Не знам как някой очаква актьорите от агенцията на Айше Баръм да не я подкрепят. Те си вадят хляба там. Но и да се очаква, че аз като страничен наблюдател ще се хвана на тази въдица, е направо трагикомично. За да има такъв скандал, значи има нещо гнило в Дания. Да, с години се говори, че сценариите са копи пейст, че рядко има нещо ново и различно, но че Айше Баръм и още няколко продуценти и мениджъри са окупирали индустрията, че все едни и същи лица са ползват, че се пробутват непрекъснато хора без талант в главни роли, се вижда с просто око. Фактите говорят сами за себе си. Съжалявам, но Ханде Ерчел е много мило същество, красиво, но е ужасно бездарна като актриса. И да, гледала съм не една нейна работа. Но нали е с 20М+ последователи и продава... Какво продава - бездарие. Нима няма също толкова красиви, но и даровити млади момичета в тази 80 милионна Турция? Има разбира се... Защо нашият сериал имаше успех в началото? Не е само заради историята, а заради това, че се появиха нови или малко експлоатирани лица. Успехът на Шербета също не се дължи на сценария, а на два трима талантливи актьори от по-старата гвардия. Сега и в Далечен град също се заложи на не толкова амортизирани от употреба лица.
Исках да кажа, че няма дим без огън, и каквото и да ми кажат/напишат актьорите на Баръм, няма да им повярвам, напротив. Опротивяха ми, въпреки че са отлични професионалисти. По-добре да си бяха мълчали
Една мацка в Х беше написала - щом постовете им са толкова дълъги, значи със сигурност лъжат...

Личният живот си е личен. Там всичко е оставено на съвестта на човека - дали ще се остави да бъде купен, за да чисти нечий имидж, дали ще ходи с женени мъже/омъжени жени си е лично негов проблем. Той ще плаща цената за едни такива действия.
Това ме подразни най-много.