Отговори
# 465
Седя и се чудя - докъде може да стигне омразата и завистта при някои хора, че навсякъде да намесват Берил и Ерсин! Просто нямам думи. Сега пък и агенцията им. Нали знаете, че не всеки актьор в агенциите които споменавате има вина за глупостите на някои мениджъри. А в случая със скандала с другата агенция  - това няма общо с Берил и Ерсин. Те дори не са в нея, но понеже феновете сега са им бесни, че имат повече екранно време в сериала и за сцената между Ферит и Суна и хоп Берил стана най-черната! Ами не съм съгласна - трябва да се прави разлика между герои и актьори. Берил и Ерсин са страхотни - много земни, мили, талантливи. Аз лично им се радвам и много ги обичам - невероятна двойка са! Heart

Понеже доста се изписа за Берил и участието й в програмата на Саба Тумер още преди да е излъчено - реших да пиша пак, за да ви нахвърлям отгоре отгоре това, което Берил каза. Не са я питали за последната сцена с Ферит, нито за целувката - тя не е говорила абсолютно нищо по този въпрос. Wink Изгледах цялото интервю с нея и не разбирам защо тогава някои хора я нападнаха без причина. Rolling Eyes Берил отговори страхотно на всички въпроси - личи, че е много добра, земна и интелигентна Heart Който иска да го прочете - който не иска да го подмине, но моят съвет е да го прочетете, защото Берил казва интересни неща. Sunglasses

https://x.com/i/status/1876021187756871990

Берил каза, че харесва целият актьорски състав на сериала, каза че всички са подбрани много добре и много се забавляват заедно, но че нейното щастие е двойно, защото именно тук тя е намерила съпруга си Ерсин! Sparkling Heart Когато водещата й каза - "Намери съпруга си" , Берил се усмихна, засия от щастие и каза: "Да, намерих съпруга си, Слава Богу, наистина много съм щастлива". Берил каза също: "Чувствам се по-удобно, защото съпругът ми е с мен. Намирам за много приятно, забавно и безопасно да живея и работя с него" Sparkling Heart

Попитаха Берил как тя и Ерсин са започнали връзката си - хареса ми, че тя не искаше да разкрива подробности за връзката им пред обществеността и пазеше личния им живот ♥️♥️ Каза че нещата между тях са станали постепенно и са стигнали един до друг без да го осъзнават! И нещо, което супер много ми хареса. Берил каза, че връзката й с Ерсин се основава на взаимно доверие и любов. Каза, че знае, че има някой зад гърба си, на когото да разчита. Ето част от думите й: "Връзка, в която има доверие и сигурност, е една от най-добрите връзки." Revolving Hearts

Имаше въпроси за това дали двамата със съпруга й четат заедно сценария или дали обсъждат или репетират някоя сцена. Берил каза, че го правят, че тя и Ерсин си помагат за сцените, обсъждат ги - но все пак и да не го провят те са заедно там - независимо дали като Берил и Ерсин или като Суна и Абидин! И това е много хубаво Revolving Hearts

Попитаха Берил какво обича да прави в свободното си време - тя каза, че обича да прекарва време със съпруга си и с котките им. Каза, че имат 2 котки! Каза, че не обича да ходи на шумни партита - предпочита да отиде на кино, на някои концерт, да се съберат с приятели, да сготви нещо, да прочете някоя книга! Blush

Берил разказа за това как е започнала кариерата си и как докато е учила е играла в театрални пиеси в училище! Водещата я попита дали й се е случвало да отиде със своя приятелка на кастинг и да изберат приятелката й вместо нея - как би се почувствала тогава. Ще съжалява ли, че я е довела - Берил отговори, че не би съжалявала, а би се зарадвала. Според Берил - това е съдба и късмет. Когато нещо е за нея, то ще дойде. Каза също, че иска да напредне търпеливо. Hug

Берил каза, че иска някой ден да напише свой сценарии и да седне на режисьорския стол - това я вълнува много! Каза също, че режисьорът ти казва как да снимаш сцената, какво трябва да правиш и т.н. Wink

Попитаха Берил в колко страни е продаден сериала "Рибарче/ Златно момче" - тя отговори, че доколкото й е известно в 140 страни по света. Тогава водещата я попита дали взимат част от парите от продажби в чужбина в страните, в които се продават епизодите от сериала. Берил отговори и й каза: „Не, ние не вземаме нищо. - Не получаваме нищо от международните продажби на сериала.“ Rolling Eyes Водещата каза, че това е несправедливо и е редно да се обсъди този въпрос, защото актьорите също заслужават нещо - понеже дават всичко от себе си. Simple Smile

Берил каза, че много се интересува от психология. Именно тогава водещата попита Берил за образа на Ферит и каква е болестта на Ферит, защото много хора се чудили. Берил каза: „Не е моя работа да отговарям на този въпрос. Няма да коментирам образа на Ферит, въпреки че всички герои от нашия сериал са ранени и се нуждаят от психологическа помощ“. Wink Берил заяви също, че тя се върти в своята кошница и опитва да разбере образа на Суна понякога. Каза, че има части в които не знае какво ще стане и не е съгласна със случващото се, включително и със Суна. Blush

Водещата я попита вярва ли в суеверия и такива неща - тогава Берил каза: "Ако Ерсин ме целуне по едната буза, ще кажа: целуни ме по другата буза, защото целувката по едната буза се губи за хората, които обичаме, така и Суна целува два пъти Абидин по бузата." Kissing Heart Каза, че не знае дали е така, но е чула нещо и затова го прави. Каза също, че не позволява да я целуват по очите. Wink

Това е единствения момент, в който Берил говори за целувки - както ще се обедите няма нищо общо с целувката в края на епизод 89, тя не коментира нищо за това. Но някои фенове я сринаха със земята още преди интервюто й да излезе. Затова смятам, че е редно първо да изгледаме дадено нещо и после да го коментираме. Wink

# 466
Седя и се чудя - докъде може да стигне омразата и завистта при някои хора, че навсякъде да намесват Берил и Ерсин! Просто нямам думи. Сега пък и агенцията им. Нали знаете, че не всеки актьор в агенциите които споменавате има вина за глупостите на някои мениджъри. А в случая със скандала с другата агенция  - това няма общо с Берил и Ерсин. Те дори не са в нея, но понеже феновете сега са им бесни, че имат повече екранно време в сериала и за сцената между Ферит и Суна и хоп Берил стана най-черната! Ами не съм съгласна - трябва да се прави разлика между герои и актьори. Берил и Ерсин са страхотни - много земни, мили, талантливи. Аз лично им се радвам и много ги обичам - невероятна двойка са! Heart

Понеже доста се изписа за Берил и участието й в програмата на Саба Тумер още преди да е излъчено - реших да пиша пак, за да ви нахвърлям отгоре отгоре това, което Берил каза. Не са я питали за последната сцена с Ферит, нито за целувката - тя не е говорила абсолютно нищо по този въпрос. Wink Изгледах цялото интервю с нея и не разбирам защо тогава някои хора я нападнаха без причина. Rolling Eyes Берил отговори страхотно на всички въпроси - личи, че е много добра, земна и интелигентна Heart Който иска да го прочете - който не иска да го подмине, но моят съвет е да го прочетете, защото Берил казва интересни неща. Sunglasses

https://x.com/i/status/1876021187756871990

Берил каза, че харесва целият актьорски състав на сериала, каза че всички са подбрани много добре и много се забавляват заедно, но че нейното щастие е двойно, защото именно тук тя е намерила съпруга си Ерсин! Sparkling Heart Когато водещата й каза - "Намери съпруга си" , Берил се усмихна, засия от щастие и каза: "Да, намерих съпруга си, Слава Богу, наистина много съм щастлива". Берил каза също: "Чувствам се по-удобно, защото съпругът ми е с мен. Намирам за много приятно, забавно и безопасно да живея и работя с него" Sparkling Heart

Попитаха Берил как тя и Ерсин са започнали връзката си - хареса ми, че тя не искаше да разкрива подробности за връзката им пред обществеността и пазеше личния им живот ♥️♥️ Каза че нещата между тях са станали постепенно и са стигнали един до друг без да го осъзнават! И нещо, което супер много ми хареса. Берил каза, че връзката й с Ерсин се основава на взаимно доверие и любов. Каза, че знае, че има някой зад гърба си, на когото да разчита. Ето част от думите й: "Връзка, в която има доверие и сигурност, е една от най-добрите връзки." Revolving Hearts

Имаше въпроси за това дали двамата със съпруга й четат заедно сценария или дали обсъждат или репетират някоя сцена. Берил каза, че го правят, че тя и Ерсин си помагат за сцените, обсъждат ги - но все пак и да не го провят те са заедно там - независимо дали като Берил и Ерсин или като Суна и Абидин! И това е много хубаво Revolving Hearts

Попитаха Берил какво обича да прави в свободното си време - тя каза, че обича да прекарва време със съпруга си и с котките им. Каза, че имат 2 котки! Каза, че не обича да ходи на шумни партита - предпочита да отиде на кино, на някои концерт, да се съберат с приятели, да сготви нещо, да прочете някоя книга! Blush

Берил разказа за това как е започнала кариерата си и как докато е учила е играла в театрални пиеси в училище! Водещата я попита дали й се е случвало да отиде със своя приятелка на кастинг и да изберат приятелката й вместо нея - как би се почувствала тогава. Ще съжалява ли, че я е довела - Берил отговори, че не би съжалявала, а би се зарадвала. Според Берил - това е съдба и късмет. Когато нещо е за нея, то ще дойде. Каза също, че иска да напредне търпеливо. Hug

Берил каза, че иска някой ден да напише свой сценарии и да седне на режисьорския стол - това я вълнува много! Каза също, че режисьорът ти казва как да снимаш сцената, какво трябва да правиш и т.н. Wink

Попитаха Берил в колко страни е продаден сериала "Рибарче/ Златно момче" - тя отговори, че доколкото й е известно в 140 страни по света. Тогава водещата я попита дали взимат част от парите от продажби в чужбина в страните, в които се продават епизодите от сериала. Берил отговори и й каза: „Не, ние не вземаме нищо. - Не получаваме нищо от международните продажби на сериала.“ Rolling Eyes Водещата каза, че това е несправедливо и е редно да се обсъди този въпрос, защото актьорите също заслужават нещо - понеже дават всичко от себе си. Simple Smile

Берил каза, че много се интересува от психология. Именно тогава водещата попита Берил за образа на Ферит и каква е болестта на Ферит, защото много хора се чудили. Берил каза: „Не е моя работа да отговарям на този въпрос. Няма да коментирам образа на Ферит, въпреки че всички герои от нашия сериал са ранени и се нуждаят от психологическа помощ“. Wink Берил заяви също, че тя се върти в своята кошница и опитва да разбере образа на Суна понякога. Каза, че има части в които не знае какво ще стане и не е съгласна със случващото се, включително и със Суна. Blush

Водещата я попита вярва ли в суеверия и такива неща - тогава Берил каза: "Ако Ерсин ме целуне по едната буза, ще кажа: целуни ме по другата буза, защото целувката по едната буза се губи за хората, които обичаме, така и Суна целува два пъти Абидин по бузата." Kissing Heart Каза, че не знае дали е така, но е чула нещо и затова го прави. Каза също, че не позволява да я целуват по очите. Wink

Това е единствения момент, в който Берил говори за целувки - както ще се обедите няма нищо общо с целувката в края на епизод 89, тя не коментира нищо за това. Но някои фенове я сринаха със земята още преди интервюто й да излезе. Затова смятам, че е редно първо да изгледаме дадено нещо и после да го коментираме. Wink
Рокси ,ти няма ли да се успокоиш вече по този въпрос.
То не бе защита,то не бе чудо.

# 467
Вал, сещам се за няколко героя, които си следват нормално сценария Grinning
Това са Хатуч и Халис - виж какви душички станаха откакто са заедно. Хатуч няма и спомен от злобната леля Simple Smile
Другият герой е Есме - при нея промяна няма, все си е с Кезъм Simple Smile Дано й потръгне бизнеса на жената.
Само нашите Сейфер не се знае днес и утре какво ще бъде. Движат се със скоростта на светлината Grinning

# 468
А не мислите ли че е защото се ожениха преди сериала да започне и в момента те имат по-голямо екранно време?

Ожениха се, защото се обичат и така са преценили! Никой не може да ги съди заради това. Нито Берил, нито Ерсин са главни герои в сериала и те добре го знаят - никога не са твърдяли нещо друго. Защо да чакат края на сериала, че да се оженят. Много добре направиха дори. Heart

А това, че имат повече екранно време мен лично ме радва, но не смятам че причината е тази. Историята на Суна и Абидин в сезон 1 също беше много вълнуваща и интересна и беше редно да се продължи. Sunglasses

Разбира се, че Ферит и Сейран са главни - но нали е ясно на всички, че един сериал не може да върви само с техните истории, има и второстепенни и също много важни и интересни персонажи. Все пак успеха на даден сериал освен с химията между актьорите и хубавата история се дължи и на отличния актьорски състав. Simple Smile

Dayana12345 - за кое точно да се успокоя? Не виждам някъде да нападам когото и да било по този въпрос. Просто изгледах интервюто и реших да направя резюме на думите на Берил в него, за да се изясни че тя изобщо не е говорила за конкретната сцена, както беше обвинена. Аз лично съм човек, който обича да е справедлив - затова и го направих. Но както написах, който иска може да прочете думите на Берил, който не иска - може да не ги чете. Дни наред не съм писала за това, чета как вие пишете какво ли не за Берил и Ерсин и си мълча, ами реших и аз да се изкажа защото това е свободна тема. Ако някой има проблем с това си е негова работа. Wink

# 469
Тези чаршафи поне в скрит текст ги слагайте.

# 470
Рокси, не че нещо, но разкриването на връзката, сватбата им, съвпадна случайно с преминаването им в новата агенция, която е в списъка на разследваните. Мистери вчера пусна линк, там може да се видят кои са. Рязко порасна екранното им време. Преди на никой не му пукаше за Абидин и Суна, сега са централни.
Не ми се говори и за старите им агенции, че там не е ясно чий в чий е бил, сори за израза.

# 471
За мен и двамата са еднакво виновни , просто Суна е по-глупава. Подведе се от това , че Феро и обърна повече внимание, за което винаги е мечтала  и `и се мазнеше заради имението.
+1
И за мен в изневярата няма степенуване на вина. От къде на къде единият (обикновено жената) ще е по- виновен от другия?! Стига вече с това той е мъж, слаби ангели, моментно умопомрачение, алкохол, нагон и всякакви други извинения, за да се оправдае измяната. Мъжете не са животни, макар и понякога да се държат като такива. Мисля, че те са самоосъзнати индивиди, които много добре могат да правят разлика между редно и нередно.
Ферит, макар и с психични проблеми, също все още може да различава кое е редно и кое не, така че по тази линия няма как да го извиним. За Суна важи същото. Макар и болни, не са изгубили човешката си същност.

# 472
Аз лично продължавам да вярвам и да се надявам, че между Ферит и Суна не се е случило нищо повече от целувка -  моля се дори целувка е нямало, а това да е плод на нечие въображение! Hands Pray Още не мога да повярвам, че сценаристите са толкова луди, че да унищожат двете любими двойки на зрителите с един замах - и Сейфер и Абсун! Това е тотално безумие. Определено те първи имат нужда от психиатър, а после да пратят и героите. Angry

Чета много коментари тук, че Ферит е болен и прочие - ами то и Суна не е наред с главата в момента. Wink Но ако случилото се е реално виновни са и двамата и нямат оправдание. Ако ще плащат - да плащат и двамата. Rolling Eyes Няма да приема думи от рода - Сейран да прости на Ферит и да са щастливи накрая с 2-те си деца, а Суна да лежи в психиатрична клиника без дете и мъж - що за жестокост е тази? Disappointed С какво пишещите тези неща се различават от уж омразната им Суна, дето изпускайки нервите си каза нещата за бременността на Сейран, които не мисли. Angry

Суна не е имала мераци за Ферит - до преди 2 серии Суна беше навсякъде ръка за ръка с Абидин, обичаше Абидин - подкрепяше Абидин. Реши да подпише ипотеката именно защото чу думите на Ферит, че така ще спасят семейството и че в това имение после ще растат децата на Суна и Абидин и на Ферит и Сейран! Не го е направила с лоши намерения. Wink Но това, че не каза на Аби - и това, че появата на майка му и думите дето тя му каза го побъркаха - повлия и на образа на Суна. Абидин започна да обвинява Суна за неща, за които нямаше вина и не си беше помисляла преди това - сети се за целувката от преди години, ревнуваше от Ферит - говореше й за Ферит - а какво му каза Суна в 89-та серия - между нея и Ферит няма нищо, но ако Абидин продължава с тези съмнения, накрая тя ще свърши в психиатрична клиника. Sob Суна в момента отново е сама - без любимия й Абидин да е до нея и да я подкрепя - без родителите и сестра й да са до нея. Всички я обвиниха заради ипотеката и тя пак изпадна в психологична дупка. В момента Суна също не е наред с главата и не мисли какво прави. В случая с целувката - надявам се да не е истинска, но ако е имало да са спрели до там и да са се отдръпнали преди Сейран да позвъни. За друго между тях изобщо не искам да мисля и не вярвам да е имало. Thinking Това, което пише в резюмето може да е подвеждащо - не им е за пръв път да пускат гръмки резюмета, а в епизода да става друго - още имам спомен с трейлъра към 86-ти епизод за това, че Суна е бременна от Абидин - а после за 10 минути им попариха надеждите и се оказа, че не е така. В резюмето тогава също пишеше за бременността й и за това как това ще промени нещата и как ще реагира този и онзи - нищо от това не видяхме. Sunglasses Освен това и Суна и Ферит бяха пияни - ами ако нищо не е станало, ама те не помнят или ако поради думите на Абидин - Суна си мисли, че е станало нещо - просто защото психиката й не е наред в момента. Защо ли си мисля, че може би майката на Абидин е снимала нещо и после ще докаже, че няма такова нещо - само за да върне Суна при Абидин ако види, че той не може да живее без нея и страда. Simple Smile

А думите за отмъщение към Корхан във фрага ги казва този новият персонаж. Според мен може би той няма да е доволен и от появата на Абидин в живота на майка му, съответно ще иска и Абидин да страда и да се отърве от него - затова си мисля, че може би ще отвлече Суна. Тогава Абидин ще се осъзнае. Но ще видим. Thinking

Това дето е написала Бирсен за целувката и че е реална - чудя се дали е защото знае или на база на това дето си мисли от фрага. Не веднъж Бирсен е давала и грешни новини - например, когато написа че Синан се качил на лодка и нямало да играе повече - а какво стана - игра си още епизоди след това. Също и за края на сериала - а и да не забравяме че Бирсен често се кара с феновете на Сейфер и може нарочно така да пише, че да ги дразни. Rolling Eyes Още се надявам целувката да не е истинска, но ако е - да е само това и нищо повече. Аз лично ще изчакам само за да видя дали е реално или не - ако решат да има нещо повече - нито аз, нито другите фенове на сериала ще ги гледат. Имаха 2 седмици да мислят - затова се надявам че няма да стигнат чак до там. Hands Pray

И пак да кажа - не съм съгласна в случая да се обвинава само единя, а другия да се заклеймява - също така не съм съгласна само на единя да се даде прошка, а на другия не. Ако няма да има Абсун - то тогава да няма и Сейфер или обратното. Защо да плащат само едните, а другите пак да ги реабилитират, защото видиш ли са главни. Не го смятам за редно. Освен това в реалната история доколкото съм чувала - Суна ще се лекува, но също така Суна ще има дете от Абидин и ще са заедно. Също както Сейфер ще имат 2 деца и ще са заедно. Затова се надявам да няма изневери - да няма вече Суна - Ферит и такива глупости, а сценаристите да тръгнат в правилната посока и да изчистят тези гадости, които сътвориха. Hands Pray

# 473
Суна е по-виновна, защото ако мъжът е заменим, сестрата не е.
Ааааааа, Мистери, Ферит е незаменим! Ако говорим по принцип, има резон в думите ти, но в нашия случай, тц! Simple Smile Сейран без Суна може, без Феро - не.

# 474
Роксис, според мен грешно разбираш образа на Суна. Както и преди казах, просто не написаха хубаво нещата за нея. Тук има и едни 2 години скок във времето, където не знаем как се стигна до женитба между Суна и Абидин. Дали по любов? Или защото тя вече знаеше, че е Корхан? Дадоха все пак,че я изнудват с тази информация и тя не беше казала на Аби.
От първи сезон я пишат Суна завистлива. И имаше вече няколко пъти залитания към Ферит. В първи сезон залитна леко, после във втори съвсем си го искаше Ферит. Защо помагаше на Сейран тогава да отблъсне Ферит? От доброта ли? Не мисля.
И защо доскоро беше до Абидин обаче сега не е? При най-малкия проблем и веднага иска развод.
Просто Суна е простовата, вълнуват я посредствени неща, не й е голям капацитета. Даже във втори сезон Сейран я предупреди, че Ифакат си играе с нея и да не се жени за Кая. Но тогава какво направи Суна - обвини Сейран,че е егоист и само тя трябва да е щастлива и всичко да се върти около нея. Вмени й вина.Нормално да не искаме екранно време за това. За такива персонажи.
Може би,ако по-добре беше написана и завъртяна историята щеше да е различно. Но толкова си могат нашите сценаристи.
Иначе нямам нищо срещу Берил и Ерсин, или другите актьори. Но наистина ми се струват съмнителни нещата и как бързо се развиха и за пред хората. Те Афрам си се обичат,но там не е нужна показност. Както и да е, те си знаят най-добре. Не съм аз човекът, който може да съди.
Още нещо, постоянно повтаряш как не сме различавали героите от актьорите. Не е така. Чета постовете и виждам ясно разделяне на едните и другите.
Просто не го приемай толкова лично, всеки тук защитава любимците си, но не е на живот и смърт Simple Smile
Няма смисъл да си разваляме отношенията за глупости. Така хубаво ни вървят писанията Simple Smile Моите искрени уважения към всички

# 475
Рокси, не че нещо, но разкриването на връзката, сватбата им, съвпадна случайно с преминаването им в новата агенция, която е в списъка на разследваните. Мистери вчера пусна линк, там може да се видят кои са. Рязко порасна екранното им време. Преди на никой не му пукаше за Абидин и Суна, сега са централни.
Не ми се говори и за старите им агенции, че там не е ясно чий в чий е бил, сори за израза.
👏👏👏
Че на мен и сега не ми пука нито за Абито, нито за малоумната Суна! 🤣🤣🤣🤣

# 476
Знаете ли кое е по-интересно за мен.Защо,по време на снимките им е хрумнала тази идея,а не предварително?Каква е била целта?Ясно е,че рейтинга няма да се вдигне.Дали не са търсили този ефект,който последва?Лудо обсъждане,чудене,питанки,спорове.И съм сигурна,че утре любопитството ще надделее и рейтинга ще се вдигне.Не знам в група АВ как ще е,но в другите ще се вдигне.Защо ми се струва,че "изчезването" на Сейран ще е в последната сцена на епизода,за да се предизвика ново любопитство и обсъждане?Май нещата станаха "хляб и зрелища",но като няма "хляб" дайте зрелища и нещата ще са топ.

# 477
  • София
Мими, целта на сцената беше точно да вдигне рейтингите. А тя ги свали реално, защото просто нямаха конкуренция и имаха леко покачване. И тук може много да коментираме, но социалният им рейтинг е спаднал 10 пъти в сравнение с месец назад. Така, че нито едното, нито другото постигнаха. А ако съдим по взаимодействието с фрага за утрешната серия, да се надяват на тотал 4, че може и това да нямат.

# 478
Откъде знаем, че има изчезване на Сейран? Ако изхождаме от фрага - аз на нищо не вярвам вече. Този фраг беше жалък опит за мен. Иначе и аз по едно време се замислих дали баш този ефект не са търсили - питанки, чудене, обсъждане, коментиране.
Но пак според мен не го направиха като хората. Нищо толкова не се коментира за две седмици. Пълно мълчание е. Едва ли точно този ефект са търсели - никой да не ги обсъжда.

# 479
Мистери, във всяка лъжа има и истина. В озета казват, че са прекарали заедно нощта, а нали Сейран тръгна веднага след като Аби й каза, че Суна я няма.

Общи условия

Активация на акаунт