Понеже доста се изписа за Берил и участието й в програмата на Саба Тумер още преди да е излъчено - реших да пиша пак, за да ви нахвърлям отгоре отгоре това, което Берил каза. Не са я питали за последната сцена с Ферит, нито за целувката - тя не е говорила абсолютно нищо по този въпрос.
Изгледах цялото интервю с нея и не разбирам защо тогава някои хора я нападнаха без причина.
Берил отговори страхотно на всички въпроси - личи, че е много добра, земна и интелигентна
Който иска да го прочете - който не иска да го подмине, но моят съвет е да го прочетете, защото Берил казва интересни неща. 

https://x.com/i/status/1876021187756871990
Берил каза, че харесва целият актьорски състав на сериала, каза че всички са подбрани много добре и много се забавляват заедно, но че нейното щастие е двойно, защото именно тук тя е намерила съпруга си Ерсин!
Когато водещата й каза - "Намери съпруга си" , Берил се усмихна, засия от щастие и каза: "Да, намерих съпруга си, Слава Богу, наистина много съм щастлива". Берил каза също: "Чувствам се по-удобно, защото съпругът ми е с мен. Намирам за много приятно, забавно и безопасно да живея и работя с него" 
Попитаха Берил как тя и Ерсин са започнали връзката си - хареса ми, че тя не искаше да разкрива подробности за връзката им пред обществеността и пазеше личния им живот ♥️♥️ Каза че нещата между тях са станали постепенно и са стигнали един до друг без да го осъзнават! И нещо, което супер много ми хареса. Берил каза, че връзката й с Ерсин се основава на взаимно доверие и любов. Каза, че знае, че има някой зад гърба си, на когото да разчита. Ето част от думите й: "Връзка, в която има доверие и сигурност, е една от най-добрите връзки."

Имаше въпроси за това дали двамата със съпруга й четат заедно сценария или дали обсъждат или репетират някоя сцена. Берил каза, че го правят, че тя и Ерсин си помагат за сцените, обсъждат ги - но все пак и да не го провят те са заедно там - независимо дали като Берил и Ерсин или като Суна и Абидин! И това е много хубаво

Попитаха Берил какво обича да прави в свободното си време - тя каза, че обича да прекарва време със съпруга си и с котките им. Каза, че имат 2 котки! Каза, че не обича да ходи на шумни партита - предпочита да отиде на кино, на някои концерт, да се съберат с приятели, да сготви нещо, да прочете някоя книга!

Берил разказа за това как е започнала кариерата си и как докато е учила е играла в театрални пиеси в училище! Водещата я попита дали й се е случвало да отиде със своя приятелка на кастинг и да изберат приятелката й вместо нея - как би се почувствала тогава. Ще съжалява ли, че я е довела - Берил отговори, че не би съжалявала, а би се зарадвала. Според Берил - това е съдба и късмет. Когато нещо е за нея, то ще дойде. Каза също, че иска да напредне търпеливо.

Берил каза, че иска някой ден да напише свой сценарии и да седне на режисьорския стол - това я вълнува много! Каза също, че режисьорът ти казва как да снимаш сцената, какво трябва да правиш и т.н.

Попитаха Берил в колко страни е продаден сериала "Рибарче/ Златно момче" - тя отговори, че доколкото й е известно в 140 страни по света. Тогава водещата я попита дали взимат част от парите от продажби в чужбина в страните, в които се продават епизодите от сериала. Берил отговори и й каза: „Не, ние не вземаме нищо. - Не получаваме нищо от международните продажби на сериала.“
Водещата каза, че това е несправедливо и е редно да се обсъди този въпрос, защото актьорите също заслужават нещо - понеже дават всичко от себе си. 
Берил каза, че много се интересува от психология. Именно тогава водещата попита Берил за образа на Ферит и каква е болестта на Ферит, защото много хора се чудили. Берил каза: „Не е моя работа да отговарям на този въпрос. Няма да коментирам образа на Ферит, въпреки че всички герои от нашия сериал са ранени и се нуждаят от психологическа помощ“.
Берил заяви също, че тя се върти в своята кошница и опитва да разбере образа на Суна понякога. Каза, че има части в които не знае какво ще стане и не е съгласна със случващото се, включително и със Суна. 
Водещата я попита вярва ли в суеверия и такива неща - тогава Берил каза: "Ако Ерсин ме целуне по едната буза, ще кажа: целуни ме по другата буза, защото целувката по едната буза се губи за хората, които обичаме, така и Суна целува два пъти Абидин по бузата."
Каза, че не знае дали е така, но е чула нещо и затова го прави. Каза също, че не позволява да я целуват по очите.
Това е единствения момент, в който Берил говори за целувки - както ще се обедите няма нищо общо с целувката в края на епизод 89, тя не коментира нищо за това. Но някои фенове я сринаха със земята още преди интервюто й да излезе. Затова смятам, че е редно първо да изгледаме дадено нещо и после да го коментираме.
Още не мога да повярвам, че сценаристите са толкова луди, че да унищожат двете любими двойки на зрителите с един замах - и Сейфер и Абсун! Това е тотално безумие. Определено те първи имат нужда от психиатър, а после да пратят и героите. 
С какво пишещите тези неща се различават от уж омразната им Суна, дето изпускайки нервите си каза нещата за бременността на Сейран, които не мисли.
Суна в момента отново е сама - без любимия й Абидин да е до нея и да я подкрепя - без родителите и сестра й да са до нея. Всички я обвиниха заради ипотеката и тя пак изпадна в психологична дупка. В момента Суна също не е наред с главата и не мисли какво прави. В случая с целувката - надявам се да не е истинска, но ако е имало да са спрели до там и да са се отдръпнали преди Сейран да позвъни. За друго между тях изобщо не искам да мисля и не вярвам да е имало.
Това, което пише в резюмето може да е подвеждащо - не им е за пръв път да пускат гръмки резюмета, а в епизода да става друго - още имам спомен с трейлъра към 86-ти епизод за това, че Суна е бременна от Абидин - а после за 10 минути им попариха надеждите и се оказа, че не е така. В резюмето тогава също пишеше за бременността й и за това как това ще промени нещата и как ще реагира този и онзи - нищо от това не видяхме.