За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 237
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Не знам дали ще има промяна при мен - и като бях малка най-готини ми изглеждаха Мел Гибсън и Брус Уилис (сега ми изглеждат старички). Никога не съм харесвала толкова момчетата (имам предвид актьорите от екрана, не в живота).

Продължавам с Нирваната. В крайна сметка е ясно защо императорът си харесва принцът наследник и синът на Императрицата - единият е син на любимата му жена и прилича визуално на него, а другият му прилича по характер. Самият император е егоист и не е нещо особено.

# 346
Новото поколение ще ни отнесе като куцо пиле домат.
https://www.facebook.com/reel/640133225367577?fs=e&fs=e

# 347
Новото поколение ще ни отнесе като куцо пиле домат.
https://www.facebook.com/reel/640133225367577?fs=e&fs=e

Това детенце ще бъде легенда, ако продължава с киното. Има страхотен талант.
Помня, като тийн гледах Kim So-hyun и според мен тя беше от тези деца, които завладяха киното. Дори сега като вече възрастна продължава да играе в прекрасни роли и да се развива. Много се радвам, че мога да съм свидетел на прогреса.

Дано, нека да има такива таланти.

# 348
  • Русе

Tи да видиш?! Hushed

# 349
Ехх, как ми се иска да съм актьор на 20 години. Simple Smile Да си пусна една дълга коса и да си дръпна леко очите:)

Сега към сериозната част: My Country: The New Age (2019). Сериалът е  измислена история на базата на исторически събития. Тематиката е такава каквото всички харесваме и бихме искали да гледаме.. Брилянтна режисура, озвучение/саундтрак и актьорска игра. А сега малко за историята и сценарият, който няма как да я надскочи дори сценариста да е с 9 азиатски оскара. Авторът на историята за мен е  с умствения капацитет на някой супер тъп hardcore тинейжър. Помиярска история. От първият до последния епизод нелогични събития, неестествени решения и всичко това на базата на реални исторически събития. Заложено е на драматичният ефект върху по глупавичките от азиатците(простолюдието). Причината е просто липса на талант.Фейк рейтинг в mydrama Това , което ми стана ясно за тоя помияр е дълбокото му неразбиране на човешката природа. Направо съм бесен как се съсипва една добра продукция, която с правилната история би била супер хит.
Крайна оценка 6,5

Пп:Тоя нещастник , авторът на историята е абсолютен кандидат за награда Златната Малинка.

# 350
  • България
А финалът как е?
Остана ли някой жив, че да си струва опита за гледане.
Отдавна не съм гледала корейско и ми липсва.
Оценките в mydramalist въобще не са ми водещи, там си правя списъците.
В doramatv.live оценките са по-близки до моите.

# 351
  • пустинен пъпеш
Цитат на: МоарейнД (от книгата)

Там чета едни от най-хубавите и интересни зрителски отзиви.

# 352
Прекрасен саундтрак. Гледам си по ослучай деня на влюбените "Всичко е наред, това е любов" от 2014 г. с Гон Хе Джин и Чо Ин Сон. Толкова хубав филм.
Не искам и да си спомням името на сериала, който върви в момента с Ли Мин Хо и Гон Хе Джин. Направо се подиграха с тях. Много жалко. Споделяйте за някой хубав азиатски сериал за любов- да си отбележим деня! Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 09:49 от victoria vassileva

# 353
  • България
Цитат на: МоарейнД (от книгата)

Там чета едни от най-хубавите и интересни зрителски отзиви.
Така е, преди да започна сериал, поглеждам коментарите към последния епизод.
Снощи започнах един с оценка 7.0 в mydramalist.
И при руснаците не с висока оценка, но пък има позитивни коментари, които ме навиха да гледам и засега на съжалявам.
Започвам трети епизод.
Cao Xuanxuan's Love Journey (2025)
Започна малко като пародия, главният ми се струваше досадник, но нещата май няма да са каквито изглеждат.

Само 21 епизода.

# 354
  • София

ОЛЕ, ОЛЕ!!!! Ще го хвана в България, не мога да повярвам! Защото очевидно в Китай го спират февруари. Sad

winona, откъде е инфото? Надявах се да го пуснат и у нас - в почти цяла Европа ще го дават, но не си и помислях, че ще стане. Даже вече обмислях в коя страна да отида на кино, защото явно в оригиналната няма да мога да го гледам. Grinning

Скрит текст:
Стискайте палци поне да успея да се добера до това да си купя албума на Xiao Zhan докато съм там, че с логистиката е сложно.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 23:34 от ElzaFB

# 355
  • Русе
Елза, на страниците на "Мечти за Азиатска магия" и "Asian Drama World" e. Направих запитване. Така се настроих да гледам филма, че направо ще се гръмна, ако съм подвела и Вас освен себе си.

# 356
  • София
Елза, на страниците на "Мечти за Азиатска магия" и "Asian Drama World" e. Направих запитване. Така се настроих да гледам филма, че направо ще се гръмна, ако съм подвела и Вас освен себе си.

Не, не, не - няма как да си се подвела, аз очаквах да го пуснат март, така че там сме - ще се гледа! Като се знам, сигурно няколко пъти ще го гледам.
Из Европа го пуснаха по-рано, но аз предполагах, че при нас ще се позабавят с превода. В Германия нещо прецакали субтитрите, та на повечето места нямал превод. В Китай го пускат с двойни субтитри, аз разчитах на това, защото се надявах още да го дават по кината, но явно го спират тази седмица. Добре, че у нас не го пускат докато ме няма, че щях вече да се ядосам. Grinning

Tuon, ето инфо за излъчването на Justice In The Dark в Япония. (Не знаех, че продуцентът е от The Untamed).

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 10:04 от ElzaFB

# 357
А финалът как е?
Остана ли някой жив, че да си струва опита за гледане.
Отдавна не съм гледала корейско и ми липсва.
Оценките в mydramalist въобще не са ми водещи, там си правя списъците.
Финалът си е китайски, малко по-скромен е от финала на A Journey to Love. Но не това ме подразни. Беше ясно че тия двамата другаря няма да ги бъде още от средата на сериала и си беше логично за измислени образи в реални исторически събития. То си е шаблон навсякъде по света. Зрелишни сцени и динамика, драма, благодарение на отличната режисура и актьорска игра но историята и сценарият са по зле и от аматьорско есе. За тези , които оценяват по корицата , а не  по съдържанието, вероятно ще им хареса драмата, красивите актьори и зрелищноста. Аз на такива бъркочи им пиша ниски оценки и никога повече не припарвам до тях. Даже и свястно послание нямаше на финала за моята страна. Две различни са , та да объркат хептен любителите на доброто кино

Пп:В playtube сериалът е горещо препоръчан от ъплоудара.Simple Smile Simple Smile Simple Smile Лей. лей, лей, лей. Пада си по шарените корици

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 18:43 от yopen

# 358
  • Русе
Елза,  на въпроса си "От къде имате тази информация и източника Ви достоверен ли е?", получих следния отговор: "Пишете все едно новината е от жизнено важно значение за цялото световно население...хайде,по -весело, моля...на 14.03 ще Ви докладвам лично дали съм Ви подвела !ТУК Е МОЕТО МЯСТО ЗА РЕЛАКС,направете го и Вие такова."Тонът ",с който пишете може да е по-релаксиращ" / цитирах.
С една дума "Какво ти пука дали е истина?!". Така че е много възможно да съм Ви подвела, за което се извинявам предварително!

# 359
  • София
winona, направо няма да коментирам отношението…
Иначе не е такава болка дори да не е истина. Гледаше ми се на голям екран, но ще видим. Според мен ще го пуснат и при нас, надеждата умира последна, чакаме го с приятели, дано не съм карък.

Общи условия

Активация на акаунт