Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 13 176
  • 200
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря. А да попитам филтрите и въобще там приставките към тях мият ли се или се закупуват нови след време? Лесно ли се изхвърлят боклуците и т.н. Никога не съм ползвала безжична и не съм наясно как стоят нещата...

# 181
Има ли някое прилично чудо до около 5-600 лв. или всичко качествено и вършещо работа е по-висок клас? Бихте ли препоръчали? За около 170 кв. м., съотвено по-добра батерия.

# 182
Благодаря. А да попитам филтрите и въобще там приставките към тях мият ли се или се закупуват нови след време? Лесно ли се изхвърлят боклуците и т.н. Никога не съм ползвала безжична и не съм наясно как стоят нещата...
Филтрите се мият и според видеото което гледах има един кръгъл филтър от някакъв плат, който се пере и след като го изсушиш се ползва пак. Предупреждават да се изсуши максимално преди ползане, че иначе започва да мирише на мухъл. Този обаче според мен е консуматив, който би трябвало да е евтин и може човек направо да си го смени като прецени. Приставки няма много,  една дълга метална тръба и малка пластмасова за ъгли, на нея има и малка четчица за прах, но основната четка е моторизирана и много лесно се движи.
Чисти се лесно, има копче за отваряне на контейнера и директно изсипваш боклука, на четката естествено намотава косми, но аз съм свикнала от моята и направо свалям четката и чистя космите, лесно се маха има си бутон отстрани за сваляне, а космите режете с ножичка и те много лесно се изваждат.
Става и на ръчна с дълга и с къса тръба, както казах за целта за която я взех ми е идеална, единствено ако стоеше самостоятелно изправена щеше да ми е по-удобна, че сега ще трябва да търся място за стойката. Иначе ако не сте ползвала безжична, мисля че ще ви очарова,  не ти се мотаят кабели навсякъде, не се навеждаш, даже първо купих робот за майка ми, че е със заболяване което я прави много обездвижена, но мисля че от тази ще е по-доволна😊

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 17:09 от T q

# 183
Здравейте,

някой има ли мнения за тази прахосмукачка - https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-rowenta-x-force-flex-15-60-rh99f1w0

Ще ми е първата по-скъпа и безкабелна, та адски много го мисля. Дайсън ми е извън бюджета, а функция моп май не ми трябва, имам са парочистачка.

Ще съм благодарна за съвет Simple Smile

# 184
Зависи за какви нужди е.
Ако искате да минете ежедневно под, стълби  , става.
Предвид, че е малка, за да е лека, батерията не държи много. Има 2 режима на сила, ако включите турбо, което реално се доближава до стандартна прахосмукачка, то батерията свършва по-бързо.

Сгъването е удобно, но ако нещо се заклещи се изкарва трудно, защото е по-тясно.

Удобно е, ако се чисти под и диван, защото частите се свалят и махат много лесно.

# 185
  • Пловдив
Разгледайте и моделите на Shark.

# 186
Търся вертикална прахосмукачка с мокро почистване, нямам бюджет, търся висок клас (нямам робот). Имате ли препоръки?

# 187
  • Велико Търново
Аз имам тази, но робота нищо не може да го замести.Остава си ми най-любим.
https://www.bosch-home.bg/products/vacuum-cleaners/cordless-vacu … quick-start-guide
Не знам дали е висок клас, обаче.

# 188
Мен ми препоръчаха: Rowenta RH99G1WO Versatile X-Force 15.60 AQUA Animal
С външна батерия, дълго време за работа, стойка и много приставки.
Моля за мнения, ако я има някой.

# 189
Търся вертикална прахосмукачка с мокро почистване, нямам бюджет, търся висок клас (нямам робот). Имате ли препоръки?
Преди два месеца си купих на Самсунг,  със зарядна станция, в която се събира боклука от контейнера на прахосмукачката.  Имат няколко варианта на окомплектовка, така че вижте кое на вас ви ок. Моята е с две батерии и приставка за мокро почистване.  Много съм доволна,  затова ви я препоръчвам.

# 190
Трябва ми прахосмукачка за ново жилище. Нямам опит със вертикалните и търся съвет за марка/модел.
Искам да е мощна, тоест със едно минаване да е събрала каквото има за събиране, не да обикалям като гламава. Освен това не искам приставки, които да се чудя къде да прибера,  да бъде с контейнер (те май всички вертикални са с контейнер и филтър).

Имам един стар Бош и една куча марка с торба, тоест не съм наясно със този уред, само знам че Дайсън са най скъпите и хубавите, но са над 2000лв.

# 191
Виж на Бош 8-ма серия, имам една от тях и съм доволна (назад в темата има и точния модел). Приставки си има, но не са чак много, че да не им се намери място или да са излишни, а освен това част от тях си стоят на постоянно място на станцията. 

# 192
Трябва ми прахосмукачка за ново жилище. Нямам опит със вертикалните и търся съвет за марка/модел.
Искам да е мощна, тоест със едно минаване да е събрала каквото има за събиране, не да обикалям като гламава. Освен това не искам приставки, които да се чудя къде да прибера,  да бъде с контейнер (те май всички вертикални са с контейнер и филтър).

Имам един стар Бош и една куча марка с торба, тоест не съм наясно със този уред, само знам че Дайсън са най скъпите и хубавите, но са над 2000лв.
От три месеца имам Samsung Bespoke Jet и съм много доволна. Имат различни варианти на окомплектовка. Аз си взех със зарядна станция,  в която е и торбата за боклука, като автоматично се изхвърля от контейнера на прахосмукачката, в две батерии и моп за мокро почистване.  Разгледайте ги, тъй като имат различни четки. Аз я купих от сайта на Самсунг за България. Можете да вземете и 5 или 7% отстъпка като се обадите преди това в кол центъра им.

# 193
Благодаря, много добър уред, но като цена надвишава дори и Дайсън.

# 194
Аз съм с този Дайсън https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-dyson-v12-slim-det … RlfxoCyFwQAvD_BwE

Не е 2000 лв, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт