За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 148
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • вятърничава
My Dearest Nemesis епизод 1 недогледан, но ме грабна и съм зрител. Аз Мотела догледах, та една баба чеболка няма да ме уплаши. Фен съм на главния Г от Flowers WatermelonВсе на плодчета му върви, тук ще е отбор Flowers Strawberry срещу отбор черен Animal Dragon Музиката ми харесва, Той харесва музиката, която и аз харесвам, смешни са препратките в миналото и игрите.
Роца, брой ме в клуба на оцелелите след Мотел Калифорния Joy
За японския сериал сериал Golden Kamuy: Hokkaido Shisei Shujin Sodatsuhen (2024) какво да ти кажа,не психо или трилър, правят забавни препратки. По манга е направен. Първо излезе филм, може да го гледаш и да решиш дали да гледаш и сериала, който е продължение на историята.
Сериалът според мен ще има втори сезон.

# 451
Междувременно издирвам един корейски сериал (или поне мисля, че е корейски) - Главните разменят телата си. Би трябвало да е комедия, но знам само това. Някой може ли да помогне?
…… Той в тялото на Тя е в ПМС…
Мисля, че е този:
Branding in Seongsu (2024)
Blush

# 452
  • София
Междувременно издирвам един корейски сериал (или поне мисля, че е корейски) - Главните разменят телата си. Би трябвало да е комедия, но знам само това. Някой може ли да помогне?
…… Той в тялото на Тя е в ПМС…
Мисля, че е този:
Branding in Seongsu (2024)
Blush

Даа! Благодаря!

Такааа, вече е официално: Legend of Condor Heroes ще се излъчва по кината:

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 09:04 от ElzaFB

# 453
Роца и ти си права, но мога да мина и без бабата. Ще има и драма когато Тя разбере кой е Черния дракон. Дори ми се струва, че ще е по-голяма драма когато Той научи коя е Ягодка-та. Много шоколадово мляко ще изпие, за да намали стреса.🧋
И втората двойка е готина. Хареса ми как тя отказа да излезне с него. Точно така. Нека малко се потруди, не трябва да се усмихва на всяка и да си дава тел. номер.

bb6,горкият 😭 дори не се забавлява както иска в свободното си време, защото бабата му е причинила такива травми, че горкия трябва да се лекува.

The Best Thing
Втори епизод по-добре, но определено не е моето нещо. Не харесвам подобен тип истории.
Скрит текст:
Тя има гадже, да той е ужасен и се държи грубо с нея. Героят на Zhang Ling He вече е хлътнал по нея.  Тя плаче и яде сладолед, а принца на бял кон (в този случай скейтборд) се появява и я утешава, но тя определено го приема само за лекар.
Ако трябва да гледам 20 епизода как госпожицата си лекува инсомнията и се чуди кой да избере - няма да я бъде.

# 454
  • вятърничава
Втори епизод на My Dearest Nemesis ме разочарова, малко ми доскуча. А баба дори не се е развихрила още. Много се разбързаха с клишетата. Харесва ми тайната стая на черния Animal Dragon Разбрах и кое е най-страшното престъпление на чебол. Той и Тя вече не играят ли игри? Втората двойка, която още не е двойка за мен, но е ясно, че ще се върви в тази посока, ми е симпатична. И двамата са спокойни и търпеливи приятели и си пасват.

# 455
Аз доглеждам Нирваната - остават ми два-три епизода. Не лош сериал, но малко ми омръзна тази политика.
Не знам дали да гледам втори сезон, доколкото разбрах е напълно отделна история с друг каст. А и не съм сигурна, че в момента искам повече от този тип сюжет.

Добрият принц е тъповат - колко хора познаха главния, включително майката на принца, само той не може, а са отраснали заедно. Харесвам младия принц (този, който изглежда е по-близък с принцесата) повече от него.
За главния съм сигурна, че имат предвид, че е ужасяващо грозен, в резултат от тровенето, страданията и лечението (и затова някои хора - например принцът, са недоверчиви към него - защото е отблъскващ на пръв поглед), а само метафорично ни го представят нормално изглеждащ.

# 456
  • пак на Рив Гош
My Dearest Nemesis - май Черният дракон накрая ще се окаже... Баба Joy
bb6, Той и Тя вече не играят, или поне Тя. Май Той продължава от време на време (май ми се мернаха конзоли в Стаята на тайните Joy).
Аз си мислех да поканим и магарето в клуба на оцелелите от Мотел Калифорния Joy

Китайският Filter взе да ми задържа вниманието вече трети епизод. Излиза по епизод на ден и става за текущо гледане.

# 457
  • вятърничава
My Dearest Nemesis
bb6, Той и Тя вече не играят, или поне Тя. Май Той продължава от време на време (май ми се мернаха конзоли в Стаята на тайните Joy).
Това вярва ли го някой? Заклети играчи да се откажат. Зависими са цял живот.
Как да го поканим, като си няма име горкото JoyJoy

# 458
My Dearest Nemesis
Това вярва ли го някой? Заклети играчи да се откажат. Зависими са цял живот.
Дракона играе, собственичката на ресторанта каза, че го викат когато има отборни битки. Ягодата  -  вероятно не, защото 15 годишния Дракон я разочарова, а и защото тогава го направи за братчето си.

# 459
Роца, и мен ме пиши в клуба, макар че не знам за членство дали се иска да си го изтраял целия или само половината е достатъчно Rolling Eyes

# 460
  • вятърничава
И половината е геройство Hands Plus1

My Dearest Nemesis еп.3 в началото....втората двойка олеле, чинча  Astonished

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 18:05 от bb6

# 461
  • пак на Рив Гош
Змейче, готово, и ти си записана при нас с Animal Ox Animal Ox и магарето Joy

My Dearest Nemesis еп.3 в началото....втората двойка олеле, чинча  Astonished
Налииии? Накрая всички дружно ще викаме за тях, а Flowers Strawberry и Animal Dragon да се оправят сами с Бабата Joy (за тези, които не следят сериала - "Ягодка" и "Черният дракон" са псевдонимите на Главните, с които са се запознали навремето в една компютърна игра)

# 462
  • пустинен пъпеш
В Netflix са пуснали,, K-foodie meet j-foodie": Най-добрият корейски кулинар Сунг Ши Кюнг(певец,актьор и тв водещ) се присъединява към любимия японец Мацушиге Ютака(актьор) на вкусно приключение, докато изследват кулинарни съкровища в Корея и Япония.От време на време споделям в темата и впечатления от различни реалити шоу,но те също дават поглед към интересния и интригуващ живот на изток.

# 463
Петък е:
Yoo as a dog
https://www.facebook.com/share/r/193mVNUiLj/

Скрит текст:
Нямам какво да споделя за филми- гледам до 8 серия "История на любовта на Чунхва" уж щеше да е интересно заради частичното 18 плюс съдържание, но тези хорпа са в състояние да превърнат и секса в тегоба... Приемам препоръки за нещо по-човешко.
Някой да знае защо не получавам известия за този подфорум? Какво не съм настроила?
Хубав уикенд!

# 464
Who Rules the World (2022).Разделям го на 2 части, до28 серия и след това.Бях се зарекъл да не си губя времето с китайски сериали,че са тотална обида за всеки  средно интелигентен човек, но се подлъгах от едни ревюта и високия рейтинг.В крайна сметка го захвърлих на 29 серия, като отправих всички най-добри сексуални пожелания които ми дойдоха на ум към сценариста и автора на историята.Режисьорът завалията и той май не е бил в час какво точно режисира, виетнамско аниме или 9-та серия  от междузвездни войни при бойните сцени.Крайна оценка от мен 5

Общи условия

Активация на акаунт