За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 237
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Още един отговор получавам, че филмът е в официалния репертоар на дистрибутора и още този петък ще бъде излъчен трейлър. Дано да е така!

# 361
Нямам Вашите инстинкти за fake новини. Но г-жа Сонг май си е взела 7 - 8 години по-млад мъж. И познайте кой- Ли Мин Хо. Има надежда и за нас!
https://www.youtube.com/watch?v=b4_sdoPOwF0

# 362
  • Русе
Нямам Вашите инстинкти за fake новини. Но г-жа Сонг май си е взела 7 - 8 години по-млад мъж. И познайте кой- Ли Мин Хо. Има надежда и за нас!
Дай, Боже, подобно щастие и на Вас! Но...ако не се лъжа, тя му е стара тръпка. Rolling Eyes Всичко е възможно под това небе, дори и такава връзка. Сонг Хье Кьо е еталон за жена на много корейци.
Не знам доколко е фейк-новина, но чета и гледам снимка на У Бин, който се разхожда с млада жена. Моментално са се нахвърлили върху него, че "много скоро е прежалил Шин Мин-А". Влязал е в обяснителен режим, че това била сестра му. Ей, страшни са корейските анти- и фенове!!!

# 363
, че "много скоро е прежалил Шин Мин-А". Влязал е в обяснителен режим, че това била сестра му. Ей, страшни са корейските анти- и фенове!!!

Аме те разделили ли са се с Шин Мин А? Ще съм разочарована...

# 364
Не се връзвайте. Това за Минчо и Сонг Хье Кьо е фейк. Събират ги периодично от няколко месеца, от както двамата бяха засечени заедно на мероприятие на Fendi. "Маслото в огъня" е от това, че Мими е споменавал в миналото, че "кака" е неговия идеал за жена.

А Ким У Бин е бил със семейството си на почивка в Австралия, но някакви фенки го снимали с жена и пуснали мълвата, че и Шин Мин А е с тях. Та, от агенцията му пуснали обяснение, че това не била тя, а сестра му.

# 365
  • София
Още един отговор получавам, че филмът е в официалния репертоар на дистрибутора и още този петък ще бъде излъчен трейлър. Дано да е така!

О, дано, ще разберем утре значи. Нямам търпение да видя вече дали тези тренировки са си заслужавали.

# 366
Tuon, ето инфо за излъчването на Justice In The Dark в Япония. (Не знаех, че продуцентът е от The Untamed).
Благодаря, но аз нищо не разбирам, но в МЛД прочетох, че  на 7 март ще е премиерната дата за Я-я и ще пуснат първите 8 епизода наведнъж (това са тези епизоди, които бяха пуснати първоначално), а епизод 9 ще бъде наличен чак на 4 април.

# 367
  • пак на Рив Гош
Ейййй, покрай дискусията за този филм, ме накарахте да проверя дали ще излезе и при нас. Засега го водят "в скоро време", което може да е от 1 до няколко месеца... до никога Joy

Аз от нямане какво да гледам, загледах един тайвански сериал от 2016-2017та, The Perfect Match, ама нещо не успява да ме грабне за 3 епизода.
Ще чакам еднорозите след 2 дни за Love Scout (където вече даже показват върховете на опашките си) и за Motel California (където драмата става все по-голяма и безумна и където еднорозите даже не смеят да се покажат иззад магарето.... гледам го основно от спортна злоба и заради второстепенните двойки).
А най-вече чакам утре вечер, виното и Melo-Movie.

# 368
Ейййй, покрай дискусията за този филм, ме накарахте да проверя дали ще излезе и при нас. Засега го водят "в скоро време", което може да е от 1 до няколко месеца... до никога Joy
При мен няма да го излъчват, но то и филма за Падингтън също не го даваха.

От Тайван искам да гледам Train of Thoughts , но няма къде.
Знам, че Check in Hanyang трябва да е приключил, но май нямам желание да видя какво са направили за финал. Обаче в петък ако има къде ще видя тайландския Chom Chai Ayothaya, защото освен клишето - момичето си крие пола и никой не разбира 😱🤣 Страшно много харесвам тропа за връщане в миналото на някой герой.

# 369
  • вятърничава
Няма, нямаааа Weary
Г-жа Сонг винаги е имала вкус към красиви и богати мъже. Този път щеше да е само към богат Joy ,ако беше вярно. Тя и Шин Мин А са от каките със стил и талант.

Роца, за еднорозите в Love Scout съм спокойна. Много са приятни всички двойки, които се заформиха + една поизостанала,явно за десерт са ни я оставили. Всички се надявахме това между чеболчето и писателката/художничка да се развие по-бързо. Но, многото изпито от двамата соджо,докато ближеха заедно раните си от несподелените любови не прощава. Позатрило им е доста мозъчни клетки и работят на по-малък капацитет. Той уж е умно момче, веднага надушва конспирациите на баща си, но в сараньето е доста несъобразителен. Още като се събуди в дома на писателката след поредния запой и маминка го нахрани със супа против махмурлук - трябваше да му светне лампичката,че тук е неговото място. Художничката и маминка са отгледали едно дете, ще отгледат и още едно чеболско с много търпение и домашни манджички JoyJoy Те са сладка двойка, както и останалите двойки колеги + книжаря.
За Motel California съм много притеснена, нощем се будя с викове. Дори  Animal Ox Animal Ox Animal Ox спряха да дават мляко, а магаренцето е в депресия,затова и еднорозите не смеят да се покажат. Чудя се на това село за какво му е още един хотел, сигурно защото след края на сериала ще стане топ дестинация за феновете на дълбоката корейска драма. Мисля,че трябва да го направят санаториум за хора с психични проблеми и да полекуват безплатно сценаристите с двойни дози Misc Pill
Да се свършва вече и тая мъка и да идва Melo-Movie, за да пием вече от радост Wine Glass

# 370
  • София

Роца, май при вас ще е март, защото дебнех къде из Европа ще го дават, за да го гледам ако не успея в Китай.

Вървят и някакви реклами  из Париж, които са платени от фенките...

(За една идея щях да си купя билет до Белгия за другата седмица, защото там вече го дават, но вече съм дърта за такива екскурзии).

Излезе ми новина за някакви виетнамки (явно са луди фенки на Xiao Zhan, не като мене...дето само съм си свалила карта на една негова обиколка от влога му из Чунцин), които специално отишли в Китай да гледат филма и чак влезли в местните новини.

Благодаря, но аз нищо не разбирам, но в МЛД прочетох, че  на 7 март ще е премиерната дата за Я-я и ще пуснат първите 8 епизода наведнъж (това са тези епизоди, които бяха пуснати първоначално), а епизод 9 ще бъде наличен чак на 4 април.

Аз го пуснах през преводача на браузъра - на 7.03 започва, първите 4 епизода ще са на един път, та не мога да разбера и аз дали програмата е за по 1 епизод или е за група от епизоди. Така или иначе ще трябва да чакаме някой да пусне субтитри.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 16:30 от ElzaFB

# 371
ElzaFB,знам, че се бавят субтитрите за японските сериали, но се надявам за този да побързат.
По описаните от теб фенове излиза, че аз не съм никакъв фен.Сори, Джеф, ти не случи на фенка 🤣😱

Новата му песен, от преди месец, но толкова.

# 372
  • София
Tuon, те затова азиатците се обясняват на феновете, че тази до тях им е сестра, че всичко е непорочно зачатие, връзки нямат, приятели нямат - защото там фен културата е такава, че, освен че считат за важно да купуват всички рекламирани продукти,  фен клубовете плащат за реклами на филми, сериали, албуми, шоута. И плащат МНОГО - понякога за големи екрани с реклами. И спестяват пари на агенциите…

А за пътуването за гледане на нещо - това вече аз го приемам като ходене на концерт в чужбина. Или на театър пак там. Особено ако е наблизо. Всъщност, аз бях с идеята миналото лято да се вдигна до Китай за концерта на Luo Yunxi, но билетите свършиха за секунди.

# 373
ElzaFB, не ми обръщай внимание, аз съм човек, който е плакал пред постер в кино.
Преди живеех на място където билетите за кино си бяха скъпи и винаги на вън ходихме на кино. В командировка сме и отиваме на кино и виждам постер на филм, който искам да гледам и съм супер щастлива, до този момент , в който разбирам, че е с оригинален дублаж и субтитри на местния език.Аз не разбирам нито един от двата 😭
После го гледах и не беше нищо особено, но си мисля, че ако имах възможност да го видя на голям екран можеше и да ми хареса повече.

Legends of the Condor Heroes е поредна адаптация на трилогия на Кондорите и знам, че съм гледана някоя, но нямам представа коя.☺️

# 374
  • София
Grinning Tuon, няма да разказвам какво правех като тийн 90-те като в БГ нямаше почти нищо за групите, които харесвах, поръчки от чужбина нямаше, излизането все още не беше лесно.

По Legends of Condor Heroes последно знам, че е бил сериал The Legend of the Condor Heroes: The Dragon Tamer (2021). Иначе им е най-известната поредица книги за бойни изкуства и има много, много, много екранизации.

Общи условия

Активация на акаунт