Всякакви въпроси за пералнята - тема 20

• 26 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … ab=descriptionTab

Мнения? Simple Smile

Избрал съм тази, понеже има wifi, автоматично дозиране и е 60см. дълбока (макс ми е 61-2)

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 20:09 от Стилиян Учорджиев 780686

# 676
С вратата е 63.3 см.
Ами...Бош. Нищо особено за доста пари: сега не знам, но преди няколко години имаха проблеми с този вид дисплей.
С три амортисьора е, както и по-ниската 4-та серия, неотваряем казан.

# 677
Да предложите нещо читаво?

До около 60см дълбочина (65-6 е твърде много). Да служи вярно дълги години Simple Smile Препоръчително да има автоматично дозиране... ако има и WiFi екстра. Бюджет до около 2000 лв

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 11:38 от Стилиян Учорджиев 780686

# 678
Аз съм писала за тази пералня точно. Много е хубава с изключение, че нашата дава бъгове, а на съседката нито веднъж… късмет 😁

# 679
  • на Мелмак
Онзи ден бяхме на кино. Мисля, че ще ми излезе скъпо това кино, защото за първи път се загледах и ми хареса Миле-то. Гледам новите им модели, ами хубави са Simple Smile Сега се чудя какво да правя с настоящите ми. Има ли впечатления от новите модели? От първа ръка?

# 680
За W2 ли говорите ? Смесени са мненията, заради това че нямат лопатки на барабана и при малко пране не можело да се върти добре прането, има вече и клипчета в Ютуб, другото негативно е че кратката програма на Памук е 2:40 часа, дългата над 3:30 часа. Powerwash програмата пък е само 49 мин няма я опцията за 1:15 часа. Както и няма wasser+. Иначе е много изгъзена. Сушилнята мисля че е по-добра.

# 681
Хубави са ПМ и СМ от W2 и T2.
Много по-тихи, много икономични и дава отлични резултати от прането. Тук да отбележа, че бях скептик за маточниците и масажен ефект при пране/писал съм по-напред в темите/, но резултатът е много добър, дори бих казал отличен. Много възможности за комбинации и опции.
Относно дизайн и преди съм писал, че е, мислене и "пипнат" и най-добрият към момента, отнесен към повечето. Единствен съперник според мен си остава скандинавския дизайн на ASKO.
Препоръчвам да се гледа клипът на Miele с опознавателна цел.
https://www.youtube.com/live/HikgPPJ2ygM?si=D4FE6jy1WMJtBMTq&sfnsn=mo
В Австрия и Швейцария, а и в Германия м/у заявката и доставката се чака от 2 до 3 месеца. Доживяхме и те за се записват за електроуреди/ирония и себе ирония. /
Бъгове и не справяне са характерни за "цръцнярите" и тези, които всичко знаят и не четат инструкции за употреба.
За предпочитане е преди покупка да разгледате и изпробвате, както и зададете въпроси на дилър на Miele.
Желая успех!

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 06:55 от niljaniljo

# 682
Аз съм писала за тази пералня точно. Много е хубава с изключение, че нашата дава бъгове, а на съседката нито веднъж… късмет 😁

Какви бъгове?

Нещо по-добро според вас, или според друг?

# 683
# 684
  • на Мелмак
Благодаря ви Hug
Да, за Т2 и W2 става въпрос.

# 685

Какви бъгове?

Нещо по-добро според вас, или според друг?
Не разбрах как да прикача клип, но това е най-честия номер, който прави - не зарежда програмите и може да си мига така дисплея и повече от 2 часа (толкова изтраях да видя дали ще се “самооправи” преди да ѝ спра бушона).

# 686
Здравейте, взехме си пералня Миле -WWI880WCS, прочетохме ръководството, мислех, че всичко сме настроили, но днес я пуснах на програма QuickPowerWash и извадих дрехите сякаш не са прани.
Ше съм безкрайно благодарна, ако някой е наясно от какво може да е.

# 687
Здравейте, взехме си пералня Миле -WWI880WCS, прочетохме ръководството, мислех, че всичко сме настроили, но днес я пуснах на програма QuickPowerWash и извадих дрехите сякаш не са прани.
Ше съм безкрайно благодарна, ако някой е наясно от какво може да е.
Няма начин.
Имам подобен модел и със същата програма. Справя се перфектно.
Какъв препарат ползвахте — фазите, или вие добавяхте. Ако са фазите — как са настройките за мл препарат?

# 688
Със фазите, като съм ги настроила на 36 мл., водата ни е твърда, но слагам и калгон.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт