Отговори
# 630
  • Яко в Матрицата...
Пеперудке, да, всичко се връща, но за Ифакат най-голям позор ще е затвора, но и най-праведното наказание. Сега и Аби е вече обезличен.

Милна, точно защото във втори сезон видяхме какво е сценарийно безсилие, при положение, че има толкова материал за разказване и оказване, третият сезон беше излишен. Защото толкова си могат. Поне да махнат надписа за истинската история. Гюнгер го плюх, че вкара толкова мафиотски сюжети, сега и тези започнаха. Ако няма геометрични конфигурации, има мафия. Толкова… няма други варианти.

# 631
Изобщо няма база за сравнение, защото Суна никой не я е разсъбличал насила и разкъсвайки й дрехите, докато е вързана. Пелин не помня да се е събличала, но и да е, пак не е било насила.
Ифа накара и Пело да се съблича, когато я извика да я представи на Халис, но да, имаха правото на избор и можеха да откажат, и двете.

# 632
Фи, може да, ама аз Пелин съм я изтрила от съзнанието си.😄

Рени, благодаря за превода на фрага. 🌹

# 633
Да, съгласна съм, че не е било насила при тях, но със сигурност си е унижение.
Аз не съм гледала сезон 2 и 3, така че няма да споря, просто веднага се сетих, че Ифакат унижи момичетата и го споделих.

# 634
Милна и аз така мисля! От тези две години колко много драма можеше да излезе! Те обаче тяхната си знаят! И въобще идеята за “новата история” беше супер грешка!
Не мога да се сдържа и ще кажа, писна ми от Абидин и Суна, писна ми и от Ерсин и Берил. Заради тези мижитурки с договорки под сурдинка, направо похарчиха Афра и Мерт пак. И да, разделям напълно сериала от реала.
+1 😂
И на мен ми писна от тях! Прекаляват от един шофьор и една амбициозна се опитват да направят звезди! Въобще не ме вълнуват нито Берил, нито Ерсин, нито пък героите им! 😜

# 635
Главната прокуратура на Истанбул е започнала разследване по повод разкритията в дизи сектора.

https://x.com/haskologlu/status/1877680434634436771?t=vbabcDh1HbPrj1Tsi2w0KQ&s=19

# 636
Абидин голям злодей стана. Който го хване, така го манипулира🤣

# 637
Рени, благодаря ти за резюмето! 🌹
Скрит текст:
1. Имам друга бомба - Съжалявам, няма да дам тази новина, но новината се отнася за майката на Абидин, ще разберете скоро.
2. Има нещо, което забравих да напиша, за да се върнем на Земята, трябва да стигнем до края на епизод 36 или до точка, успоредна на него.

# 638
Аз не мога да разбера откъде и как Суна реши, че ако се беше оженила за Ферит всичко щеше да е по мед и масло🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️, че той ще я обича, както Сейран и т.н. Откъде тази завист към собствената й сестра?! Откъде това желание да има нейния живот...Съмнявам се, че тя би издържала това, през което мина Сейран...

# 639
  • София
Главната прокуратура на Истанбул е започнала разследване по повод разкритията в дизи сектора.

https://x.com/haskologlu/status/1877680434634436771?t=vbabcDh1HbPrj1Tsi2w0KQ&s=19

Този път няма да е всяко чудо за три дни, дано има някакъв резултат.

Някой да е чул да има сет днес?

# 640
Аз не мога да разбера откъде и как Суна реши, че ако се беше оженила за Ферит всичко щеше да е по мед и масло🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️, че той ще я обича, както Сейран и т.н. Откъде тази завист към собствената й сестра?! Откъде това желание да има нейния живот...Съмнявам се, че тя би издържала това, през което мина Сейран...

Ако Ферит на нея и беше представил Пелин в първата брачна нощ, Суна щеше да си е сложила въжето. Каквато е неуравновесена щеше вече да се е самоубила, аз не бих издържала ако бях на мястото на Сейран

# 641
  • Яко в Матрицата...
Аз не мога да разбера откъде и как Суна реши, че ако се беше оженила за Ферит всичко щеше да е по мед и масло🤦♀🤦♀🤦♀, че той ще я обича, както Сейран и т.н. Откъде тази завист към собствената й сестра?! Откъде това желание да има нейния живот...Съмнявам се, че тя би издържала това, през което мина Сейран...
Суна нали много искаше Абидин, голяма любов, голямо чудо. Само с един мил поглед и малко думи и пак се върна към Феро Joy

Бел Purple Heart, аз преведох фрага Wink

# 642
А всъщност Суна сега си мисли, че Сейран е трябвало да си сложи въжето, за да не й пречи да се ожени за Ферит. Нали я обвинява, че не е направила достатъчно, за да предотврати брака си с него. Интересно какво още можеше да направи Сейран, освен да се самоубие?

# 643
Днес се замислих, че отдавна не сме имали истински страстна сцена между Сейфер. С тези техни целувки, където направо се изяждат взаимно.
Показаха копнеж сега преди няколко епизода, сцената с хавлията. Но след това няма никаква страст между двамата,а ужким се събраха пак.
Последно си спомням такава страстна целувка във втори сезон в Мармарис. След това бяха едни леки мили целувки.
На срещата с червената рокля пак бяха някак само нежни целувки. После ни отнеха и кекса след две години копнеж.
Чудя се защо ли така стана? Simple Smile

# 644
  • София

Заради Бурджу, Онур и Гюлса

Общи условия

Активация на акаунт