много позитивна енергия.  Heart

# 486
Eny87, крада си това от теб, за да го повторя.
🌹🐑🤍🧿

# 487
  • София
Сладурана Heart

# 488
❤🔥❤🔥❤🔥

🤍🧿♾🧄🪬

# 489
  • София
Днес коментират в Х, че Гюлсерен също си чете коментарите в инстаграм и трие, каквото не й харесва. Една девойка сега писа, че чете и дългите коментари, защото я е блокирала, освен, че е изтрита.
Ама с много лабилна психика тези хора, тровят нервите на феновете и ако някой им каже нещо на въпреки го трият и блокират, тцтцтц.

# 490
Чета ви, чета озета, гледам постове, снимки и се питам "Арабите какво ще гледат" и пак започвам да се моля заради тях да е нямало целувка и др. Иначе голям шев и кройка ще има при тях, но откъде ще вземат кадри?

# 491
Чак ме учудват тези действия на Гюлсерен, аз съм с други впечатления от психиатрите. Тя е психиатър, не психолог, или?

# 492
Няма ли да има фраг днес? Не че ми се гледа, но мъничка надежда в мен го иска.

# 493
Зайче и аз това се чудя, как арабите ще разберат какъв мръсник е Ферит и защо Суна го преследва, като изрязаха Убавата сцена:stuck_out_tongue_closed_eyes:Stuck Out Tongue Closed Eyes...Днес четох доста в Х, което е непривично за мен, защото все още трудно се ориентирам там! Но имаше доста интересни анализи и коментари. Добре ми се отрази, защото явно не съм само аз луда, дето още вярвам във Ферит! Въпреки че многократно съм вадила лопатата, за да го кОпам! ДО УТРЕ ЩЕ Е ТАКА! После ще видя как ще я карам... Много ми е тъжно, защото вече почти никой не остана, който да вярва в Сейфер и Ферит, да търси обяснение, да търси варианти...
Момичета не се отказвайте от Ферит.... Моля Ви....Да видим епизода първо!

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:11 от Dichkata

# 494
Dichkata, има още една мъничка надежда у мен. ❤️ А за отказването - аз се отказвам само от образа на Ферит, който "сценаристите" създадоха в последния епизод, но от нашия Ферит никога.😘

Общи условия

Активация на акаунт